Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

mala zamolbica
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
188 = 301 - 113

PostPostano: 21:11 ned, 17. 2. 2008    Naslov: mala zamolbica Citirajte i odgovorite

Ljudi imam malu zamolbicu za vas... :pray:

Ako netko iz grupe prof Hanzer ima volje da mi pomogne...

Naime, učim za usmeni i baš mi se ne sviđa dokaz o inverznoj i implicitnoj fji, a u skripti je to odvratno za skužit, pa bih molio nekog od vas da mi skenira (ili fotka sa digitalcem) pa maila taj dio predavanja (ja naravno nisam pisao na pred jer to ima u skripti :roll: )...znam da je na predavanju kroz to dosta elegantno prođeno...

mail je pushcha@net.hr

hvala na bilo kakvoj pomoći

p.s. molio bih ne prevelik attachment, na dial-upu sam...[size=7]i nije smiješno[/size]
Ljudi imam malu zamolbicu za vas... Pray

Ako netko iz grupe prof Hanzer ima volje da mi pomogne...

Naime, učim za usmeni i baš mi se ne sviđa dokaz o inverznoj i implicitnoj fji, a u skripti je to odvratno za skužit, pa bih molio nekog od vas da mi skenira (ili fotka sa digitalcem) pa maila taj dio predavanja (ja naravno nisam pisao na pred jer to ima u skripti Rolling Eyes )...znam da je na predavanju kroz to dosta elegantno prođeno...

mail je pushcha@net.hr

hvala na bilo kakvoj pomoći

p.s. molio bih ne prevelik attachment, na dial-upu sam...i nije smiješno

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 21:16 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

To je lijepo napravljeno u [url=http://web.math.hr/~ungar/Analiza3_internet.pdf]knjizi profesora Ungara[/url]. Velicina filea je 1.9 MB.
To je lijepo napravljeno u knjizi profesora Ungara. Velicina filea je 1.9 MB.

arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 21:18 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol:
luuka, meni se čini da ti nisi ni pratio na predavanjima, a ne da samo nisi zapisivao ;)
dakle, nismo mi na predavanjima baš to dokazali... samo je prof. prošla kroz korake dokaza... pa sumnjam baš da će ti to previše pomoći... bar koliko se ja sjećam, nisam ni ja pisala :D
i da, što fali teoremu o impl. funkciji u skripti? za inverznu se slažem da je bljak, ali ovaj je, bar meni, sasvim ok :)
Laughing
luuka, meni se čini da ti nisi ni pratio na predavanjima, a ne da samo nisi zapisivao Wink
dakle, nismo mi na predavanjima baš to dokazali... samo je prof. prošla kroz korake dokaza... pa sumnjam baš da će ti to previše pomoći... bar koliko se ja sjećam, nisam ni ja pisala Very Happy
i da, što fali teoremu o impl. funkciji u skripti? za inverznu se slažem da je bljak, ali ovaj je, bar meni, sasvim ok Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 21:50 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

@mdoko Skinuo sam ja tu skriptu, al niš mi ne pomaže jer se tamo dokazuje inverzna uz pomoć implicitne, a tamo je implicitna fuj.

@arya Ma pratio sam ja...išla je po koracima, al nije bilo tolko mučnog raspisivanja, već je bilo lijepo i elegantno (za razliku ovog u skripti)...

Pa još jednom ponavljam molbu, ako ima netko volje da pomogne ubogom meni...ak ne, onda slijedi mučenje sa skriptom... :(
@mdoko Skinuo sam ja tu skriptu, al niš mi ne pomaže jer se tamo dokazuje inverzna uz pomoć implicitne, a tamo je implicitna fuj.

@arya Ma pratio sam ja...išla je po koracima, al nije bilo tolko mučnog raspisivanja, već je bilo lijepo i elegantno (za razliku ovog u skripti)...

Pa još jednom ponavljam molbu, ako ima netko volje da pomogne ubogom meni...ak ne, onda slijedi mučenje sa skriptom... Sad

Mr.Doe
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 50 - 30

PostPostano: 22:08 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]@mdoko Skinuo sam ja tu skriptu, al niš mi ne pomaže jer se tamo dokazuje inverzna uz pomoć implicitne, a tamo je implicitna fuj.
[/quote]

Nemas srece, oba nacina su "bljak" :cry: , dokazao direktno inverznu, ili prvo tm o implicitno def. fiji. U skripti prof. Ungara je dokaz jako lijep, no nakon pola dokaza, zapravo zaboravis sta se uopce dokazuje :shock: .
Luuka (napisa):

Nemas srece, oba nacina su "bljak" Crying or Very sad , dokazao direktno inverznu, ili prvo tm o implicitno def. fiji. U skripti prof. Ungara je dokaz jako lijep, no nakon pola dokaza, zapravo zaboravis sta se uopce dokazuje Shocked .

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
31 = 34 - 3

PostPostano: 22:09 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ti mogu skenirati pred prof Tambace ako moze pomoci. Nije bas najurednije jer sam se trudila sve pohvatati, ali moze se shvatit.
Ja ti mogu skenirati pred prof Tambace ako moze pomoci. Nije bas najurednije jer sam se trudila sve pohvatati, ali moze se shvatit.

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 22:12 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

@desire Već sam pito jednu frendicu koja je kod Tambače pa mi je rekla da je isto ko u skripti jer je on skriptu i pisao, tak da mi ne pomaže baš...al tnx...

@Mr.Doe I can't agree more...
@desire Već sam pito jednu frendicu koja je kod Tambače pa mi je rekla da je isto ko u skripti jer je on skriptu i pisao, tak da mi ne pomaže baš...al tnx...

@Mr.Doe I can't agree more...

arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

49 = 109 - 60

PostPostano: 22:14 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

a čuj, luuka, očito ćeš učit iz skripte ;) ili ne uči i nadaj se da te neće dopast to pitanje :D
a možda ti se dokaz na predavanju činio elegantnim, jer je, recimo, skoro sve namještanje preskočeno? :lol:
a čuj, luuka, očito ćeš učit iz skripte Wink ili ne uči i nadaj se da te neće dopast to pitanje Very Happy
a možda ti se dokaz na predavanju činio elegantnim, jer je, recimo, skoro sve namještanje preskočeno? Laughing

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:14 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]@mdoko Skinuo sam ja tu skriptu, al niš mi ne pomaže jer se tamo dokazuje inverzna uz pomoć implicitne, a tamo je implicitna fuj.
[/quote]
Kao sto je prof. Ungar rekao (na predavanjima MA3) -- dokaz jednog od ta dva teorema mora biti grozan, a drugog onda dobijemo relativno lagano koristeci vec dokazani.

Ja sam potrosio negdje oko 4 dana uceci dokaze tih dvaju teorema. Ne ide to bas tako brzo.
Luuka (napisa):

Kao sto je prof. Ungar rekao (na predavanjima MA3) – dokaz jednog od ta dva teorema mora biti grozan, a drugog onda dobijemo relativno lagano koristeci vec dokazani.

Ja sam potrosio negdje oko 4 dana uceci dokaze tih dvaju teorema. Ne ide to bas tako brzo.

RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 39

PostPostano: 22:45 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
Ja sam potrosio negdje oko 4 dana uceci dokaze tih dvaju teorema. Ne ide to bas tako brzo.[/quote]

Izreka kaže: if you torture the data enough it will confess. :wink:
mdoko (napisa):

Izreka kaže: if you torture the data enough it will confess. Wink

arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

49 = 109 - 60

PostPostano: 22:47 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Ja sam potrosio negdje oko 4 dana uceci dokaze tih dvaju teorema. Ne ide to bas tako brzo.[/quote]

al mi nemamo toliko vremena za to :cry: mi smo sretni ako imamo 4 dana za naučit sve :(
mdoko (napisa):

al mi nemamo toliko vremena za to Crying or Very sad mi smo sretni ako imamo 4 dana za naučit sve Sad

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:51 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="arya"]al mi nemamo toliko vremena za to :cry: mi smo sretni ako imamo 4 dana za naučit sve :([/quote]
Tko vam je smetao da pocnete ucit u 12. mjesecu?
arya (napisa):
al mi nemamo toliko vremena za to Crying or Very sad mi smo sretni ako imamo 4 dana za naučit sve Sad

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 22:54 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="arya"]al mi nemamo toliko vremena za to :cry: mi smo sretni ako imamo 4 dana za naučit sve :([/quote]
Tko vam je smetao da pocnete ucit u 12. mjesecu?[/quote]

nije bilo dovoljno materijala. :lol:
mdoko (napisa):
arya (napisa):

nije bilo dovoljno materijala. Laughing

arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

49 = 109 - 60

PostPostano: 22:56 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Tko vam je smetao da pocnete ucit u 12. mjesecu?[/quote]

a nitko... ali teorem o inverznoj i implicitnoj funkciji smo radili 28.1... hoćeš reć da smo trebali učit unaprijed?
a i da jesmo... treba to sad i ponovit, čisto sumnjam da bi se sjećala svega da sam to naučila u 12. mjesecu...
i tako još 4 predmeta... ma koliko redovito učili, jedan do dva dana za ponavljanje nije baš previše... pogotovo kad to traje 3 tjedna...
a kad smo kod difrafa... to je valjda jedini predmet što sam ga baš redovito učila... i opet ne bi baš ispalo sjajno na usmenom da sam se samo pojavila, bez da sam išta ponovila... treba se i podsjetiti nekih stvari koje sam naučila mjesecima prije...
mdoko (napisa):

a nitko... ali teorem o inverznoj i implicitnoj funkciji smo radili 28.1... hoćeš reć da smo trebali učit unaprijed?
a i da jesmo... treba to sad i ponovit, čisto sumnjam da bi se sjećala svega da sam to naučila u 12. mjesecu...
i tako još 4 predmeta... ma koliko redovito učili, jedan do dva dana za ponavljanje nije baš previše... pogotovo kad to traje 3 tjedna...
a kad smo kod difrafa... to je valjda jedini predmet što sam ga baš redovito učila... i opet ne bi baš ispalo sjajno na usmenom da sam se samo pojavila, bez da sam išta ponovila... treba se i podsjetiti nekih stvari koje sam naučila mjesecima prije...

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 23:01 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="arya"]
i tako još 4 predmeta... ma koliko redovito učili, jedan do dva dana za ponavljanje nije baš previše...
[/quote]
Apsolutno se slazem. Zato ce vjerojatno i nacin ispitivanja biti prilagodjen toj cinjenici.
arya (napisa):

i tako još 4 predmeta... ma koliko redovito učili, jedan do dva dana za ponavljanje nije baš previše...

Apsolutno se slazem. Zato ce vjerojatno i nacin ispitivanja biti prilagodjen toj cinjenici.

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 23:05 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="arya"]a čuj, luuka, očito ćeš učit iz skripte ;)[/quote]

Izgleda da će na kraju i bit tako, nadam se da neće ić u detalje...

[quote="arya"] ili ne uči i nadaj se da te neće dopast to pitanje[/quote]

Idem na razumijevanje ideje & nadu da me neće to dopast ;)
arya (napisa):
a čuj, luuka, očito ćeš učit iz skripte Wink

Izgleda da će na kraju i bit tako, nadam se da neće ić u detalje...

arya (napisa):
ili ne uči i nadaj se da te neće dopast to pitanje

Idem na razumijevanje ideje & nadu da me neće to dopast Wink

woodstock
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
18 = 28 - 10

PostPostano: 23:24 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Skenirala sam ti i poslat ću ti na mail, samo malo pričekaj da smanjim slike da to ne skidaš pola noći. :wink:

eto, poslano
Skenirala sam ti i poslat ću ti na mail, samo malo pričekaj da smanjim slike da to ne skidaš pola noći. Wink

eto, poslano

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 9:22 pon, 18. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala puuuuuuuuuuuno!!! :D

:karma:
Hvala puuuuuuuuuuuno!!! Very Happy

karma++

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum