Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2 puta folder mail u home direktoriju studenta?!?!

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 10:52 uto, 4. 12. 2007    Naslov: 2 puta folder mail u home direktoriju studenta?!?! Citirajte i odgovorite

cemu to sluzi? jedan se zove Mail a drugi mail i imaju iste filove unutra, bar se isto zovu... nije da mi nesto strasno smeta ali mi malo radi guzvu pri ispisu pa se uvjek pogubim nakratko :oops:
cemu to sluzi? jedan se zove Mail a drugi mail i imaju iste filove unutra, bar se isto zovu... nije da mi nesto strasno smeta ali mi malo radi guzvu pri ispisu pa se uvjek pogubim nakratko Embarassed

Kruno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 29 - 0

PostPostano: 12:24 uto, 4. 12. 2007    Naslov: Re: 2 puta folder mail u home direktoriju studenta?!?! Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]cemu to sluzi? jedan se zove Mail a drugi mail i imaju iste filove unutra, bar se isto zovu... nije da mi nesto strasno smeta ali mi malo radi guzvu pri ispisu pa se uvjek pogubim nakratko :oops:[/quote]

Direktorij Mail koriste webmail i procmail, ako nisi nista dirao u konfiguraciji, i njega bi trebao imati u homeu. Direktorij mail koristi pine.
fireball (napisa):
cemu to sluzi? jedan se zove Mail a drugi mail i imaju iste filove unutra, bar se isto zovu... nije da mi nesto strasno smeta ali mi malo radi guzvu pri ispisu pa se uvjek pogubim nakratko Embarassed

Direktorij Mail koriste webmail i procmail, ako nisi nista dirao u konfiguraciji, i njega bi trebao imati u homeu. Direktorij mail koristi pine.

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 13:30 uto, 4. 12. 2007    Naslov: Re: 2 puta folder mail u home direktoriju studenta?!?! Citirajte i odgovorite

[quote="Kruno"]Direktorij Mail koriste webmail i procmail, ako nisi nista dirao u konfiguraciji, i njega bi trebao imati u homeu. Direktorij mail koristi pine.[/quote]

je, oba su u home direktoriju

tnx
Kruno (napisa):

je, oba su u home direktoriju

tnx

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum