Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mateja Forumaš(ica)

|
Postano: 18:31 ned, 20. 1. 2008 Naslov: Zadatak |
|
|
zadatak glasi :Napišite program koji učitava prirodni broj n, te po redu ispisuje n malih slova engleskog alfabeta, počevši sa slovom 'e'.
Da li to mora ispisivati e,a,b,c... ili e,f,g,h...?
zadatak glasi :Napišite program koji učitava prirodni broj n, te po redu ispisuje n malih slova engleskog alfabeta, počevši sa slovom 'e'.
Da li to mora ispisivati e,a,b,c... ili e,f,g,h...?
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
anam Forumaš(ica)

|
Postano: 16:26 čet, 24. 1. 2008 Naslov: |
|
|
E, šta se tiče ovog zadatka što ispisuje slova engleskog alfabeta, kod mene je isti samo što počinje od slova n, i napisala ja njega i sve dobro radi na devc++ i sve uredno ispiše i poslala već nekih 3 milijuna puta na zadaću i svaki put mi javlja da ispiše pogrešan rezultat za neki ulazni parametar, a zadatak je isto urađen kao i kod drugih kojima je prihvaćen, doista više ne znam šta da mu napravim :?: :?:
E, šta se tiče ovog zadatka što ispisuje slova engleskog alfabeta, kod mene je isti samo što počinje od slova n, i napisala ja njega i sve dobro radi na devc++ i sve uredno ispiše i poslala već nekih 3 milijuna puta na zadaću i svaki put mi javlja da ispiše pogrešan rezultat za neki ulazni parametar, a zadatak je isto urađen kao i kod drugih kojima je prihvaćen, doista više ne znam šta da mu napravim
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|