Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izravan upis na PMF

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
FermatPell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-2 = 2 - 4

PostPostano: 22:22 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Izravan upis na PMF Citirajte i odgovorite

Ako sam sudjelovao na drzavnim natjecanjima iz matematike i fizike imam li direktan upis na PMF matematika/fizika? (A kategorija)

Znaci li to da mi se ocjene nece gledati uopce?

Ako da, onda cu prolaziti s 4,7 i tjerati natjecanja weeeeeeeee i chilling out.

Pozdrav
Ako sam sudjelovao na drzavnim natjecanjima iz matematike i fizike imam li direktan upis na PMF matematika/fizika? (A kategorija)

Znaci li to da mi se ocjene nece gledati uopce?

Ako da, onda cu prolaziti s 4,7 i tjerati natjecanja weeeeeeeee i chilling out.

Pozdrav

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 22:25 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, imaš, osim ako se nešto ne promijeni dok se ti ne dođeš upisivati :)
da, imaš, osim ako se nešto ne promijeni dok se ti ne dođeš upisivati Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 22:25 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da onda imaš direktan upis.

A i ak nemaš, pošto si sudionik državnih natjecanja, onda ti ni neće bit problem napisat prijemni za upad ;)
Mislim da onda imaš direktan upis.

A i ak nemaš, pošto si sudionik državnih natjecanja, onda ti ni neće bit problem napisat prijemni za upad Wink

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 22:44 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Re: Izravan upis na PMF Citirajte i odgovorite

[quote="FermatPell"]Ako sam sudjelovao na drzavnim natjecanjima iz matematike i fizike imam li direktan upis na PMF matematika/fizika? (A kategorija)[/quote]
Dosad je bilo tako, bar što se Matematike tiče. Naravno, računaju se samo natjecanja iz srednje škole.

Ipak, pripazi ako si generacija koja ima državnu maturu. Ne znam je li uopće poznato kako će izgledati upisi na faks kad to dođe.
FermatPell (napisa):

Dosad je bilo tako, bar što se Matematike tiče. Naravno, računaju se samo natjecanja iz srednje škole.

Ipak, pripazi ako si generacija koja ima državnu maturu. Ne znam je li uopće poznato kako će izgledati upisi na faks kad to dođe.

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:49 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mijenjat ce se pravila zbog drzavne mature. Nije jos sigurno hoce li natjecatelji imati direktan upis ili nece. Ono sto je sigurno da ce se osim rezultata mature gledati i ocjene, i to ne samo iz matematike nego sve.

Mislim da nema razloga za srah za nekog tko je bio na drzavnom iz matematike. Taj ce se sigurno moci upisati, kakav god bio razredbeni postupak. Ipak, moje misljenje je da nije mudro zapostaviti ostale predmete na racun natjecanja iz matematike ili bilo cega. Stigne se jedno i drugo.
Mijenjat ce se pravila zbog drzavne mature. Nije jos sigurno hoce li natjecatelji imati direktan upis ili nece. Ono sto je sigurno da ce se osim rezultata mature gledati i ocjene, i to ne samo iz matematike nego sve.

Mislim da nema razloga za srah za nekog tko je bio na drzavnom iz matematike. Taj ce se sigurno moci upisati, kakav god bio razredbeni postupak. Ipak, moje misljenje je da nije mudro zapostaviti ostale predmete na racun natjecanja iz matematike ili bilo cega. Stigne se jedno i drugo.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
FermatPell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 11:58 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sto uopce znaci drzavna matura? Meni to nitko nije objasnio samo znam da se svi najeze kada to cuju iako ja ne poimam zasto. To je kao ultimativni test o kojem ovisi buducnost, utjece na sve ocjene?
Sto uopce znaci drzavna matura? Meni to nitko nije objasnio samo znam da se svi najeze kada to cuju iako ja ne poimam zasto. To je kao ultimativni test o kojem ovisi buducnost, utjece na sve ocjene?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
58 = 89 - 31

PostPostano: 15:21 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="FermatPell"]Sto uopce znaci drzavna matura? Meni to nitko nije objasnio samo znam da se svi najeze kada to cuju iako ja ne poimam zasto. To je kao ultimativni test o kojem ovisi buducnost, utjece na sve ocjene?[/quote]

ne. to je matura koja se ne može izbjeći bez obzira na prosjek. :P
ne znam hoće li biti koncipirana kao i dosadašnji maturalni ispit (hrvatski, matematika, predmet po vlastitom izboru, maturalna radnja), ali u svakom slučaju - svim će se maturantima provjeravati stečeno znanje u četiri godine školovanja. :joooj:
FermatPell (napisa):

ne. to je matura koja se ne može izbjeći bez obzira na prosjek. Razz
ne znam hoće li biti koncipirana kao i dosadašnji maturalni ispit (hrvatski, matematika, predmet po vlastitom izboru, maturalna radnja), ali u svakom slučaju - svim će se maturantima provjeravati stečeno znanje u četiri godine školovanja. Joj, joj, joj,... JOOOJ!

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:06 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

O drzavnoj maturi postoji posebna web stranica

http://www.drzavnamatura.hr/

koja naravno trenutacno ne radi :)
O drzavnoj maturi postoji posebna web stranica

http://www.drzavnamatura.hr/

koja naravno trenutacno ne radi Smile

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum