| Prethodna tema :: Sljedeća tema   | 

| Autor/ica | 
		Poruka | 

filipnet Forumaš(ica)

Spol:   
		 | 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

rea Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

filipnet Forumaš(ica)

Spol:   
		 | 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 

Postano: 16:32 pon, 17. 11. 2003    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="rea"]Ne, slicni su ti.. Cula sam ti jedino da u ovogodisnjem prvom kolokviju ima i matrica, dok su nama one najvise bile u trecem.[/quote]

Trecem?! Zar nisu uvijek bila dva kolokvija?!? :shock:

Razlika je sto ce se sada pisati u C-u ili pseudo-C-u. Nema vise pseudo-jezika (na hrvatskom), Pascala, Perla :cry:, Fortrana,...

Matrice... Moje grupe ce to raditi ovaj tjedan. Basically, u C-u je matrica zapravo niz nizova. Dakle, i-ti clan niza x je x[i]. Ako je x matrica, onda je element (i,j) dan kao x[i][j]. 8)

Zadaci iz algoritama su dovoljno lagani da bi ih trebali znati svi koji prodju vjezbe kako spada... Za ostale zadatke ne znam... :? 

| rea (napisa): | 	 		  | Ne, slicni su ti.. Cula sam ti jedino da u ovogodisnjem prvom kolokviju ima i matrica, dok su nama one najvise bile u trecem. | 	  

Trecem?! Zar nisu uvijek bila dva kolokvija?!?  

Razlika je sto ce se sada pisati u C-u ili pseudo-C-u. Nema vise pseudo-jezika (na hrvatskom), Pascala, Perla  , Fortrana,...

Matrice... Moje grupe ce to raditi ovaj tjedan. Basically, u C-u je matrica zapravo niz nizova. Dakle, i-ti clan niza x je x[i]. Ako je x matrica, onda je element (i,j) dan kao x[i][j].  

Zadaci iz algoritama su dovoljno lagani da bi ih trebali znati svi koji prodju vjezbe kako spada... Za ostale zadatke ne znam...  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

|