Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pitanje u vezi popravnog
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Undómiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 16:57 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Pitanje u vezi popravnog Citirajte i odgovorite

Da, da, svi već znamo da se popravni nikako ne preporuča ali eto, moram pitati budući da sumnjam u svoju sposobnost skupljanja 15 bodova na drugom kolokviju... Pa je moje pitanje, kako se računa prolaz na popravnom?
Hvala unaprijed... :(
Da, da, svi već znamo da se popravni nikako ne preporuča ali eto, moram pitati budući da sumnjam u svoju sposobnost skupljanja 15 bodova na drugom kolokviju... Pa je moje pitanje, kako se računa prolaz na popravnom?
Hvala unaprijed... Sad

bucko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 0

PostPostano: 20:18 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene isto to fakat zanima, i jel ima ona neka shema da ne možemo na popravak ak nemamo bar 15 bodova iz drugog kolokvija? :?
mene isto to fakat zanima, i jel ima ona neka shema da ne možemo na popravak ak nemamo bar 15 bodova iz drugog kolokvija? Confused

arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

49 = 109 - 60

PostPostano: 20:28 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da možete... da treba imat min. 15 iz drugog kako bi mogao proć bez popravnog... tipa, ako imaš 40 na prvom, 10 na drugom, ne prolaziš, iako bi trebao po zbroju bodova, jer nemaš 15 iz drugog... al na popravni možeš 8) tak je bar bilo prošle godine :D
mislim da možete... da treba imat min. 15 iz drugog kako bi mogao proć bez popravnog... tipa, ako imaš 40 na prvom, 10 na drugom, ne prolaziš, iako bi trebao po zbroju bodova, jer nemaš 15 iz drugog... al na popravni možeš Cool tak je bar bilo prošle godine Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
bucko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 22:25 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

uf, sad mi je malo lakše, ne znam zašt sam ja umislila da ne mogu ni na popravni ak nemam 15 bodova, al uglafnom...
uf, sad mi je malo lakše, ne znam zašt sam ja umislila da ne mogu ni na popravni ak nemam 15 bodova, al uglafnom...

MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 45

PostPostano: 23:52 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

kladim se da sve piše na stranicama kolegija, za polaganje na Cu i sad već pokojnom UURu je uvijek sve bilo definirano od početka i moglo se mijenjati samo na bolje
kladim se da sve piše na stranicama kolegija, za polaganje na Cu i sad već pokojnom UURu je uvijek sve bilo definirano od početka i moglo se mijenjati samo na bolje

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 23:57 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Popravni kolokvij pokriva gradivo cijelog semestra. Pravo izlaska na popravni kolokvij imaju svi studenti koji ne polože kolegij, a na kolokvijima ostvare [b]ukupno[/b] 10 ili više bodova.[/quote]

sa sajta, fkors
Citat:
Popravni kolokvij pokriva gradivo cijelog semestra. Pravo izlaska na popravni kolokvij imaju svi studenti koji ne polože kolegij, a na kolokvijima ostvare ukupno 10 ili više bodova.

sa sajta, fkors

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:21 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

A bas me zanimalo koliko ce trebati da bacite oko na site. :lol: Znate, i dalje je site [b]sluzbeno[/b] mjesto za informacije, a Forum samo ispomoc. ;)

Ako nije jasna granica za prolaz, evo da pojasnim: to je popravni za oba kolokvija, pa je i uvijet prolaza (i raspored ocjena po bodovima) isti. :) Dakle, ukupno 45 bodova, a od toga 15 na programerskim zadacima. 8)

Podsjecam, aplikacija za zadace se gasi s pocetkom [b]drugog[/b] kolokvija (to je ovaj sutrasnji)! :) Nemojte ostavljati verifikaciju za zadnji cas, jer naknadna rjesenja ne primamo (zadaci su dostupni od pocetka semestra, sto znaci 5 mjeseci!); ako nekome nije jasno sto mu je greska, neka prvo provjeri upute od same aplikacije (link je gore desno). 8)
A bas me zanimalo koliko ce trebati da bacite oko na site. Laughing Znate, i dalje je site sluzbeno mjesto za informacije, a Forum samo ispomoc. Wink

Ako nije jasna granica za prolaz, evo da pojasnim: to je popravni za oba kolokvija, pa je i uvijet prolaza (i raspored ocjena po bodovima) isti. Smile Dakle, ukupno 45 bodova, a od toga 15 na programerskim zadacima. Cool

Podsjecam, aplikacija za zadace se gasi s pocetkom drugog kolokvija (to je ovaj sutrasnji)! Smile Nemojte ostavljati verifikaciju za zadnji cas, jer naknadna rjesenja ne primamo (zadaci su dostupni od pocetka semestra, sto znaci 5 mjeseci!); ako nekome nije jasno sto mu je greska, neka prvo provjeri upute od same aplikacije (link je gore desno). Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Undómiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 15:21 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Ako nije jasna granica za prolaz, evo da pojasnim: to je popravni za oba kolokvija, pa je i uvijet prolaza (i raspored ocjena po bodovima) isti. :) Dakle, ukupno 45 bodova, a od toga 15 na programerskim zadacima. 8)

Fala na odg. 8)
[quote="vsego"]
Ako nije jasna granica za prolaz, evo da pojasnim: to je popravni za oba kolokvija, pa je i uvijet prolaza (i raspored ocjena po bodovima) isti. Smile Dakle, ukupno 45 bodova, a od toga 15 na programerskim zadacima. Cool

Fala na odg. Cool

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum