Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
amimica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Taurus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Vila Zvončica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:38 pet, 8. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Prošle godine je i Bolzano-Weierstrass bio često pitanje...nažalost
Prošle godine je i Bolzano-Weierstrass bio često pitanje...nažalost
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:59 sub, 9. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ma"]:shock: kak si to uspjela? :shock: pa analiza1 je definitivno najteži kolegij prvog semestra... :roll:[/quote]
Meni je bilo i težih kolokvija od ovih iz analize. Činjenica ti je da smo dobivali domaće teže nego kolokvije i analizu smo pisali prvu pa su ljudi vježbali zadnji tjedan nastave + taj vikend. Imam dojam da nas na ostalim kolegijima nisu tako izdrilali, a i ni sigurno nećemo moći toliko vremena posvetiti spremanju za druge kolokvije.
Kad sam vidjela ovaj 2. kolokvij mislila sam da ga ne doživljavam jer mi se spava (ne znam zašto mi se spavalo, lijepo sam spavala noć prije :roll: ) i većinu kolokvija sam si govorila [i]Nemoj zaspat, još malo, nemoj zaspat,...[/i]
Kad sam izašla, svi s kojima sam pričala su rekli da im je kolokvij bio skroz lagan (da citiram Purgere [i]Pljugica[/i] :rofl: ), a nije da sam pričala samo s onima koji sve znaju.
I tako je i mene malo [i]zafrkao[/i] rezultat (računala sam na dan kasnije). Ali kad s druge strane gledam, nije da bi još učila jer imamo i drugih stvari sljedeći tjedan.
ma (napisa): | kak si to uspjela? pa analiza1 je definitivno najteži kolegij prvog semestra... |
Meni je bilo i težih kolokvija od ovih iz analize. Činjenica ti je da smo dobivali domaće teže nego kolokvije i analizu smo pisali prvu pa su ljudi vježbali zadnji tjedan nastave + taj vikend. Imam dojam da nas na ostalim kolegijima nisu tako izdrilali, a i ni sigurno nećemo moći toliko vremena posvetiti spremanju za druge kolokvije.
Kad sam vidjela ovaj 2. kolokvij mislila sam da ga ne doživljavam jer mi se spava (ne znam zašto mi se spavalo, lijepo sam spavala noć prije ) i većinu kolokvija sam si govorila Nemoj zaspat, još malo, nemoj zaspat,...
Kad sam izašla, svi s kojima sam pričala su rekli da im je kolokvij bio skroz lagan (da citiram Purgere Pljugica ), a nije da sam pričala samo s onima koji sve znaju.
I tako je i mene malo zafrkao rezultat (računala sam na dan kasnije). Ali kad s druge strane gledam, nije da bi još učila jer imamo i drugih stvari sljedeći tjedan.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:46 sub, 9. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Meni je isto elementarna najteža.
Vrlo vjerojatno jer sam učio po domaćim zadaćama za sve kolokvije.
I LA1 i MA2 su bili malo lakši zadaci neg na zadaćama, što znači da su zadaće bile dobre, i reflektirale gradivo koje trebamo usvojiti.
A na EM1, od 3 zadaće, od kojih svaka je imala po 12 zadataka, dakle 36 sveskup, na kolokviju je došlo ~4 od 12 zadataka koji nisu se ni pojavili u zadaći, po tipu, dakle, cca trećina testa.
Kvalitetan materijal za vježbanje i učenje su 3/4 položenog ispita, ako se mene pita.
Meni je isto elementarna najteža.
Vrlo vjerojatno jer sam učio po domaćim zadaćama za sve kolokvije.
I LA1 i MA2 su bili malo lakši zadaci neg na zadaćama, što znači da su zadaće bile dobre, i reflektirale gradivo koje trebamo usvojiti.
A na EM1, od 3 zadaće, od kojih svaka je imala po 12 zadataka, dakle 36 sveskup, na kolokviju je došlo ~4 od 12 zadataka koji nisu se ni pojavili u zadaći, po tipu, dakle, cca trećina testa.
Kvalitetan materijal za vježbanje i učenje su 3/4 položenog ispita, ako se mene pita.
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:21 sub, 9. 2. 2008 Naslov: |
|
|
elementarna ti je teška jer, kao na analizi, niste na kolokviju dobili zadatke identične onima s vježbi. to isto nije loše, po mom mišljenju. na taj način, oni ispituju je li student shvatio gradivo koje se obrađuje.
ne smiješ očekivati da će uvijek na svakom kolokviju biti baš onakvi zadaci kakve ste radili na vježbama. naravno da bi to bilo lakše, ali... :roll: ako se dobro shvati pozadina cijele priče - teorija - onda ne bi smio biti problem riješiti kolokvij.
a to da je elementarna nekom baš najteža mi je, u najmanju ruku, čudno :shock: jer taj kolegij je zapravo osnova cijele priče i svojevrstan nastavak na srednju školu (a i nije to bez vraga korijen razgranatog stabla kolegija prethodnika i sljedbenika :P ). možda je zeznuto što tu ima jako puno teorije. ali, vjeruj mi, taj kolegij je stvarno koncipiran tako da prolaznost bude koliko-toliko pristojna. :wink:
elementarna ti je teška jer, kao na analizi, niste na kolokviju dobili zadatke identične onima s vježbi. to isto nije loše, po mom mišljenju. na taj način, oni ispituju je li student shvatio gradivo koje se obrađuje.
ne smiješ očekivati da će uvijek na svakom kolokviju biti baš onakvi zadaci kakve ste radili na vježbama. naravno da bi to bilo lakše, ali... ako se dobro shvati pozadina cijele priče - teorija - onda ne bi smio biti problem riješiti kolokvij.
a to da je elementarna nekom baš najteža mi je, u najmanju ruku, čudno jer taj kolegij je zapravo osnova cijele priče i svojevrstan nastavak na srednju školu (a i nije to bez vraga korijen razgranatog stabla kolegija prethodnika i sljedbenika ). možda je zeznuto što tu ima jako puno teorije. ali, vjeruj mi, taj kolegij je stvarno koncipiran tako da prolaznost bude koliko-toliko pristojna.
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
Postano: 13:56 sub, 9. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Ja elementarnu smatram najlakšim predmetom zato što se dvojka može zaraditi na kolokvijima, što nije pretjerano teško...
Ovaj drugi kolokvij mi je bio težak zbog teorije više nego zbog zadataka.
Ipak, u elementarnoj ima više različitih tipova zadataka i možda to otežava situaciju....
Za analizu, s druge strane, smatram da ima [i]objektivno[/i] najtežu teoriju (meni je linearna teža), ali ne toliko teške zadatke (uglavnom šablona)...
Ja elementarnu smatram najlakšim predmetom zato što se dvojka može zaraditi na kolokvijima, što nije pretjerano teško...
Ovaj drugi kolokvij mi je bio težak zbog teorije više nego zbog zadataka.
Ipak, u elementarnoj ima više različitih tipova zadataka i možda to otežava situaciju....
Za analizu, s druge strane, smatram da ima objektivno najtežu teoriju (meni je linearna teža), ali ne toliko teške zadatke (uglavnom šablona)...
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:09 sub, 9. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Ha na predavanjima je jedan kolega bio odgovarao usmeni, i dokazivao je da je slika segmenta neprekidne fje isto segment na neki drugi način.
3x ga je opominjao da krivo radi, na što je kolega morao objašnjavati profesoru kakav on dokaz izvodi, a početak ispitivanja je krenuo sa:
"Ajme. Sad ću morat razmišljati o tome što ti meni pričaš."
Dakle, osim ako 100% znaš obraniti svoju tvrdnju, i 100% si siguran u nju, rađe "plivaj nizvodno" :P
Ha na predavanjima je jedan kolega bio odgovarao usmeni, i dokazivao je da je slika segmenta neprekidne fje isto segment na neki drugi način.
3x ga je opominjao da krivo radi, na što je kolega morao objašnjavati profesoru kakav on dokaz izvodi, a početak ispitivanja je krenuo sa:
"Ajme. Sad ću morat razmišljati o tome što ti meni pričaš."
Dakle, osim ako 100% znaš obraniti svoju tvrdnju, i 100% si siguran u nju, rađe "plivaj nizvodno"
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|