Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 21:47 pon, 26. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Rekao je da mu nitko so far nije došao na konzultacije pa da je zato odlučio on organizirati konzultacije. Ne sjećam se što je točno još rekao o tome, ali moguće je i jedno i drugo. Mislim, nemam nikakvu informaciju o tome ali, ako ljudi budu imali puno pitanja, pretpostavljam da će on odgovarati na njih i eventualno dati koju napomenu nevezanu uz ta pitanja... A, ukoliko pitanja ne bude, da će on sam nešto pokazivati. Ali to su samo moja nagađanja. ;)
Rekao je da mu nitko so far nije došao na konzultacije pa da je zato odlučio on organizirati konzultacije. Ne sjećam se što je točno još rekao o tome, ali moguće je i jedno i drugo. Mislim, nemam nikakvu informaciju o tome ali, ako ljudi budu imali puno pitanja, pretpostavljam da će on odgovarati na njih i eventualno dati koju napomenu nevezanu uz ta pitanja... A, ukoliko pitanja ne bude, da će on sam nešto pokazivati. Ali to su samo moja nagađanja.
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:39 uto, 27. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Moram stati u stranu prof. Bakića i reć da ipak je dobar dio u profesoru. Linearnu 1 sam slušao kod drugog prof i nikako je nisam mogo prožvakat, bila mi je odvratna, a u 2. sem iz linearne 2 sam dobio prof Bakića i ne mogu ni jednu jedinu lošu riječ reć o tom čovjeku. Ni kao predavaču (čak me zainteresiro za linearnu :shock: ) a ni kao čovjeku jer stvarno izađe u susret i pomogne kolko god može. Ja sam naime zaspao na pismeni dio usmenog ispita, došao taman kad je bilo gotovo, no samo za mene je sastavio drugi pismeni i pisao sam ga par dana kasnije s potpuno istim pravima ko i ostali studenti, za ništa me nije zakinuo jer nisam bio na orginalnom testu. Tak da mi nemojte protiv Bakića. Ako netko može približit gradivo studentu, i objasnit ga, onda je to on (uz još pokojeg asistenta i profesora koji su jako rijetki)...
Moram stati u stranu prof. Bakića i reć da ipak je dobar dio u profesoru. Linearnu 1 sam slušao kod drugog prof i nikako je nisam mogo prožvakat, bila mi je odvratna, a u 2. sem iz linearne 2 sam dobio prof Bakića i ne mogu ni jednu jedinu lošu riječ reć o tom čovjeku. Ni kao predavaču (čak me zainteresiro za linearnu ) a ni kao čovjeku jer stvarno izađe u susret i pomogne kolko god može. Ja sam naime zaspao na pismeni dio usmenog ispita, došao taman kad je bilo gotovo, no samo za mene je sastavio drugi pismeni i pisao sam ga par dana kasnije s potpuno istim pravima ko i ostali studenti, za ništa me nije zakinuo jer nisam bio na orginalnom testu. Tak da mi nemojte protiv Bakića. Ako netko može približit gradivo studentu, i objasnit ga, onda je to on (uz još pokojeg asistenta i profesora koji su jako rijetki)...
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 23:47 uto, 27. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Pa nisam ja ništa protiv njega rekao, on mi je najbolji profesor. :)
Samo sam htio reći Masieli da se ne živcira oko toga tko joj predaje, da to nije problem koji se radom ne može riješiti. Ok, ne možeš radom utjecati na objektivnu zanimljivost predavanja (ali će tebi uvijek biti zanimljivija ako nešto i pogledaš kod kuće), ali možeš savladati gradivo... Naravno, lakše je ako ti predaje bolji profesor, ali to nije presudno. :)
Pa nisam ja ništa protiv njega rekao, on mi je najbolji profesor.
Samo sam htio reći Masieli da se ne živcira oko toga tko joj predaje, da to nije problem koji se radom ne može riješiti. Ok, ne možeš radom utjecati na objektivnu zanimljivost predavanja (ali će tebi uvijek biti zanimljivija ako nešto i pogledaš kod kuće), ali možeš savladati gradivo... Naravno, lakše je ako ti predaje bolji profesor, ali to nije presudno.
|
|
[Vrh] |
|
marta Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: