Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pliz pomoć - seminarski sa bezierovim plohama (zadatak)

Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Čistilište
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
boris-foi
Gost

PostPostano: 12:14 pon, 12. 5. 2008    Naslov: Pliz pomoć - seminarski sa bezierovim plohama Citirajte i odgovorite

jel mi možete nekako pomoći sa mojim seminarom.
dobio sam zadatak koji nikako neznam napraviti, a to uopće nismo ni radili na našem faksu. oni obično daju teme koje nismo radili na predavanju pa moramo izlagati pred njima.

[color=blue][b]moderator:[/b] dodan nešto pametniji naslov i obrisani duplići attachmenta. nema potrebe da stoje 3 jedne te iste stvari.[/color]
jel mi možete nekako pomoći sa mojim seminarom.
dobio sam zadatak koji nikako neznam napraviti, a to uopće nismo ni radili na našem faksu. oni obično daju teme koje nismo radili na predavanju pa moramo izlagati pred njima.

moderator: dodan nešto pametniji naslov i obrisani duplići attachmenta. nema potrebe da stoje 3 jedne te iste stvari.

bezierove_plohe2.pdf
 Description:

Download
 Filename:  bezierove_plohe2.pdf
 Filesize:  62.14 KB
 Downloaded:  607 Time(s)

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 12:17 sri, 14. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vjerojatno je ideja tih seminara da nesto [b]sami[/b] napravite, a ne da ponavljate ono sto ste culi na predavanjima. Niti ono sto vam je netko rijesio na forumu.
Vjerojatno je ideja tih seminara da nesto sami napravite, a ne da ponavljate ono sto ste culi na predavanjima. Niti ono sto vam je netko rijesio na forumu.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
boris-foi
Gost

PostPostano: 23:11 sri, 14. 5. 2008    Naslov: odgovor Citirajte i odgovorite

ooo... pa neko je i odgovorio na post.. al naravno ni priblizno ono sto bi mi pomoglo.. :?
a i ja isto glup sto sam ocekivo neki pametan odgovor!!
a ti si kao neki pametan, a?
sigurno nisam ni probo rjesit sam zadatak,, da ga znam rjesit nebi vas tu zamolio za pomoc!
bilo bi dosta i kad bi neko imo nekakve materijale o tome il nekakve primjere il da mi ukratko objasni u cem je tu kvaka, jer mi stvarno nista nije jasno u svemu tome!!

al ajd.. posto si jedini odg na post onda ti necu zamjerit jer bar vidim da me ne ignoriraju svi.. pa makar i oni sa "pametnim" izjavama :shock:

puno hvala na pomoci!!
ooo... pa neko je i odgovorio na post.. al naravno ni priblizno ono sto bi mi pomoglo.. Confused
a i ja isto glup sto sam ocekivo neki pametan odgovor!!
a ti si kao neki pametan, a?
sigurno nisam ni probo rjesit sam zadatak,, da ga znam rjesit nebi vas tu zamolio za pomoc!
bilo bi dosta i kad bi neko imo nekakve materijale o tome il nekakve primjere il da mi ukratko objasni u cem je tu kvaka, jer mi stvarno nista nije jasno u svemu tome!!

al ajd.. posto si jedini odg na post onda ti necu zamjerit jer bar vidim da me ne ignoriraju svi.. pa makar i oni sa "pametnim" izjavama Shocked

puno hvala na pomoci!!

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 1:39 čet, 15. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=blue][b]Moderatorska opaska[/b]:
Kad vec trazis pomoc od nekoga (dapace, rjesavanje 17 zadataka), konkretno na ovom forumu, onda se prema korisnicima ovog foruma imas i pristojno ponasati. :prodike:
A pogotovo prema nastavnom osoblju i moderatorima foruma (krcko je oboje).

Sada si upotrijebi google (bezier curve/surface) i iduci puta ako dolazis - ponasaj se u skladu sa pravilima na ovom forumu .
FYI [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2390]upute za preglednije pisanje poruka[/url] kazu, izmedju ostalog i:
[quote]Rijesite mi zadatak/problem/... - ako trazite pomoc, napisite tekst zadatka (a ne samo link na neki PDF ili tko zna sto), te opisite sto ste sve pokushali i sto ste dobili!
Ako trazite nekakvo objasnjenje (npr. teorema, definicije i sl), napisite sto tocno nije jasno [/quote]

:wave: :lockdance:[/color]
Moderatorska opaska:
Kad vec trazis pomoc od nekoga (dapace, rjesavanje 17 zadataka), konkretno na ovom forumu, onda se prema korisnicima ovog foruma imas i pristojno ponasati. Drzim prodike
A pogotovo prema nastavnom osoblju i moderatorima foruma (krcko je oboje).

Sada si upotrijebi google (bezier curve/surface) i iduci puta ako dolazis - ponasaj se u skladu sa pravilima na ovom forumu .
FYI upute za preglednije pisanje poruka kazu, izmedju ostalog i:
Citat:
Rijesite mi zadatak/problem/... - ako trazite pomoc, napisite tekst zadatka (a ne samo link na neki PDF ili tko zna sto), te opisite sto ste sve pokushali i sto ste dobili!
Ako trazite nekakvo objasnjenje (npr. teorema, definicije i sl), napisite sto tocno nije jasno

Wave Lokot koji plese

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Čistilište Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum