Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

tjelesni u Martinovki 23.12.??

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 20 - 12

PostPostano: 14:48 čet, 18. 12. 2003    Naslov: tjelesni u Martinovki 23.12.?? Citirajte i odgovorite

jel ima tjelesnog u Martinovki u utorak 23.12.??

thanks

thanks

Pingvin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:23 pet, 19. 12. 2003    Naslov: Re: tjelesni u Martinovki 23.12.?? Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]jel ima tjelesnog u Martinovki u utorak 23.12.??

thanks[/quote]

Ja bijah u ovaj utorak na tjelesnom i receno nam je da imamo tjelesni 23.12. E sad, ne znam jel se odnosi to na cijeli dan. Ja imam tjelesni u 8 ujutro i nama je receno da mi imamo tjelesni. Pretpostavljam da se to odnosi na cijeli dan jer IMHO ne bi bilo ok da jedni mogu iskoristiti taj dan za dolazak, a drugi ne. Ali, kao sto rekoh...ljudi u 8 imaju tjeleni sigurno, a za druge nisam siguran.
8)
Gordan (napisa):

thanks

Ja bijah u ovaj utorak na tjelesnom i receno nam je da imamo tjelesni 23.12. E sad, ne znam jel se odnosi to na cijeli dan. Ja imam tjelesni u 8 ujutro i nama je receno da mi imamo tjelesni. Pretpostavljam da se to odnosi na cijeli dan jer IMHO ne bi bilo ok da jedni mogu iskoristiti taj dan za dolazak, a drugi ne. Ali, kao sto rekoh...ljudi u 8 imaju tjeleni sigurno, a za druge nisam siguran.
Cool

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 1:55 pet, 19. 12. 2003    Naslov: Re: tjelesni u Martinovki 23.12.?? Citirajte i odgovorite

[quote="Pingvin"]Ja bijah u ovaj utorak na tjelesnom i receno nam je da imamo tjelesni 23.12. E sad, ne znam jel se odnosi to na cijeli dan. Ja imam tjelesni u 8 ujutro i nama je receno da mi imamo tjelesni.[/quote]

i ja imam u 8 8)
Pingvin (napisa):
Ja bijah u ovaj utorak na tjelesnom i receno nam je da imamo tjelesni 23.12. E sad, ne znam jel se odnosi to na cijeli dan. Ja imam tjelesni u 8 ujutro i nama je receno da mi imamo tjelesni.

thanks Exclamation
i ja imam u 8 Cool

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum