Upravo zbog ovakvih pitanja izmisljeni su ECTS bodovi :) Nazalost "transferi" su tako rijetki da uhodane procedure ne postoje :( U svakom slucaju kolegica se treba prijaviti i priloziti dokumente iz kojih je vidljivo sto je tocno studirala i sto je do sada polozila. Ako se odobri nastavak studija na PMF-MO u Zagrebu, onda [b]ne[/b] ide na prijemni. ECTS bodovi nam u tom slucaju olaksavaju da je smjestimo na pravu studijsku godinu i upisemo joj prave kolegije (koje nije vec polozila u Ljubljani).
Ako joj se ne odobri direktno prebacivanje, u svakom slucaju moze na prijemni. Postoje odvojene kvote za drzavljane RH i za strance. Ako se upise, moze traziti priznavanje kolegija koje je polozila u Ljubljani, ali mislim da to nije najbolje rjesenje.
Formalno, mislim da o prebacivanju s drugih fakulteta i sveucilista odluku donosi dekan. Treba se raspitati u referadi i/ili dekanatu PMF-MO. Najbolje je za pocetak nazvati [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=332]referadu[/url].
Upravo zbog ovakvih pitanja izmisljeni su ECTS bodovi
Nazalost "transferi" su tako rijetki da uhodane procedure ne postoje
U svakom slucaju kolegica se treba prijaviti i priloziti dokumente iz kojih je vidljivo sto je tocno studirala i sto je do sada polozila. Ako se odobri nastavak studija na PMF-MO u Zagrebu, onda ne ide na prijemni. ECTS bodovi nam u tom slucaju olaksavaju da je smjestimo na pravu studijsku godinu i upisemo joj prave kolegije (koje nije vec polozila u Ljubljani).
Ako joj se ne odobri direktno prebacivanje, u svakom slucaju moze na prijemni. Postoje odvojene kvote za drzavljane RH i za strance. Ako se upise, moze traziti priznavanje kolegija koje je polozila u Ljubljani, ali mislim da to nije najbolje rjesenje.
Formalno, mislim da o prebacivanju s drugih fakulteta i sveucilista odluku donosi dekan. Treba se raspitati u referadi i/ili dekanatu PMF-MO. Najbolje je za pocetak nazvati referadu.