Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 22:34 sub, 8. 11. 2003 Naslov: Re: Engleski |
|
|
[quote="dodge"]Kolko sam ja skuzio, mozes na kraju 2. semestra 2. godine polagat taj pismeni i uz ocjenu iz seminara koji do onda napises dobiti konacnu brojkicu koju ce ti upisati u index[b], [color=red]ali tek na kraju 2. semestra 3. godine.[/color][/b][/quote] :shocked!:
Zbunj, zbunj!
Ne znam da li se nešto promjenilo, ali kada sam ja bio 2. godina engleski smo mogli polagati upravo kako je dodge napisao, ali smo ocjenu odmah mogli dobiti (u 2. semestru 2. godine, kada i završava engleski). Ne znam zakaj bi se moralo čekati do kraja treće. Možda ste ju krivo shvatili, vjerojatno je rekla da morate položiti do kraja 2. semestra 3. godine (jer vam je to (izmedju ostalog) uvjet za upis 4 godine).
dodge (napisa): | Kolko sam ja skuzio, mozes na kraju 2. semestra 2. godine polagat taj pismeni i uz ocjenu iz seminara koji do onda napises dobiti konacnu brojkicu koju ce ti upisati u index, ali tek na kraju 2. semestra 3. godine. |
Zbunj, zbunj!
Ne znam da li se nešto promjenilo, ali kada sam ja bio 2. godina engleski smo mogli polagati upravo kako je dodge napisao, ali smo ocjenu odmah mogli dobiti (u 2. semestru 2. godine, kada i završava engleski). Ne znam zakaj bi se moralo čekati do kraja treće. Možda ste ju krivo shvatili, vjerojatno je rekla da morate položiti do kraja 2. semestra 3. godine (jer vam je to (izmedju ostalog) uvjet za upis 4 godine).
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:57 sub, 8. 11. 2003 Naslov: Re: Engleski |
|
|
[quote="steelworker"][quote="dodge"]Kolko sam ja skuzio, mozes na kraju 2. semestra 2. godine polagat taj pismeni i uz ocjenu iz seminara koji do onda napises dobiti konacnu brojkicu koju ce ti upisati u index[b], [color=red]ali tek na kraju 2. semestra 3. godine.[/color][/b][/quote] :shocked!:
Zbunj, zbunj!
Ne znam da li se nešto promjenilo, ali kada sam ja bio 2. godina engleski smo mogli polagati upravo kako je dodge napisao, ali smo ocjenu odmah mogli dobiti (u 2. semestru 2. godine, kada i završava engleski). Ne znam zakaj bi se moralo čekati do kraja treće. Možda ste ju krivo shvatili, vjerojatno je rekla da morate položiti do kraja 2. semestra 3. godine (jer vam je to (izmedju ostalog) uvjet za upis 4 godine).[/quote]
nama je druga godina skolovanja ujedno i PRVA godina engleskog
dakle, NAMA engleski zavrsava u 2. semestru 3. godine
ali zbog ISVUa (valjda samo zbog toga) nam ocjenu ne moze upisati odmah (dok formalno ne odslusamo sva 4 semestra)
ne, nismo ju krivo shvatili :mrgreen:
ja sam pratila raspravu, i da nesto nije ispravljeno, ispravila bih :wink:
dakle, pitanje je o prijevremenom polaganju ispita, koja je ponudila pod gore opisanim uvijetima :mrgreen:
steelworker (napisa): | dodge (napisa): | Kolko sam ja skuzio, mozes na kraju 2. semestra 2. godine polagat taj pismeni i uz ocjenu iz seminara koji do onda napises dobiti konacnu brojkicu koju ce ti upisati u index, ali tek na kraju 2. semestra 3. godine. |
Zbunj, zbunj!
Ne znam da li se nešto promjenilo, ali kada sam ja bio 2. godina engleski smo mogli polagati upravo kako je dodge napisao, ali smo ocjenu odmah mogli dobiti (u 2. semestru 2. godine, kada i završava engleski). Ne znam zakaj bi se moralo čekati do kraja treće. Možda ste ju krivo shvatili, vjerojatno je rekla da morate položiti do kraja 2. semestra 3. godine (jer vam je to (izmedju ostalog) uvjet za upis 4 godine). |
nama je druga godina skolovanja ujedno i PRVA godina engleskog
ali zbog ISVUa (valjda samo zbog toga) nam ocjenu ne moze upisati odmah (dok formalno ne odslusamo sva 4 semestra)
ne, nismo ju krivo shvatili
ja sam pratila raspravu, i da nesto nije ispravljeno, ispravila bih
dakle, pitanje je o prijevremenom polaganju ispita, koja je ponudila pod gore opisanim uvijetima
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 16:13 ned, 9. 11. 2003 Naslov: Re: Engleski |
|
|
[quote="Nesi"]nama je druga godina skolovanja ujedno i PRVA godina engleskog
ne, nismo ju krivo shvatili :mrgreen:[/quote]Oke, sorry, sorry onda. Stalno smetnem s uma da je vama sve živo promjenjeno.
Sorry, ak sam nekog zbunio. :oops:
Nesi (napisa): | nama je druga godina skolovanja ujedno i PRVA godina engleskog
ne, nismo ju krivo shvatili  | Oke, sorry, sorry onda. Stalno smetnem s uma da je vama sve živo promjenjeno.
Sorry, ak sam nekog zbunio.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
|