Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Forsiranje s gradivom
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
pssst
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 6

PostPostano: 18:41 pet, 16. 11. 2007    Naslov: Forsiranje s gradivom Citirajte i odgovorite

Ne mogu se ne osvrnuti na jedan problem koji je nastao ovaj tjedan. A to je da su se u zadnjem tjednu pred kolokvije odradjivale nadoknade vjezbi na kojima se radilo novo gradivo koje će biti u kolokviju za 3 dana. Ovaj tjedan je ispalo oko 15 (kako kome) stranica novog gradiva.

Pritom mi nije namjera kritizirati asistente jer oni samo odrađuju nastavni plan.
I to nije problem samo sa odj-om, jer ovaj tjedan je skoro na svim kolegijima bilo skraćivanje pauza da se sve stigne obraditi.
Ne mogu se ne osvrnuti na jedan problem koji je nastao ovaj tjedan. A to je da su se u zadnjem tjednu pred kolokvije odradjivale nadoknade vjezbi na kojima se radilo novo gradivo koje će biti u kolokviju za 3 dana. Ovaj tjedan je ispalo oko 15 (kako kome) stranica novog gradiva.

Pritom mi nije namjera kritizirati asistente jer oni samo odrađuju nastavni plan.
I to nije problem samo sa odj-om, jer ovaj tjedan je skoro na svim kolegijima bilo skraćivanje pauza da se sve stigne obraditi.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ronnie10
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 4

PostPostano: 19:13 pet, 16. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmm... Da...
Mislio sam da je to samo mene naživciralo, ali očito ima još onih koji
dijele moje mišljenje.
Ne znam, malo mi je čudno to da se tjedan prije kolokvija obrađuje novo
( i to 2 puta u tjednu) a da se recimo ne ponavlja gradivo za kolokvij.
Blago onome koje je radio plan šta se sve treba obradit ( a nas ko shljivi). :devil:

I Want You :uncle_sam:
Hmm... Da...
Mislio sam da je to samo mene naživciralo, ali očito ima još onih koji
dijele moje mišljenje.
Ne znam, malo mi je čudno to da se tjedan prije kolokvija obrađuje novo
( i to 2 puta u tjednu) a da se recimo ne ponavlja gradivo za kolokvij.
Blago onome koje je radio plan šta se sve treba obradit ( a nas ko shljivi). Devil

I Want You Uncle Sam

Blatko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 18 - 4

PostPostano: 19:23 pet, 16. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hoćete reći da je obrađeno više gradiva nego što je dostupno na web stranici kolegija?! :(
hoćete reći da je obrađeno više gradiva nego što je dostupno na web stranici kolegija?! Sad

[Vrh]
zzsan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 19:29 pet, 16. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

O da!

Baš sam misla pitat jel bi neko dobar i dobre volje i s malko vremena htio staviti (skenirati) ovdje svoja predavanja o Laplaceu....... :beg:
O da!

Baš sam misla pitat jel bi neko dobar i dobre volje i s malko vremena htio staviti (skenirati) ovdje svoja predavanja o Laplaceu....... Molim, kumim i preklinjem!

Zadnja promjena: zzsan; 19:47 pet, 16. 11. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
pssst
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 6

PostPostano: 19:31 pet, 16. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prigovor je bio na vježbe, a njh uopće nema na webu. A od predavanja fali samo Laplace
Prigovor je bio na vježbe, a njh uopće nema na webu. A od predavanja fali samo Laplace

[Vrh]
Blatko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 18 - 4

PostPostano: 20:41 pet, 16. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pssst"]Prigovor je bio na vježbe, a njh uopće nema na webu. A od predavanja fali samo Laplace[/quote]

ok, nema riješenih zadataka, ali su stavljeni neki zadaci za vježbu. :)

da li to "pokriva cijele vježbe" ili nešto fali? :?:
pssst (napisa):

ok, nema riješenih zadataka, ali su stavljeni neki zadaci za vježbu. Smile

da li to "pokriva cijele vježbe" ili nešto fali? Question

[Vrh]
zzsan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 23:53 pet, 16. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

"pokriva cijele vježbe" :wink:
"pokriva cijele vježbe" Wink

[Vrh]
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
12 = 20 - 8

PostPostano: 14:08 ned, 18. 11. 2007    Naslov: Re: Forsiranje s gradivom Citirajte i odgovorite

[quote="pssst"]Ne mogu se ne osvrnuti na jedan problem koji je nastao ovaj tjedan. A to je da su se u zadnjem tjednu pred kolokvije odradjivale nadoknade vjezbi na kojima se radilo novo gradivo koje će biti u kolokviju za 3 dana. Ovaj tjedan je ispalo oko 15 (kako kome) stranica novog gradiva.

I to nije problem samo sa odj-om, jer ovaj tjedan je skoro na svim kolegijima bilo skraćivanje pauza da se sve stigne obraditi.[/quote]

hm...to moras gledati ovako - mi smo bolonjci i mi smo super pametna djeca koja sve mogu i sve znaju... mwhahahahah
pssst (napisa):

hm...to moras gledati ovako - mi smo bolonjci i mi smo super pametna djeca koja sve mogu i sve znaju... mwhahahahah

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum