Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
grasshopper Forumaš(ica)
|
Postano: 11:30 sri, 31. 10. 2007 Naslov: čarobno mjesto zvano referada |
|
|
Potaknut novim događanjima, želio bih reći samo par riječi o ovom predivnom mjestu u kojem vlada harmonija.... Sve pohvale referadi i tetama u njoj, jer ipak naša referada je najbolja. Mislite da nije?!! Pa daj kako nije? Kojoj još referadi u hrvatskoj treba 5 tjedana da sredi indeks? Treba to temeljito rješit i zaljepit točno papir s kolegijima, da ne prelaze predviđene crte... A sad pod kraj mjeseca, naša divna referada je odlučila (zbog isteka starih pokaza i velike potražnje za potvrdama za nove) smanjiti maksimalno redove... A kako to bolje postići od toga da se stavi 31.10 i 2. 11 neradnim danima. Maštovito i nadasve efikasno. A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona. A zdravstveno, pa kaj će to nama pmf-ovcima? Mi nikad nismo bolesni.... Mi samo radimo s brojevima, nema tu virusa i bakterija!
Sve u svemu SVAKA ČAST i samo tako i dalje
Potaknut novim događanjima, želio bih reći samo par riječi o ovom predivnom mjestu u kojem vlada harmonija.... Sve pohvale referadi i tetama u njoj, jer ipak naša referada je najbolja. Mislite da nije?!! Pa daj kako nije? Kojoj još referadi u hrvatskoj treba 5 tjedana da sredi indeks? Treba to temeljito rješit i zaljepit točno papir s kolegijima, da ne prelaze predviđene crte... A sad pod kraj mjeseca, naša divna referada je odlučila (zbog isteka starih pokaza i velike potražnje za potvrdama za nove) smanjiti maksimalno redove... A kako to bolje postići od toga da se stavi 31.10 i 2. 11 neradnim danima. Maštovito i nadasve efikasno. A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona. A zdravstveno, pa kaj će to nama pmf-ovcima? Mi nikad nismo bolesni.... Mi samo radimo s brojevima, nema tu virusa i bakterija!
Sve u svemu SVAKA ČAST i samo tako i dalje
_________________ Grasshopper has left the building... In his tuned porsch
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:44 sri, 31. 10. 2007 Naslov: |
|
|
Koje gluposti. :roll: Referada se i inace pokupi na godisnji kad god se sjeti. :lol: Sjedni prije nego ovo procitas, jer bi ti to mogao biti šok: Dekan je odlucio da su srijeda i petak neradni za svo nenastavno odoblje! :shock: :anifaint:
Sto se sporosti indeksa tice, ove je godine to solidno [b]ubrzano[/b]. :lol: Koliko sam cuo, ostali su pretezno indeksi Bolonjaca koji nisu polozili sve sto su smjeli, a za takve treba na ruke gledati sto smiju, a sto ne smiju upisati, sto traje. :?
Jasno, lakse je samo ispljuvati ljude omalovazavajuci njihov rad, nego malo promisliti... :roll:
Koje gluposti. Referada se i inace pokupi na godisnji kad god se sjeti. Sjedni prije nego ovo procitas, jer bi ti to mogao biti šok: Dekan je odlucio da su srijeda i petak neradni za svo nenastavno odoblje!
Sto se sporosti indeksa tice, ove je godine to solidno ubrzano. Koliko sam cuo, ostali su pretezno indeksi Bolonjaca koji nisu polozili sve sto su smjeli, a za takve treba na ruke gledati sto smiju, a sto ne smiju upisati, sto traje.
Jasno, lakse je samo ispljuvati ljude omalovazavajuci njihov rad, nego malo promisliti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:46 sri, 31. 10. 2007 Naslov: Re: čarobno mjesto zvano referada |
|
|
[quote="grasshopper"]Potaknut novim događanjima, želio bih reći samo par riječi o ovom predivnom mjestu u kojem vlada harmonija.... Sve pohvale referadi i tetama u njoj, jer ipak naša referada je najbolja. Mislite da nije?!! Pa daj kako nije? Kojoj još referadi u hrvatskoj treba 5 tjedana da sredi indeks? Treba to temeljito rješit i zaljepit točno papir s kolegijima, da ne prelaze predviđene crte... A sad pod kraj mjeseca, naša divna referada je odlučila (zbog isteka starih pokaza i velike potražnje za potvrdama za nove) smanjiti maksimalno redove... A kako to bolje postići od toga da se stavi 31.10 i 2. 11 neradnim danima. Maštovito i nadasve efikasno. A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona. A zdravstveno, pa kaj će to nama pmf-ovcima? Mi nikad nismo bolesni.... Mi samo radimo s brojevima, nema tu virusa i bakterija!
Sve u svemu SVAKA ČAST i samo tako i dalje[/quote]
pretjeruješ
odi na neki drugi fax pa mi reci kako tamo rade! naše su tete baš zakon!
uvijek me iznenade pristupacnoscu i osmijehom, to je stvarno za svaku pohvalu :D
grasshopper (napisa): | Potaknut novim događanjima, želio bih reći samo par riječi o ovom predivnom mjestu u kojem vlada harmonija.... Sve pohvale referadi i tetama u njoj, jer ipak naša referada je najbolja. Mislite da nije?!! Pa daj kako nije? Kojoj još referadi u hrvatskoj treba 5 tjedana da sredi indeks? Treba to temeljito rješit i zaljepit točno papir s kolegijima, da ne prelaze predviđene crte... A sad pod kraj mjeseca, naša divna referada je odlučila (zbog isteka starih pokaza i velike potražnje za potvrdama za nove) smanjiti maksimalno redove... A kako to bolje postići od toga da se stavi 31.10 i 2. 11 neradnim danima. Maštovito i nadasve efikasno. A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona. A zdravstveno, pa kaj će to nama pmf-ovcima? Mi nikad nismo bolesni.... Mi samo radimo s brojevima, nema tu virusa i bakterija!
Sve u svemu SVAKA ČAST i samo tako i dalje |
pretjeruješ
odi na neki drugi fax pa mi reci kako tamo rade! naše su tete baš zakon!
uvijek me iznenade pristupacnoscu i osmijehom, to je stvarno za svaku pohvalu
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:51 sri, 31. 10. 2007 Naslov: Re: čarobno mjesto zvano referada |
|
|
[quote="vsego"]Pa, ako se ne varam, FER [b]je[/b] neusporedivo brzi... samo sto tamo imaju automatizaciju o kojoj nase tete mogu samo sanjati. :? Sad ce grasshopper reci da bi one to mogle i same sloziti... :P[/quote]
ajde, vsego, vec smo skuzili da se mi ni po cemu ne mozemo mjeriti s ferom.... :lol:
vsego (napisa): | Pa, ako se ne varam, FER je neusporedivo brzi... samo sto tamo imaju automatizaciju o kojoj nase tete mogu samo sanjati. Sad ce grasshopper reci da bi one to mogle i same sloziti... |
ajde, vsego, vec smo skuzili da se mi ni po cemu ne mozemo mjeriti s ferom....
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:28 sri, 31. 10. 2007 Naslov: Re: čarobno mjesto zvano referada |
|
|
[quote="grasshopper"]A sad pod kraj mjeseca, naša divna referada je odlučila (zbog isteka starih pokaza i velike potražnje za potvrdama za nove) smanjiti maksimalno redove... A kako to bolje postići od toga da se stavi 31.10 i 2. 11 neradnim danima. Maštovito i nadasve efikasno. A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona. A zdravstveno, pa kaj će to nama pmf-ovcima? Mi nikad nismo bolesni.... Mi samo radimo s brojevima, nema tu virusa i bakterija![/quote]
Ako nekome hitno treba neka potvrda, onda ju može izvaditi i prije nego što se indeks dovrši (ako je u tome problem). Dovoljno je kupiti u skriptarnici studentsku potvrdu, ispuniti je, otići u referadu i tražiti da se poštambilja.
A ako je netko baš mislio izvaditi potvrdu dan prije ili dan poslije praznika, a znalo se da vrlo vjerojatno neće biti nastave dan poslje, onda je problem u osobi što se nije ranije sjetila dignuti potvrde. :)
grasshopper (napisa): | A sad pod kraj mjeseca, naša divna referada je odlučila (zbog isteka starih pokaza i velike potražnje za potvrdama za nove) smanjiti maksimalno redove... A kako to bolje postići od toga da se stavi 31.10 i 2. 11 neradnim danima. Maštovito i nadasve efikasno. A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona. A zdravstveno, pa kaj će to nama pmf-ovcima? Mi nikad nismo bolesni.... Mi samo radimo s brojevima, nema tu virusa i bakterija! |
Ako nekome hitno treba neka potvrda, onda ju može izvaditi i prije nego što se indeks dovrši (ako je u tome problem). Dovoljno je kupiti u skriptarnici studentsku potvrdu, ispuniti je, otići u referadu i tražiti da se poštambilja.
A ako je netko baš mislio izvaditi potvrdu dan prije ili dan poslije praznika, a znalo se da vrlo vjerojatno neće biti nastave dan poslje, onda je problem u osobi što se nije ranije sjetila dignuti potvrde.
_________________ The Dude Abides
Zadnja promjena: goranm; 12:31 sri, 31. 10. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
5ra Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
grasshopper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Kobra Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:06 sri, 31. 10. 2007 Naslov: Re: čarobno mjesto zvano referada |
|
|
[quote="grasshopper"]... A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona.[/quote]
:soldiersmile:
Nemaš brige za ovo... ko je jamio, jamio je. Naime, ministar je donio odluku da i prije stupanja novog zakona na snagu 1.1.2008, zadnje generacije koje su trebali krenuti na odsluženje vojnog roka od 1.11 do 31.12.2007, neće biti pozivane.
http://www.nacional.hr/articles/view/39029/
:soldierblaeh:
grasshopper (napisa): | ... A možda neko čak ode i u vojsku (zbog nemogućnosti donošenja potvrde za vojsku, tik prije dolaska novog zakona. |
Nemaš brige za ovo... ko je jamio, jamio je. Naime, ministar je donio odluku da i prije stupanja novog zakona na snagu 1.1.2008, zadnje generacije koje su trebali krenuti na odsluženje vojnog roka od 1.11 do 31.12.2007, neće biti pozivane.
http://www.nacional.hr/articles/view/39029/
|
|
[Vrh] |
|
grasshopper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
c_l Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
grasshopper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
Postano: 20:49 čet, 1. 11. 2007 Naslov: |
|
|
tete u referadi su super. druga stvar je sto ima puno studenata, puno posla, puno svega, a njih je malo. ne krivim uopce njih... mene samo zabrinjava to sto su nam studentska prava do 31.10.2007..........X-ica vise ne funkcionira, ne mozemo placu primiti /oni koji rade preko SCa/.........majke mi, dodje mi da volontiram na faxu i pomognem tetama!
tete u referadi su super. druga stvar je sto ima puno studenata, puno posla, puno svega, a njih je malo. ne krivim uopce njih... mene samo zabrinjava to sto su nam studentska prava do 31.10.2007..........X-ica vise ne funkcionira, ne mozemo placu primiti /oni koji rade preko SCa/.........majke mi, dodje mi da volontiram na faxu i pomognem tetama!
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
grasshopper Forumaš(ica)
|