Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni ispit i domaće zadaće (informacija)
WWW:
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
xaxa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-2 = 0 - 2

PostPostano: 10:57 sub, 16. 2. 2008    Naslov: popravni ispit i domaće zadaće Citirajte i odgovorite

Bok.
Pročitala sam na stranicama iz Programiranja 1, kako
rezultati domaćih zadaća neće na popravnom kolokviju imati nikakvog efekta, to mi se učinilo ne logićnim pa me zanima jeli to istina.
jer domače zadaće izdvajaju učenike koji su se trudili tjekom semestra. Nisam dobro rješila drugi kolokvij, ali to ne znaći da nisam ništa radila tjekom semestra. hvala
Bok.
Pročitala sam na stranicama iz Programiranja 1, kako
rezultati domaćih zadaća neće na popravnom kolokviju imati nikakvog efekta, to mi se učinilo ne logićnim pa me zanima jeli to istina.
jer domače zadaće izdvajaju učenike koji su se trudili tjekom semestra. Nisam dobro rješila drugi kolokvij, ali to ne znaći da nisam ništa radila tjekom semestra. hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 11:03 sub, 16. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ti si neka nesuđena studentica kroatistike? :twisted:

Uglavnom, zadaće općenito ne utječu na prolaz. One su tu da ti pomognu shvatiti osnove. Više o tome će ti Šego reći, ako mu već nije dosadilo...
Ti si neka nesuđena studentica kroatistike? Twisted Evil

Uglavnom, zadaće općenito ne utječu na prolaz. One su tu da ti pomognu shvatiti osnove. Više o tome će ti Šego reći, ako mu već nije dosadilo...

[Vrh]
felixx
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 23 - 10

PostPostano: 11:37 sub, 16. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovako se vec dugo nisam nasmijao :D

"rezultati doma[b]ć[/b]ih zadaća" i "doma[b]č[/b]e zadače" :D

"logi[b]ć[/b]nim", btw nelogično se piše zajedno :)
ovako se vec dugo nisam nasmijao Very Happy

"rezultati domaćih zadaća" i "domače zadače" Very Happy

"logićnim", btw nelogično se piše zajedno Smile

Taurus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 13 - 7

PostPostano: 12:38 sub, 16. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="felixx"]ovako se vec dugo nisam nasmijao :D

"rezultati doma[b]ć[/b]ih zadaća" i "doma[b]č[/b]e zadače" :D

"logi[b]ć[/b]nim", btw nelogično se piše zajedno :)[/quote]

:wall:
felixx (napisa):
ovako se vec dugo nisam nasmijao Very Happy

"rezultati domaćih zadaća" i "domače zadače" Very Happy

"logićnim", btw nelogično se piše zajedno Smile

Brick wall

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:55 sub, 16. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]Više o tome će ti Šego reći, ako mu već nije dosadilo...[/quote]

Dosadilo mu je, pa ce samo zamoliti kolegicu xaxu da navede link i citira komad texta iz kojeg je zakljucila da "rezultati domaćih zadaća neće na popravnom kolokviju imati nikakvog efekta", pa da odgovorim na konkretnu stvar (tko zna, mozda je nesto nespretno napisano). :)
Atomised (napisa):
Više o tome će ti Šego reći, ako mu već nije dosadilo...

Dosadilo mu je, pa ce samo zamoliti kolegicu xaxu da navede link i citira komad texta iz kojeg je zakljucila da "rezultati domaćih zadaća neće na popravnom kolokviju imati nikakvog efekta", pa da odgovorim na konkretnu stvar (tko zna, mozda je nesto nespretno napisano). Smile

[Vrh]
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 19:49 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel se zna kako ce izgledati popravni? kolko bodova treba skupiti? i jel to negdje pise??
jel se zna kako ce izgledati popravni? kolko bodova treba skupiti? i jel to negdje pise??

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 19:58 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="yimpa"]jel se zna kako ce izgledati popravni? kolko bodova treba skupiti? i jel to negdje pise??[/quote]
Kao i na redovnim kolokvijima - za prolaz je potrebno ostvariti 45 bodova, od cega barem 15 mora biti na programerskim zadacima.
yimpa (napisa):

Kao i na redovnim kolokvijima - za prolaz je potrebno ostvariti 45 bodova, od cega barem 15 mora biti na programerskim zadacima.

yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 21:22 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

od koliko bodova? na proslom je bilo 95 ako sam dobro zbrojio. jel se pise vise od 2 sata pošto ima 2 dijela?
od koliko bodova? na proslom je bilo 95 ako sam dobro zbrojio. jel se pise vise od 2 sata pošto ima 2 dijela?

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 21:27 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="yimpa"]od koliko bodova? na proslom je bilo 95 ako sam dobro zbrojio. jel se pise vise od 2 sata pošto ima 2 dijela?[/quote]
Od minimalno 100 bodova (bonus bodovi su moguci).

Pise se 2 sata.
yimpa (napisa):

Od minimalno 100 bodova (bonus bodovi su moguci).

Pise se 2 sata.

yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 21:54 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

daj jos samo ako nije problem stavi par zadataka koji ce biti na popravnome? zapravo samo jednu grupu, ne treba sve, drugo su varijacije
daj jos samo ako nije problem stavi par zadataka koji ce biti na popravnome? zapravo samo jednu grupu, ne treba sve, drugo su varijacije

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:29 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stavit cemo na sluzbeni web, najkasnije po objavi rezultata. ;)
Stavit cemo na sluzbeni web, najkasnije po objavi rezultata. Wink

[Vrh]
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 0:50 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol: :lol: tad vise nece biti od nikakve koristi... dajte barem neku napomenu za popravni
Laughing Laughing tad vise nece biti od nikakve koristi... dajte barem neku napomenu za popravni

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:13 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Napomena:[/b] U popravnom kolokviju bit ce zadataka s programiranjem; izmedju ostalog, treba znati nizove i funkcije, a moglo bi biti korisno i poznavanje petlji. :D
Napomena: U popravnom kolokviju bit ce zadataka s programiranjem; izmedju ostalog, treba znati nizove i funkcije, a moglo bi biti korisno i poznavanje petlji. Very Happy

[Vrh]
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 17:01 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

da sam to znao prije vjerojatno sad ne bi isao na popravni
uvijek znas ono sto studenti teze uhvate...
da sam to znao prije vjerojatno sad ne bi isao na popravni
uvijek znas ono sto studenti teze uhvate...

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
30 = 47 - 17

PostPostano: 21:42 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Budući da su me maksimalno uplašili rekavši mi da se kolege asistenti za popravni ispit uvijek potrude složiti nemoguće težak test i budući da sam čak čula (u što ipak ne vjerujem) da je kolega Šego izjavio "popravni će biti toliko težak da ga nitko neće proći", moram pitati... Je li to sve stvarno istina ili su to neobjektivne rekla-kazala priče?
vidjela sam rezultate od prošle godine, ali nekako još uvijek vjerujem da popravne mora biti moguće riješiti i da je ono od prošle godine bila stvar isključivo nepripremljenosti studenata, a ne strogih asistenata...

I za kraj, što bi se to izuzev materijala sa vježba i predavanja trebalo uzeti riješavati kako bismo bili sigurniji u prolaz? Je li dovoljno poznavanje gore navedenih materijala za prolaz?

zahvaljujem...
Budući da su me maksimalno uplašili rekavši mi da se kolege asistenti za popravni ispit uvijek potrude složiti nemoguće težak test i budući da sam čak čula (u što ipak ne vjerujem) da je kolega Šego izjavio "popravni će biti toliko težak da ga nitko neće proći", moram pitati... Je li to sve stvarno istina ili su to neobjektivne rekla-kazala priče?
vidjela sam rezultate od prošle godine, ali nekako još uvijek vjerujem da popravne mora biti moguće riješiti i da je ono od prošle godine bila stvar isključivo nepripremljenosti studenata, a ne strogih asistenata...

I za kraj, što bi se to izuzev materijala sa vježba i predavanja trebalo uzeti riješavati kako bismo bili sigurniji u prolaz? Je li dovoljno poznavanje gore navedenih materijala za prolaz?

zahvaljujem...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:00 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolega Šego je to stvarno izjavio, no isto je izjavio i za redovite kolokvije... ne mogu vjerovati da je to [b]itko[/b] ozbiljno shvatio! :rrotfl:

Sto se gradiva tice, pokriveno je nastavnim materijalima (prvi dio: KNF/DNF, Turing, br. sustavi,... znate vec; drugi dio: nizovi i funkcije). 8)

Za vjezbu je, naravno, korisno rjesavati stogod iz tih podrucja (npr. stare kolokvije i rokove (pazite! dosta toga sto je u rokovima, vi cete raditi tek u drugom semestru!)). :)

Po meni, najveci problem popravnog je to sto je tako blizu redovitom kolokviju (vremenski) i na to vristim vec 2-3 godine, no - za sada - nema rjesenja. :( U ljetnom semestru smo dobili cijelo ljeto pauze. :D

P.S. Izbjegavajte bubati napamed komade koda koje ne razumijete, jer nema sanse da ih iskoristite... :ccc:
Kolega Šego je to stvarno izjavio, no isto je izjavio i za redovite kolokvije... ne mogu vjerovati da je to itko ozbiljno shvatio! Real ROTFL

Sto se gradiva tice, pokriveno je nastavnim materijalima (prvi dio: KNF/DNF, Turing, br. sustavi,... znate vec; drugi dio: nizovi i funkcije). Cool

Za vjezbu je, naravno, korisno rjesavati stogod iz tih podrucja (npr. stare kolokvije i rokove (pazite! dosta toga sto je u rokovima, vi cete raditi tek u drugom semestru!)). Smile

Po meni, najveci problem popravnog je to sto je tako blizu redovitom kolokviju (vremenski) i na to vristim vec 2-3 godine, no - za sada - nema rjesenja. Sad U ljetnom semestru smo dobili cijelo ljeto pauze. Very Happy

P.S. Izbjegavajte bubati napamed komade koda koje ne razumijete, jer nema sanse da ih iskoristite... Ccc.... Sram te bilo...

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
30 = 47 - 17

PostPostano: 22:04 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala, ovo zvuči utješno...
Hvala, ovo zvuči utješno...

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 7:18 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Kolega Šego je to stvarno izjavio, no isto je izjavio i za redovite kolokvije... ne mogu vjerovati da je to [b]itko[/b] ozbiljno shvatio! :rrotfl:
[/quote]

Iznenadio bi se... :D

Nakon kolokvija je dosta ljudi pričalo stvari tipa "Jeste čuli kako se Šego bahatio? Jeste čuli kako nam je prijetio? Jeste vidjeli kako su nam se smijali?"

Ja: "Pa zezao se." :roll:

"Nije se zezao, jesi ti vidio rezultate prošlogodišnjeg popravnog? :shock:"

Itd. :D
vsego (napisa):
Kolega Šego je to stvarno izjavio, no isto je izjavio i za redovite kolokvije... ne mogu vjerovati da je to itko ozbiljno shvatio! Real ROTFL

Iznenadio bi se... Very Happy

Nakon kolokvija je dosta ljudi pričalo stvari tipa "Jeste čuli kako se Šego bahatio? Jeste čuli kako nam je prijetio? Jeste vidjeli kako su nam se smijali?"

Ja: "Pa zezao se." Rolling Eyes

"Nije se zezao, jesi ti vidio rezultate prošlogodišnjeg popravnog? Shocked"

Itd. Very Happy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 8:40 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]"Nije se zezao, jesi ti vidio rezultate prošlogodišnjeg popravnog? :shock:"[/quote]

Hmda... nikome ne padne na pamet da popravnom pristupaju studenti koji su samo tjedan dana ranije to isto gradivo pali... :roll: Treba pogledati rezultate popravnog iz Prog (C) (sadasnji Prog 2), koji je imao cijelo ljeto za pauzu... 8)

Oh, well... ja se necu autocenzurirati od benigne zezancije samo zato jer studenti matematike ne kuze kad ih netko ocito zeza. :P
Atomised (napisa):
"Nije se zezao, jesi ti vidio rezultate prošlogodišnjeg popravnog? Shocked"

Hmda... nikome ne padne na pamet da popravnom pristupaju studenti koji su samo tjedan dana ranije to isto gradivo pali... Rolling Eyes Treba pogledati rezultate popravnog iz Prog (C) (sadasnji Prog 2), koji je imao cijelo ljeto za pauzu... Cool

Oh, well... ja se necu autocenzurirati od benigne zezancije samo zato jer studenti matematike ne kuze kad ih netko ocito zeza. Razz

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 11:05 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Oh, well... ja se necu autocenzurirati od benigne zezancije samo zato jer studenti matematike ne kuze kad ih netko ocito zeza. :P[/quote]

[i]Neki[/i] studenti matematike, nemoj mene u isti koš... :P
vsego (napisa):

Oh, well... ja se necu autocenzurirati od benigne zezancije samo zato jer studenti matematike ne kuze kad ih netko ocito zeza. Razz

Neki studenti matematike, nemoj mene u isti koš... Razz

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum