Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
C'Tebo Moderator

|
Postano: 2:56 ned, 30. 11. 2003 Naslov: Vrijeme ispita |
|
|
Nešto sam prije par dana(jučer, prekjučer) pročitao na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1078]ovom topicu[/url]
Pročitajte ga i vi, možda saznate nešto što niste znali.
Ja sam u svakom slučaju saznao nešto što nisam znao. Da je pismeni iz UUR-a u 14:00 sati, umjesto uobičajenih 12:00 sati. Nisam tome pridodao nikakvu specijalnu važnost do prije par sati kad mi je sinulo nešto: "Pa...možda su svi ispiti prebačeni s 12:00 na 14:00".
Tada sam otišao na net i ustvrdio istinitost svojih sumnji.
Sad, bivajući 1/4 njemac mene ovakove stvari [b]ekstremno[/b] iziritiraju (neopisivo). Mislim, ja sam ispit prijavio da ga pišem u dvanaest sati, ne u četrnaest sati.
Nemojte me ni pitat je l' mi to više ili manje odgovara nego prijašnji raspored (12:00) jer to nije ni bitno.
Ja sam prijavio ispit da ga pišem u 12, ne u 14, mislim koja je fora s tim? Isto tako ste ga mogli stavit u 18 sati ili drugi dan u 12....
Mislim, ja sam, onak, ozbiljno ljut oko ovoga i očekujem odgovor od nekog "službujućeg".
Prvo nam maknu jedan rok (ljetni) bez da ikoga obavijeste. Dobro, to sam prožvako iako sam bio ljut kad sam to saznao. Sada nam pomiču vrijeme održavanja ispita [i]nakon[/i] što smo ispit prijavili.
Negdje to mora prestat i ja dalje više ne popuštam. Ovo ja, osobno smatram krajnje bezobraznim prema ljudima koji su ispit prijavili u dogovoreno vrijeme i ne namjeravam otić na ispit ako ne vidim, pazi sad, dobar i uvjerljiv razlog ovdje, ili na faxu i ne namjeravam slati nikakve mejlove prodekanici za nastavu oko adresiranja ovog problema, opet iz čistog principa, ako ja nisam bio obavješten o promjeni roka (na mejl, koji je unesen u studomat) neću ja bogme ni pitat nikoga za objašnjenje o ovome (ovo zahtjeva disklejmer: naime, ako zaista postoji neki [i]dobar[/i] razlog zašto je prebačen ispit dva sata kasnije, namjeravam to opravdat i ovime vas, forumaše, pitam postoji li takav razlog i/ili koji je službeni razlog)
Zahvaljujem se dobronamjernim odgovorima i ispričavam se, ukoliko sam ikome u bilo kojem trenutku bio pregrub na ovaj ili onaj način.
Nešto sam prije par dana(jučer, prekjučer) pročitao na ovom topicu
Pročitajte ga i vi, možda saznate nešto što niste znali.
Ja sam u svakom slučaju saznao nešto što nisam znao. Da je pismeni iz UUR-a u 14:00 sati, umjesto uobičajenih 12:00 sati. Nisam tome pridodao nikakvu specijalnu važnost do prije par sati kad mi je sinulo nešto: "Pa...možda su svi ispiti prebačeni s 12:00 na 14:00".
Tada sam otišao na net i ustvrdio istinitost svojih sumnji.
Sad, bivajući 1/4 njemac mene ovakove stvari ekstremno iziritiraju (neopisivo). Mislim, ja sam ispit prijavio da ga pišem u dvanaest sati, ne u četrnaest sati.
Nemojte me ni pitat je l' mi to više ili manje odgovara nego prijašnji raspored (12:00) jer to nije ni bitno.
Ja sam prijavio ispit da ga pišem u 12, ne u 14, mislim koja je fora s tim? Isto tako ste ga mogli stavit u 18 sati ili drugi dan u 12....
Mislim, ja sam, onak, ozbiljno ljut oko ovoga i očekujem odgovor od nekog "službujućeg".
Prvo nam maknu jedan rok (ljetni) bez da ikoga obavijeste. Dobro, to sam prožvako iako sam bio ljut kad sam to saznao. Sada nam pomiču vrijeme održavanja ispita nakon što smo ispit prijavili.
Negdje to mora prestat i ja dalje više ne popuštam. Ovo ja, osobno smatram krajnje bezobraznim prema ljudima koji su ispit prijavili u dogovoreno vrijeme i ne namjeravam otić na ispit ako ne vidim, pazi sad, dobar i uvjerljiv razlog ovdje, ili na faxu i ne namjeravam slati nikakve mejlove prodekanici za nastavu oko adresiranja ovog problema, opet iz čistog principa, ako ja nisam bio obavješten o promjeni roka (na mejl, koji je unesen u studomat) neću ja bogme ni pitat nikoga za objašnjenje o ovome (ovo zahtjeva disklejmer: naime, ako zaista postoji neki dobar razlog zašto je prebačen ispit dva sata kasnije, namjeravam to opravdat i ovime vas, forumaše, pitam postoji li takav razlog i/ili koji je službeni razlog)
Zahvaljujem se dobronamjernim odgovorima i ispričavam se, ukoliko sam ikome u bilo kojem trenutku bio pregrub na ovaj ili onaj način.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:54 ned, 30. 11. 2003 Naslov: Re: Vrijeme ispita |
|
|
[quote="C'Tebo"]Ja sam prijavio ispit da ga pišem u 12, ne u 14, mislim koja je fora s tim? Isto tako ste ga mogli stavit u 18 sati ili drugi dan u 12....[/quote]
Ako si prijavio za 12, onda ti je - valjda - odgodjen za 17. :( Nisam siguran jer mene osobno to ne tangira - znam samo da dezuram u 14. :? Ali, ima o toj promjeni nekakva obavijest na oglasnoj ploci... :?
Tragicno, ali [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html]na sluzbenom webu[/url] se ta promjena ne spominje... :(
[quote="C'Tebo"]Mislim, ja sam, onak, ozbiljno ljut oko ovoga i očekujem odgovor od nekog "službujućeg".[/quote]
Mislim da takvog neces naci na Forumu... :(
[quote="C'Tebo"]Negdje to mora prestat i ja dalje više ne popuštam. Ovo ja, osobno smatram krajnje bezobraznim prema ljudima koji su ispit prijavili u dogovoreno vrijeme i ne namjeravam otić na ispit ako ne vidim, pazi sad, dobar i uvjerljiv razlog ovdje, ili na faxu... <snip>[/quote]
Kome ces time naskoditi? :roll: Osim sebi, naravno... :(
Rokovi su pomaknuti jer su se poklali termini kolokvija i pismenih ispita. :| Kako i zasto je doslo do toga, cijom greskom i sl. ne znam, pa ne moras ni pitati... :(
"Prave razloge" koje spominjes bi, mozda, mogli saznati studentski predstavnici... :?
C'Tebo (napisa): | Ja sam prijavio ispit da ga pišem u 12, ne u 14, mislim koja je fora s tim? Isto tako ste ga mogli stavit u 18 sati ili drugi dan u 12.... |
Ako si prijavio za 12, onda ti je - valjda - odgodjen za 17. Nisam siguran jer mene osobno to ne tangira - znam samo da dezuram u 14. Ali, ima o toj promjeni nekakva obavijest na oglasnoj ploci...
Tragicno, ali na sluzbenom webu se ta promjena ne spominje...
C'Tebo (napisa): | Mislim, ja sam, onak, ozbiljno ljut oko ovoga i očekujem odgovor od nekog "službujućeg". |
Mislim da takvog neces naci na Forumu...
C'Tebo (napisa): | Negdje to mora prestat i ja dalje više ne popuštam. Ovo ja, osobno smatram krajnje bezobraznim prema ljudima koji su ispit prijavili u dogovoreno vrijeme i ne namjeravam otić na ispit ako ne vidim, pazi sad, dobar i uvjerljiv razlog ovdje, ili na faxu... <snip> |
Kome ces time naskoditi? Osim sebi, naravno...
Rokovi su pomaknuti jer su se poklali termini kolokvija i pismenih ispita. Kako i zasto je doslo do toga, cijom greskom i sl. ne znam, pa ne moras ni pitati...
"Prave razloge" koje spominjes bi, mozda, mogli saznati studentski predstavnici...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 4:11 ned, 30. 11. 2003 Naslov: Re: Vrijeme ispita |
|
|
[quote="vsego"]Ako si prijavio za 12, onda ti je - valjda - odgodjen za 17. :( Nisam siguran jer mene osobno to ne tangira - znam samo da dezuram u 14. :? Ali, ima o toj promjeni nekakva obavijest na oglasnoj ploci... :?
Tragicno, ali [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html]na sluzbenom webu[/url] se ta promjena ne spominje... :(
[/quote]
Zanimljivo....
Ja, naime, od pojave studomata uopće ne gledam koji je ispitni razred koji kolegij, samo tamo odem, vidim kad je ispit, prijavim ga, i to je to.
[url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_razredi.html]Ovo[/url] me sad zbunjuje....
Znam sto posto (provjereno više puta na studomatu, dok sam se odlučivo koji ću ispit prijavit) da je od mojih tri mogućih ispita koje mogu prijavit njih tri bilo moguće prijavit u 12:00, a od tih tri po ovom tvom linku je jedan trebao biti prijavljen u 9:00 :?, a ovaj kojeg sam ja prijavio u 12 je sad prebačen u 14:00, iako što koliko sam ja shvatil, ovi od dvanaest su prebačeni u 17:00, a ovi od 9:00 na 14:00
Me is confused....
Whatever...ne mjenja poantu...
Zahvaljujem, zaista, na brzom odgovoru, čak i ne uzevši u obzir koliko je sad sati :lol:
vsego (napisa): | Ako si prijavio za 12, onda ti je - valjda - odgodjen za 17. Nisam siguran jer mene osobno to ne tangira - znam samo da dezuram u 14. Ali, ima o toj promjeni nekakva obavijest na oglasnoj ploci...
Tragicno, ali na sluzbenom webu se ta promjena ne spominje...
|
Zanimljivo....
Ja, naime, od pojave studomata uopće ne gledam koji je ispitni razred koji kolegij, samo tamo odem, vidim kad je ispit, prijavim ga, i to je to.
Ovo me sad zbunjuje....
Znam sto posto (provjereno više puta na studomatu, dok sam se odlučivo koji ću ispit prijavit) da je od mojih tri mogućih ispita koje mogu prijavit njih tri bilo moguće prijavit u 12:00, a od tih tri po ovom tvom linku je jedan trebao biti prijavljen u 9:00 , a ovaj kojeg sam ja prijavio u 12 je sad prebačen u 14:00, iako što koliko sam ja shvatil, ovi od dvanaest su prebačeni u 17:00, a ovi od 9:00 na 14:00
Me is confused....
Whatever...ne mjenja poantu...
Zahvaljujem, zaista, na brzom odgovoru, čak i ne uzevši u obzir koliko je sad sati
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
|