Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Bubba Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
Postano: 22:26 ned, 30. 9. 2007 Naslov: Licenca za Mathematicu |
|
|
Pozdrav svima,
Imaju li redovni studenti MO pravo na (studentski, edukacijsku ili kakvu vec) licencu za Mathematicu? Ako da, moze li se ista, uz pripadajuci medij sa softverom, dobiti za Solaris (x86)?
TIA!
Pozdrav svima,
Imaju li redovni studenti MO pravo na (studentski, edukacijsku ili kakvu vec) licencu za Mathematicu? Ako da, moze li se ista, uz pripadajuci medij sa softverom, dobiti za Solaris (x86)?
TIA!
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
osvetnik Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 22:51 ned, 30. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Melkor"]AFAIK, imaju u smislu da mogu otići na sajt Wolframa i kupiti licencu. Postoji i mogućnost kupovanja vremenski ograničene licence na jedan semestar ili jednu godinu. Jednosemestralna licenca, koliko vidim na sajtu, košta 20 funti.[/quote]
Aha, zo... :( A ja sam mislio da imamo nesto a la FERovci i M$. Ako ti likovi mogu dobivati svakojake licence za *operativni sustav* (?), onda sam predpostavio da je najmanje sto MO moze uciniti za uboge studente je nekakva licencica za Mathematicu.
Inace, u kolikoj se mjeri razlikuje Mathematica i MathLAB, iz perspektive matematicara i potreba MO?
[quote]Licence koje ima Sveučilište vezane su uz računala na faksu, to se ne može koristiti doma. :( [/quote]
Jasno...
[quote]Pogledaj i ovaj sajt: [url]http://mrc.math.hr/[/url][/quote]
Hocu, hvala, baciti cu oko... ;)
[color=blue]Vrijedjanje je dobar nacin za trajno izletiti s Foruma. Ovaj put samo edit posta, no pripazi ubuduce.[/color]
Melkor (napisa): | AFAIK, imaju u smislu da mogu otići na sajt Wolframa i kupiti licencu. Postoji i mogućnost kupovanja vremenski ograničene licence na jedan semestar ili jednu godinu. Jednosemestralna licenca, koliko vidim na sajtu, košta 20 funti. |
Aha, zo... A ja sam mislio da imamo nesto a la FERovci i M$. Ako ti likovi mogu dobivati svakojake licence za *operativni sustav* (?), onda sam predpostavio da je najmanje sto MO moze uciniti za uboge studente je nekakva licencica za Mathematicu.
Inace, u kolikoj se mjeri razlikuje Mathematica i MathLAB, iz perspektive matematicara i potreba MO?
Citat: | Licence koje ima Sveučilište vezane su uz računala na faksu, to se ne može koristiti doma. |
Jasno...
Hocu, hvala, baciti cu oko...
Vrijedjanje je dobar nacin za trajno izletiti s Foruma. Ovaj put samo edit posta, no pripazi ubuduce.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
osvetnik Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Kruno Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:42 pon, 1. 10. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Bubba"][quote="vsego"]O M$ na [latex]\scriptstyle\rm PMF\pm MO[/latex] imate [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=4040]topic[/url]. 8)[/quote]
Bljutiful, thx. IOW, student dodje u RC, da popis zeljenog softvera i slijedi daljnje upute? :)[/quote]
Dodje u RC, popuni formular, dobije account za MSDNAA i dalje sve preko weba.
Bubba (napisa): | vsego (napisa): | O M$ na imate topic.  |
Bljutiful, thx. IOW, student dodje u RC, da popis zeljenog softvera i slijedi daljnje upute?  |
Dodje u RC, popuni formular, dobije account za MSDNAA i dalje sve preko weba.
_________________ Kruno
|
|
[Vrh] |
|
|