| Prethodna tema :: Sljedeća tema   | 

| Autor/ica | 
		Poruka | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

filipnet Forumaš(ica)

Spol:   
		 | 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Gost

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 

Postano: 15:05 čet, 19. 2. 2004    Naslov:  | 
				            | 

| 

| 
                                         [quote="Anonymous"]Bijenička 13 ili 30?Zar nije ona na faksu broj 30? :oops:[/quote]

Je, ali ona se zove [i]Skriptarnica[/i]. Ovo u Bijenickoj 13 je rel. nova fotokopiraona; kod njih je dvostrano kopiranje (cini mi se) 22lp, a u Skriptarnici je jednostrano (opet mi se cini) 30lp. :shock: Ako sam i pogrijesio tocne iznose, ostaje da je [i]Skriptarnica[/i] bitno skuplja, pa sam odlucio izaci studentima u susret i prosetati do jeftinijeg mjesta (a da je opet blizu faxa). 8) 

| Anonymous (napisa): | 	 		  Bijenička 13 ili 30?Zar nije ona na faksu broj 30?   | 	  

Je, ali ona se zove Skriptarnica. Ovo u Bijenickoj 13 je rel. nova fotokopiraona; kod njih je dvostrano kopiranje (cini mi se) 22lp, a u Skriptarnici je jednostrano (opet mi se cini) 30lp.   Ako sam i pogrijesio tocne iznose, ostaje da je Skriptarnica bitno skuplja, pa sam odlucio izaci studentima u susret i prosetati do jeftinijeg mjesta (a da je opet blizu faxa).  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

|