Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Korištenje formula na kolokviju? (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
11 = 15 - 4

PostPostano: 12:21 ned, 3. 2. 2008    Naslov: Korištenje formula na kolokviju? Citirajte i odgovorite

Kako na stranici kolegija piše da smijemo koristiti Bronštejn na kolokviju,što s onima koji ga nemaju? Oni donose samo svoju glavu ili mogu imati barem list sa derivacijama i integralima ? Koliko se sjećam to je asistentica rekla da možemo imati...
Kako na stranici kolegija piše da smijemo koristiti Bronštejn na kolokviju,što s onima koji ga nemaju? Oni donose samo svoju glavu ili mogu imati barem list sa derivacijama i integralima ? Koliko se sjećam to je asistentica rekla da možemo imati...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
k8yvis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-36 = 8 - 44

PostPostano: 13:33 ned, 3. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ukoliko nemaš Bronštajn isprintaj si ono što misliš da će ti trebat, bez riješenih zadataka i postupaka, i ne bi smjelo bit nikakvih problema.
Ukoliko nemaš Bronštajn isprintaj si ono što misliš da će ti trebat, bez riješenih zadataka i postupaka, i ne bi smjelo bit nikakvih problema.

Miha Keber
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-2 = 12 - 14

PostPostano: 22:34 pet, 30. 1. 2009    Naslov: 2009 formule na drugom kolokviju Citirajte i odgovorite

Na drugom kolokviju će biti dozvoljeno korištenje samo (uz pribor za pisanje) jednog papira A4 formata s formulama i integralima.

Samo pitanje što znači:" formule" da li to podrazumjeva:
a)moguće tipične supstitucije npr: y=U*V, y=p(y).
b) formule sa sinusima i cosinusima
c) samo formule s integralima
d)može integrale i još nešto molil pojasniti
Na drugom kolokviju će biti dozvoljeno korištenje samo (uz pribor za pisanje) jednog papira A4 formata s formulama i integralima.

Samo pitanje što znači:" formule" da li to podrazumjeva:
a)moguće tipične supstitucije npr: y=U*V, y=p(y).
b) formule sa sinusima i cosinusima
c) samo formule s integralima
d)može integrale i još nešto molil pojasniti

[Vrh]
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 20:49 sub, 31. 1. 2009    Naslov: Re: 2009 formule na drugom kolokviju Citirajte i odgovorite

[quote="Miha Keber"]Na drugom kolokviju će biti dozvoljeno korištenje samo (uz pribor za pisanje) jednog papira A4 formata s formulama i integralima. [/quote]

a gdje to piše? na web strani kolegija (trenutno je nedostupna pa pitam za svaki slučaj) ?
Miha Keber (napisa):

a gdje to piše? na web strani kolegija (trenutno je nedostupna pa pitam za svaki slučaj) ?

rafaelm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

76 = 86 - 10

PostPostano: 21:10 sub, 31. 1. 2009    Naslov: Re: 2009 formule na drugom kolokviju Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"][quote="Miha Keber"]Na drugom kolokviju će biti dozvoljeno korištenje samo (uz pribor za pisanje) jednog papira A4 formata s formulama i integralima. [/quote]

a gdje to piše? na web strani kolegija (trenutno je nedostupna pa pitam za svaki slučaj) ?[/quote]

Ja sam to čuo na vježbama asistenta Velčića
tihana (napisa):
Miha Keber (napisa):

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 21:18 sub, 31. 1. 2009    Naslov: Re: 2009 formule na drugom kolokviju Citirajte i odgovorite

[quote="rafaelm"][quote="tihana"][quote="Miha Keber"]Na drugom kolokviju će biti dozvoljeno korištenje samo (uz pribor za pisanje) jednog papira A4 formata s formulama i integralima. [/quote]

a gdje to piše? na web strani kolegija (trenutno je nedostupna pa pitam za svaki slučaj) ?[/quote]

Ja sam to čuo na vježbama asistenta Velčića[/quote]

aha, ok
jer je prof tambača na zadnjem predavanju rekao da će razmisliti da li će nešto biti dozvoljeno, ali što se njega tiče da bi on sve zabranio :(
rafaelm (napisa):
tihana (napisa):
Miha Keber (napisa):

aha, ok
jer je prof tambača na zadnjem predavanju rekao da će razmisliti da li će nešto biti dozvoljeno, ali što se njega tiče da bi on sve zabranio Sad

Miha Keber
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 12 - 14

PostPostano: 12:40 ned, 1. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

DA na stranici je , ali da li ima potrebe pisati to sve kada nam treba odgovor od profesora / asistenta kratak i jasan .
Na početku sam citirao rečenicu sa stranice ODJ-a i sada molim vas prestanite pisati pi.d.rije i pustite nekoga da odgovori, na kraju če opet ostati pitanje bez odgovora samo s blesavom nepotrebnom raspravom.
DA na stranici je , ali da li ima potrebe pisati to sve kada nam treba odgovor od profesora / asistenta kratak i jasan .
Na početku sam citirao rečenicu sa stranice ODJ-a i sada molim vas prestanite pisati pi.d.rije i pustite nekoga da odgovori, na kraju če opet ostati pitanje bez odgovora samo s blesavom nepotrebnom raspravom.

[Vrh]
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 15:44 ned, 1. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Miha Keber"]DA na stranici je , ali da li ima potrebe pisati to sve kada nam treba odgovor od profesora / asistenta kratak i jasan .
Na početku sam citirao rečenicu sa stranice ODJ-a i sada molim vas prestanite pisati pi.d.rije i pustite nekoga da odgovori, na kraju če opet ostati pitanje bez odgovora samo s blesavom nepotrebnom raspravom.[/quote]
Slazem se s tobom da nam treba odgovor profesora.
Ali smanji malo dozivljaj, imaju ljudi pravo pisat sta god zele, pa makar i "pi.d.rije". :P
Ti stvarno mislis da profesori citaju ovaj forum? Asistenti ne znaju to, trebaju se profesori izjasniti. Kad se bude znalo pisat ce na stranici.
Miha Keber (napisa):

Slazem se s tobom da nam treba odgovor profesora.
Ali smanji malo dozivljaj, imaju ljudi pravo pisat sta god zele, pa makar i "pi.d.rije". Razz
Ti stvarno mislis da profesori citaju ovaj forum? Asistenti ne znaju to, trebaju se profesori izjasniti. Kad se bude znalo pisat ce na stranici.
[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 20:25 ned, 1. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel netko poslao mail profesoru sa upitom oko formula?

[size=9][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]

ili ako tko ima mail pitat ću ja... meni stranica faksa ne radi :roll:
a ni tražilica na forumu
jel netko poslao mail profesoru sa upitom oko formula?

Added after 1 minutes:

ili ako tko ima mail pitat ću ja... meni stranica faksa ne radi Rolling Eyes
a ni tražilica na forumu

desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 34 - 3

PostPostano: 20:56 ned, 1. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sta ne bi u principu svi mailovi trebali biti ime.prezime@math.hr, isto kao sto i nama funkcionira i ta opcija i korisnickoime@student.math.hr
Sta ne bi u principu svi mailovi trebali biti ime.prezime@math.hr, isto kao sto i nama funkcionira i ta opcija i korisnickoime@student.math.hr

Zadnja promjena: desire; 21:23 ned, 1. 2. 2009; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 21:06 ned, 1. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, al bojim se da ovi mailovi neće biti od koristi

na math.hr su, a on ne radi čini mi se

[size=9][color=#999999]Added after 29 seconds:[/color][/size]

obriši mail, da te ne kazne :wink:
da, al bojim se da ovi mailovi neće biti od koristi

na math.hr su, a on ne radi čini mi se

Added after 29 seconds:

obriši mail, da te ne kazne Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:27 ned, 1. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

"Trazilica na Forumu" (za e-mail adrese") se fizicki nalazi u mom homeu na sluzbenom serveru, pa je logicno da ne radi. ;)

Mail, navodno, uredno radi; cini se da su krepali samo webserveri ili tako nesto. :)
"Trazilica na Forumu" (za e-mail adrese") se fizicki nalazi u mom homeu na sluzbenom serveru, pa je logicno da ne radi. Wink

Mail, navodno, uredno radi; cini se da su krepali samo webserveri ili tako nesto. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum