Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

šta ako...? (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
*Curious
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 16:14 ned, 17. 2. 2008    Naslov: šta ako...? Citirajte i odgovorite

evo upravo sam saznala rezultate 2. kolokvija iz programiranja... i fali mi jedan bod do veće ocjene, pa me zanima da li se radi toga mora na usmeni? ili će sutra biti kakve žalbe iz kolokvija pa da probam pronaći taj jedan bod roll
evo upravo sam saznala rezultate 2. kolokvija iz programiranja... i fali mi jedan bod do veće ocjene, pa me zanima da li se radi toga mora na usmeni? ili će sutra biti kakve žalbe iz kolokvija pa da probam pronaći taj jedan bod Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 16:24 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa žalbe će biti, uvijek budu... sad, kada, ne znam, ali netko će ti sigurno znat reć... a bod ćeš dobit ak ga zaslužuješ ;) da ćeš ga dobit na lijepe oči, samo zato jer ti fali za veću ocjenu, nećeš... a ak želiš tu veću ocjenu, i ne dobiješ taj bod na žalbama, onda ti jedino preostaje usmeni...
pa žalbe će biti, uvijek budu... sad, kada, ne znam, ali netko će ti sigurno znat reć... a bod ćeš dobit ak ga zaslužuješ Wink da ćeš ga dobit na lijepe oči, samo zato jer ti fali za veću ocjenu, nećeš... a ak želiš tu veću ocjenu, i ne dobiješ taj bod na žalbama, onda ti jedino preostaje usmeni...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
*Curious
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:35 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

a i računala sam uglavnom na žalbe... hvala )
a i računala sam uglavnom na žalbe... hvala Smile

[Vrh]
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 51 - 24

PostPostano: 17:10 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sretno, želim ti da nađeš neki dio koda koji je toliko briljantan (i točan) da ga nitko od asistenata nije razumio, ali će uvidjeti njegovu ingenioznost čim im skreneš pažnju na to. ;)
Sretno, želim ti da nađeš neki dio koda koji je toliko briljantan (i točan) da ga nitko od asistenata nije razumio, ali će uvidjeti njegovu ingenioznost čim im skreneš pažnju na to. Wink

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 17:44 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Re: šta ako...? Citirajte i odgovorite

[quote="*Curious"]fali mi jedan bod do veće ocjene, pa me zanima da li se radi toga mora na usmeni? ili će sutra biti kakve žalbe iz kolokvija pa da probam pronaći taj jedan bod :roll:[/quote]
Ako je prilikom ispravljanja s nase strane doslo do nekog previda, onda ces dobiti onoliko bodova koliko zasluzujes. U suprotnom - usmeni.
*Curious (napisa):
fali mi jedan bod do veće ocjene, pa me zanima da li se radi toga mora na usmeni? ili će sutra biti kakve žalbe iz kolokvija pa da probam pronaći taj jedan bod Rolling Eyes

Ako je prilikom ispravljanja s nase strane doslo do nekog previda, onda ces dobiti onoliko bodova koliko zasluzujes. U suprotnom - usmeni.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:11 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema zalbi; samo uvid u zadace (ne sutra, nego u utorak, ako sam ja dobro zapamtio). 8) Zaboravite zicanje i trgovinu bodovima, no dobit cete bodove ako smo vas zakinuli (tocno kako kolega Doko rece). :)
Nema zalbi; samo uvid u zadace (ne sutra, nego u utorak, ako sam ja dobro zapamtio). Cool Zaboravite zicanje i trgovinu bodovima, no dobit cete bodove ako smo vas zakinuli (tocno kako kolega Doko rece). Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum