Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Potpis iz Projektivne geometrije 1 (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mia_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 1 - 2

PostPostano: 13:20 pon, 14. 1. 2008    Naslov: Potpis iz Projektivne geometrije 1 Citirajte i odgovorite

Ove godine imam upisanu projektivnu ali nisam dolazila na predavanja. Zanima me postoje li uvjeti za potpis? Ako ne, zna li se kada ce profesor dijeliti potpise?
Ove godine imam upisanu projektivnu ali nisam dolazila na predavanja. Zanima me postoje li uvjeti za potpis? Ako ne, zna li se kada ce profesor dijeliti potpise?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
hampton&richmond
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-21 = 5 - 26

PostPostano: 22:42 pon, 14. 1. 2008    Naslov: Re: potpis iz Projektivne geometrije 1 Citirajte i odgovorite

[quote="mia_"]Ove godine imam upisanu projektivnu ali nisam dolazila na predavanja. Zanima me postoje li uvjeti za potpis? Ako ne, zna li se kada ce profesor dijeliti potpise?[/quote]

Mislim da ti je najbolje uzeti potpis na usmenom. Ja sam prije negdje 7-8 godina imao upisan nekakav predmet kod Polonija i dao mi čovjek potpis na usmenom bez riječi iako nikad nisam bio na predavanjima.

I nešto sam čuo da treba nekakve zadatke rješavati, da je to umjesto pismenog pa mu predati...jel zna netko nešto više o tome?
mia_ (napisa):

Mislim da ti je najbolje uzeti potpis na usmenom. Ja sam prije negdje 7-8 godina imao upisan nekakav predmet kod Polonija i dao mi čovjek potpis na usmenom bez riječi iako nikad nisam bio na predavanjima.

I nešto sam čuo da treba nekakve zadatke rješavati, da je to umjesto pismenog pa mu predati...jel zna netko nešto više o tome?

[Vrh]
derle
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 6 - 0

PostPostano: 23:30 pon, 14. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, postoji knjiga iz koje se vade ti zadaci (teoremi, propozicije, ...)! Treba ih biti između 40 i 50! ;)
Da, postoji knjiga iz koje se vade ti zadaci (teoremi, propozicije, ...)! Treba ih biti između 40 i 50! Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mia_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 16:23 čet, 17. 1. 2008    Naslov: Re: potpis iz Projektivne geometrije 1 Citirajte i odgovorite

[quote="hampton&richmond"][quote="mia_"]Ove godine imam upisanu projektivnu ali nisam dolazila na predavanja. Zanima me postoje li uvjeti za potpis? Ako ne, zna li se kada ce profesor dijeliti potpise?[/quote]

[/quote]

Al meni samo potpis treba...tko zna kad cu i hocu li uopce polagat taj ispit.
hampton&richmond (napisa):
mia_ (napisa):

Al meni samo potpis treba...tko zna kad cu i hocu li uopce polagat taj ispit.

[Vrh]
Ada
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 17:07 čet, 17. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesor je rekao da ce djelit potpise u ponedjeljak.
Profesor je rekao da ce djelit potpise u ponedjeljak.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:32 čet, 17. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad je predavanje u ponedjeljak?
Kad je predavanje u ponedjeljak?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:25 pet, 18. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

predavanje je od 12 do 14 u 105
predavanje je od 12 do 14 u 105

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:36 uto, 29. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna netko kad ce biti usmeni na 1.roku iz projektivne 1 i 2 ?
Da li se vec netko javio profesoru, pa da obavijesti i nas ostale ?

hvala :wink:
Zna netko kad ce biti usmeni na 1.roku iz projektivne 1 i 2 ?
Da li se vec netko javio profesoru, pa da obavijesti i nas ostale ?

hvala Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum