Kao sto znate, u planu je da vjezbe odradimo kao da je "najnormalniji" dan. :)
Ipak, moguce je da radni uvjeti nece biti zadovoljavajuci (u 13:00 pocinje domjenak za nastavnike, pa ako bude bucno...). :/ Takodjer, vjerujem da ce neki "zbrisati" doma. :)
Zato, za sve koje zanima, namjera mi je obraditi sto vise zadataka iz petlji. :D Zadatke koje ne stignemo obraditi, ostavljam studentima za vjezbu, a nakon praznika krecemo od nizova. 8)
Dakle, svi koji se ne pojave, molim da temeljito prodju kroz taj dio skripte. :) Takodjer, oni koji se pojave, neka kroz praznike prodju kroz zadatke koje preskocimo sutra, jer ih naknadno necemo obradjivati (morate malo i sami vjezbati ;)).
Poseban naglasak stavljam na zadatak 8.17 (str 69). :-s Njega cu gotovo sigurno obraditi, no prodjite kroz njega pazljivo dok doma budete ucili (ili glumili da ucite :P).
Preporucam da prazike iskoristite i za rjesavanje domace zadace iz petlji (kome je gradivo jasno, dosta mu je 5-10min). :) Kome ne uspije rijesiti taj zadatak, ili fulava s viskom ukrasa (Help, tocka 4) ili mu petlje zaista nisu jasne! :tso: U svakom slucaju, preporucam posjet demonstraturama ili konzultacijama brzo nakon praznika. :)
Svima zelim sretnu Novu godinu, Bozice i sve ostalo sto slavite! :)
Kao sto znate, u planu je da vjezbe odradimo kao da je "najnormalniji" dan.
Ipak, moguce je da radni uvjeti nece biti zadovoljavajuci (u 13:00 pocinje domjenak za nastavnike, pa ako bude bucno...). Takodjer, vjerujem da ce neki "zbrisati" doma.
Zato, za sve koje zanima, namjera mi je obraditi sto vise zadataka iz petlji. Zadatke koje ne stignemo obraditi, ostavljam studentima za vjezbu, a nakon praznika krecemo od nizova.
Dakle, svi koji se ne pojave, molim da temeljito prodju kroz taj dio skripte. Takodjer, oni koji se pojave, neka kroz praznike prodju kroz zadatke koje preskocimo sutra, jer ih naknadno necemo obradjivati (morate malo i sami vjezbati ).
Poseban naglasak stavljam na zadatak 8.17 (str 69). Njega cu gotovo sigurno obraditi, no prodjite kroz njega pazljivo dok doma budete ucili (ili glumili da ucite ).
Preporucam da prazike iskoristite i za rjesavanje domace zadace iz petlji (kome je gradivo jasno, dosta mu je 5-10min). Kome ne uspije rijesiti taj zadatak, ili fulava s viskom ukrasa (Help, tocka 4) ili mu petlje zaista nisu jasne! U svakom slucaju, preporucam posjet demonstraturama ili konzultacijama brzo nakon praznika.
Svima zelim sretnu Novu godinu, Bozice i sve ostalo sto slavite!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|