Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 0:03 pet, 12. 10. 2007 Naslov: Koka |
|
|
Sinoć, negdje cca 01:30 (da, u noći) se vozim ja tramvajem doma, kadli kod stanice na nehajskoj vidim kako prelazi cestu -> crna kokoš. Prelazi put istoka, točno po zebri.
Ne pokušavam se šalit, u tramvaju je bilo još ljudi koji su vidli i komentirali.
Za kakav dakle predznak da to uzmem?
Sinoć, negdje cca 01:30 (da, u noći) se vozim ja tramvajem doma, kadli kod stanice na nehajskoj vidim kako prelazi cestu -> crna kokoš. Prelazi put istoka, točno po zebri.
Ne pokušavam se šalit, u tramvaju je bilo još ljudi koji su vidli i komentirali.
Za kakav dakle predznak da to uzmem?
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bubble Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:08 pet, 12. 10. 2007 Naslov: Re: Koka |
|
|
[quote="Blockflöte"]Za kakav dakle predznak da to uzmem?[/quote]
jel ti to mislis ozbiljno? as in: ne prolazim ispod ljestvi, na petak 13 se ne dizem iz kreveta, sic crne macke i te stvari?
mislim, pitam, jer ima praznovjernih ljudi, meni je to simpaticno (al sto su jadne mica-mace krive?!) ;)
bilo bi prelagano kad bi stvari stvarno funkcionirale po tim principima, postale bi predvidljive => dosadne
besides, ak cemo dodati i gatanje iz kave, ja bi vec trebala biti udana ;)
kako god odlucis shvatiti tu izgubljenu kokos, kad ces gledati unatrag nac ces "dokaz" da je bila dobar znak ili los znak, za sto se vec odlucis.. so, ak vec moras, zasto ne vjerovati da je to dobra stvar? ;)
[size=9]bez obzira sto ovo sa zmajicima zvuci jako cool[/size] :blush:
Blockflöte (napisa): | Za kakav dakle predznak da to uzmem? |
jel ti to mislis ozbiljno? as in: ne prolazim ispod ljestvi, na petak 13 se ne dizem iz kreveta, sic crne macke i te stvari?
mislim, pitam, jer ima praznovjernih ljudi, meni je to simpaticno (al sto su jadne mica-mace krive?!)
bilo bi prelagano kad bi stvari stvarno funkcionirale po tim principima, postale bi predvidljive ⇒ dosadne
besides, ak cemo dodati i gatanje iz kave, ja bi vec trebala biti udana
kako god odlucis shvatiti tu izgubljenu kokos, kad ces gledati unatrag nac ces "dokaz" da je bila dobar znak ili los znak, za sto se vec odlucis.. so, ak vec moras, zasto ne vjerovati da je to dobra stvar?
bez obzira sto ovo sa zmajicima zvuci jako cool
_________________ Am I so different from you
Now does it scare you that I'm able to discern
What to love and what to burn..
Don't judge what you don't understand..
// Disturbed: Fear
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 0:25 sub, 13. 10. 2007 Naslov: |
|
|
Kokoš je opasna ptica, pogotovo u poniranju. Prvenstveno se zbog tog bojim, a čisto forme radi, obavio bih i narodske protumjere.
Il da pitam "Zakaj je koka prešla cestu?". Jer navodno ne vide dobro u mraku, pa je onda ova situacija stvarno pokazatelj svjetlosnog zagađenja.
Ne vjerujem u gatanja, ali volim kavu :) I mislim da se otprilike može iz fleka na zidu jednako gatat, ili oblaka...
Uglavnom, neka je životinji sa srećom, nadam se da će uspjet u velegradu.
Kokoš, kokoš, i još jedan kokoš :)
Kokoš je opasna ptica, pogotovo u poniranju. Prvenstveno se zbog tog bojim, a čisto forme radi, obavio bih i narodske protumjere.
Il da pitam "Zakaj je koka prešla cestu?". Jer navodno ne vide dobro u mraku, pa je onda ova situacija stvarno pokazatelj svjetlosnog zagađenja.
Ne vjerujem u gatanja, ali volim kavu I mislim da se otprilike može iz fleka na zidu jednako gatat, ili oblaka...
Uglavnom, neka je životinji sa srećom, nadam se da će uspjet u velegradu.
Kokoš, kokoš, i još jedan kokoš
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:26 sub, 13. 10. 2007 Naslov: |
|
|
A mogu li ja za zaštitu posijati bosiljak, nakon tri dana ga posuti žitom i po tome iscijediti malo limuna, ali paziti da se sve odvija točno u ponoć i 20 u SZ dijelu stana pod dobrom lampom, a nakon tjedan dana iznijeti na danje svjetlo i plesati u krug dok ne padne magična kiša koja će oploditi moje biljčice i baciti čini na kokoši? Mislim, drag je meni laptop, ali bi se rađe bavila prirodnim metodama :bat:
Recepti dobrodošli :anicvijet:
A mogu li ja za zaštitu posijati bosiljak, nakon tri dana ga posuti žitom i po tome iscijediti malo limuna, ali paziti da se sve odvija točno u ponoć i 20 u SZ dijelu stana pod dobrom lampom, a nakon tjedan dana iznijeti na danje svjetlo i plesati u krug dok ne padne magična kiša koja će oploditi moje biljčice i baciti čini na kokoši? Mislim, drag je meni laptop, ali bi se rađe bavila prirodnim metodama
Recepti dobrodošli
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:23 ned, 14. 10. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"] Mislim, drag je meni laptop, ali bi se rađe bavila prirodnim metodama :bat:
[/quote]
"Drag mi je Platon, ali draža mi je istina" :rrotfl:
Inače, za trening protiv kokoši(ju) preporučam igre s teško-izgovorivim imenima, poput one "Moorhuhn Jagd", dostupne (navodno) [url=http://www.moorhuhn.de/mh_games_moorhuhn_1.php]odavde[/url]
Ah, vraća me to u mladost :D
Masiela (napisa): | Mislim, drag je meni laptop, ali bi se rađe bavila prirodnim metodama
|
"Drag mi je Platon, ali draža mi je istina"
Inače, za trening protiv kokoši(ju) preporučam igre s teško-izgovorivim imenima, poput one "Moorhuhn Jagd", dostupne (navodno) odavde
Ah, vraća me to u mladost
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:34 ned, 14. 10. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="ß"]Ah, vraća me to u mladost :D[/quote]
Ja sam u mladosti igrala Prince of Persia, Supaplex, Super Maria, Sokobana :lovegreen: i sl. divne igrice na 3.1 :mrgreen:
Ništa kokošje, ali bila je jedna s nekom vješticom ili vilom koja se penjala po nekim stubama da skupi ključ, novčić ili nešto. Možda bi mi u ovoj nemiloj situaciji bila od koristi :idea:
ß (napisa): | Ah, vraća me to u mladost  |
Ja sam u mladosti igrala Prince of Persia, Supaplex, Super Maria, Sokobana i sl. divne igrice na 3.1
Ništa kokošje, ali bila je jedna s nekom vješticom ili vilom koja se penjala po nekim stubama da skupi ključ, novčić ili nešto. Možda bi mi u ovoj nemiloj situaciji bila od koristi
|
|
[Vrh] |
|
lyra Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:21 ned, 14. 10. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"]Ja sam u mladosti igrala [b]Prince of Persia[/b], Supaplex, [b]Super Maria[/b], [b]Sokobana[/b] :lovegreen: i sl. divne igrice na [b]3.1[/b] :mrgreen:[/quote]
ajoj, 3.1.... :lovegreen:
Masiela (napisa): | Ja sam u mladosti igrala Prince of Persia, Supaplex, Super Maria, Sokobana i sl. divne igrice na 3.1  |
ajoj, 3.1....
_________________ - Hey, Rachel, how many hipsters does it take to screw in a lightbulb?
- Gee, Jess, how many?
- You don't KNOW?
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|