Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Novi termini demostratura
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
199 = 237 - 38

PostPostano: 14:28 čet, 27. 11. 2003    Naslov: Novi termini demostratura Citirajte i odgovorite

Kako je bili prigovora da dosadasnji termin (pon 12 - 14) ne odgovara, onda cemo Tonci i ja imati dva odvojena termina od iduceg tjedna. Moj termin ce biti cetvrtkom od 12 do 14, a Tonci ce se jos javit sa svojim terminom.

Odgovara li taj termin?
Kako je bili prigovora da dosadasnji termin (pon 12 - 14) ne odgovara, onda cemo Tonci i ja imati dva odvojena termina od iduceg tjedna. Moj termin ce biti cetvrtkom od 12 do 14, a Tonci ce se jos javit sa svojim terminom.

Odgovara li taj termin?

hexy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 10:10 pon, 8. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

A u kojoj prostoriji će biti te demonstrature ?
A u kojoj prostoriji će biti te demonstrature ?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 10:53 pon, 8. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

To cemo jos vidit, nakon sto razgovaram sa satnicarom. Ako nista ne bude pisalo, onda u 104 ako nema diplomskih ili seminara, a ako ih ima onda cemo valjda pronaci neku slobodnu prostoriju.
To cemo jos vidit, nakon sto razgovaram sa satnicarom. Ako nista ne bude pisalo, onda u 104 ako nema diplomskih ili seminara, a ako ih ima onda cemo valjda pronaci neku slobodnu prostoriju.

kiwi
Gost

PostPostano: 12:56 pon, 8. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da bi trebalo naci termin koji je slobodan u obe grupe. Naravno subota i nedjelja su iskljucene :D
mislim da bi trebalo naci termin koji je slobodan u obe grupe. Naravno subota i nedjelja su iskljucene Very Happy

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 13:05 sri, 10. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja se slazem da bi bilo optimalno pronaci termin koji je slobodan za obe grupe, ali tu se javlja problem jer taj termin treba bit slobodan za obe grupe [b]i demose[/b], a posto smo mi upisali prilican broj izbornih takvih termina bas i nema, a ako ima to je nakon 6 navecer, a tada bas i nije radna atmosfera, dakle stvari do daljnjega ostaju onakve kakve jesu.
Ako iskrsnu neki termini svi ce bit obavjesteni, a do tada predlazem da me oni koji nisu u mogucnosti doci u sluzbenim terminima hvataju na hodniku.
Ja se slazem da bi bilo optimalno pronaci termin koji je slobodan za obe grupe, ali tu se javlja problem jer taj termin treba bit slobodan za obe grupe i demose, a posto smo mi upisali prilican broj izbornih takvih termina bas i nema, a ako ima to je nakon 6 navecer, a tada bas i nije radna atmosfera, dakle stvari do daljnjega ostaju onakve kakve jesu.
Ako iskrsnu neki termini svi ce bit obavjesteni, a do tada predlazem da me oni koji nisu u mogucnosti doci u sluzbenim terminima hvataju na hodniku.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum