Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Petak 13.-druga projekcija po izboru
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Druga projekcija po izboru
Demons 1
0%
 0%  [ 0 ]
Dracula
8%
 8%  [ 1 ]
Evil dead
25%
 25%  [ 3 ]
Nosferatou
0%
 0%  [ 0 ]
Final destination
8%
 8%  [ 1 ]
Ghost ship
25%
 25%  [ 3 ]
Texas chainsaw masacre
16%
 16%  [ 2 ]
Ripper letter from hell
16%
 16%  [ 2 ]
Petak 13-cetiri nastavka
0%
 0%  [ 0 ]
House of 1000 corpses
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 12

Autor/ica Poruka
Xaviar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 15:41 sri, 4. 2. 2004    Naslov: Petak 13.-druga projekcija po izboru Citirajte i odgovorite

Kolege i kolegice, doslo je vrijeme da se krene, iznova u odabir novoge projekcije. Svakako se odlucite za jedno remek djelo od sljedecih po izboru jer iako niste bili svjesni sve do ovoga trenutka da sljedeci tjedan je petak 13., pa s tim razlogom imate na izboru sljedece projekcije.

Molim ponizno da glasate za samo jednu projekciju, ili ovdje ili na papiru u cumezu, a ne na oba mjesta!!! Unaprijed se zahvaljujem na vasoj suradnji...

Sljedece projekcije su na izbor, oni koji se nalaze gore na izbor u glasovanju, nista vise, niti manje!!!

Glasovanje traje do utorka 10.veljace 2004.godine.
Kolege i kolegice, doslo je vrijeme da se krene, iznova u odabir novoge projekcije. Svakako se odlucite za jedno remek djelo od sljedecih po izboru jer iako niste bili svjesni sve do ovoga trenutka da sljedeci tjedan je petak 13., pa s tim razlogom imate na izboru sljedece projekcije.

Molim ponizno da glasate za samo jednu projekciju, ili ovdje ili na papiru u cumezu, a ne na oba mjesta!!! Unaprijed se zahvaljujem na vasoj suradnji...

Sljedece projekcije su na izbor, oni koji se nalaze gore na izbor u glasovanju, nista vise, niti manje!!!

Glasovanje traje do utorka 10.veljace 2004.godine.

Pozdrav od mene!

Zadnja promjena: Xaviar; 10:15 čet, 5. 2. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:14 sri, 4. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: Ja hocu [b]SVEEE[/b] :!: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray
Pray Pray Pray Pray Pray Pray Ja hocu SVEEE Exclamation Pray Pray Pray Pray Pray Pray
Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:21 sri, 4. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Xavira, korekcija. Ako ih ne ispravi do sutra molim vsegu da intervenira...
Nisu filmovi, nego PROJEKCIJE
Xavira, korekcija. Ako ih ne ispravi do sutra molim vsegu da intervenira...
Nisu filmovi, nego PROJEKCIJE

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:46 čet, 5. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam glasnul za projekciju [i]Texas chainsaw masacre[/i]-a. Nisam ga gledal i ne znam kakav je al mi naslov bas lijepo zvuci. :twisted:

P.S. Sad mi fali onaj smajli koji pili drugog smajlija sa chainsaw.
Ja sam glasnul za projekciju Texas chainsaw masacre-a. Nisam ga gledal i ne znam kakav je al mi naslov bas lijepo zvuci. Twisted Evil

P.S. Sad mi fali onaj smajli koji pili drugog smajlija sa chainsaw.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 3:29 čet, 5. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

bla...bezveze...a di su [i]gore[/i] (mislim na zanr filma, ne na ono sto je gore, tj. [i]gore[/i] = n. blood that has been shed; pierce with a horn itd.) klasici poput braindead-a, bad taste-a, night of the living dead i tako...

i ko to glasovao za ghost ship??toga se ni moja macka ne preplasi...
bla...bezveze...a di su gore (mislim na zanr filma, ne na ono sto je gore, tj. gore = n. blood that has been shed; pierce with a horn itd.) klasici poput braindead-a, bad taste-a, night of the living dead i tako...

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:39 čet, 5. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]i ko to glasovao za ghost ship??toga se ni moja macka ne preplasi...[/quote]

Lorde, imas jako hrabru macku (dostojnu tvoje plave krvi). ;)

Nego, preuzeto s [url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?p=3834#3834]Rasprava (forum Fizicara)[/url]:

[quote="damir"]Dakle, [url=http://www.allposters.com/gallery.asp?aid=905167&item=374636]Dracula [/url]je iz 1931. godine, so it is Bella :-)
[url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00000IBRK/qid=1075939064//ref=pd_ka_2/002-5512289-3731208?v=glance&s=dvd&n=507846]Demoni[/url]-film iz 1986. godine, jedan od 3 dijela (zadnji dio se zove The Church)
[url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00000G3Q4/104-3370827-0079903?v=glance]Evil Dead[/url]- hard core stari hororac, puno cike i vike, bez nekakvog optimizma, za razliku od druga dva nastavka
[url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0780631684/002-0253631-8476002?v=glance]Final Destination[/url]- film sa prelijepim mladim dječkima i curicama koji glumidu u popularnim teenagerskim serijama (tipa Dawsonovo potoče...). OK, sada malo ozbiljnije- što se efekata tiče super (bar naspram ovih prethodnih :-D ), iznenađujuć (a koji hororac ne bi trebao biti?)...little mind puzzle when U watch- to je ustvari njegova vrijednost

[url=http://www.apple.com/trailers/wb/ghost_ship/]Ghost Ship[/url]- OK film, novi, malo pomiješano sa krimićem. Ak ste gledali Kocku, onda vam početak nebu napet, ali ak niste...buahahaha

Petak 13.: [url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00001MXXM/qid=1075941042/sr=1-1/ref=sr_1_1/104-1200167-6111143?v=glance&s=dvd]1. dio[/url], [url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00001MXXP/ref=pd_bxgy_text_1/104-1200167-6111143?v=glance&s=dvd&st=*]2. dio(Better Together)[/url], 5.dio (A New Bigining), [url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069I0B/104-1200167-6111143?v=glance]7.dio (The New Blood)
[/url]- nisam gledao, htio bih, za 5. dio nisam uspio naći niakkvog linka
[url=http://www.houseof1000corpses.com/]House Of 1000 Corpses[/url]- nisam gledao još
[url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005RDSA/104-8120667-2286354?v=glance]Ripper - Letter From Hell[/url]- 2001. godina, nisam gledao
[url=http://www.resonator.de/projects/nosferatu.html]Nosferatu[/url]- film iz 1921. godine, black&white, no voice, nisam gledao, još

[url=http://www.star.niu.edu/weekender/102303/movies/102303-texas.asp]Texas Chainsaw Masacre[/url]- did not watch, mislim da je nedavno snimljen

A, da, J, moj bs kaže da svaki petek traje oko 1.5 h[/quote]

Dakle, maraton bi trajao cca 5 sati. :shock:

"[i]Texas Chainsaw Masacre[/i]" je legenda iz 1974. ciji se remake upravo snima (ili je frisko snimljen). :)

:wave:
Lord Sirius (napisa):

Lorde, imas jako hrabru macku (dostojnu tvoje plave krvi). Wink

Nego, preuzeto s Rasprava (forum Fizicara):

damir (napisa):
Dakle, Dracula je iz 1931. godine, so it is Bella Smile
Demoni-film iz 1986. godine, jedan od 3 dijela (zadnji dio se zove The Church)
Evil Dead- hard core stari hororac, puno cike i vike, bez nekakvog optimizma, za razliku od druga dva nastavka
Final Destination- film sa prelijepim mladim dječkima i curicama koji glumidu u popularnim teenagerskim serijama (tipa Dawsonovo potoče...). OK, sada malo ozbiljnije- što se efekata tiče super (bar naspram ovih prethodnih Very Happy ), iznenađujuć (a koji hororac ne bi trebao biti?)...little mind puzzle when U watch- to je ustvari njegova vrijednost

Ghost Ship- OK film, novi, malo pomiješano sa krimićem. Ak ste gledali Kocku, onda vam početak nebu napet, ali ak niste...buahahaha

Petak 13.: 1. dio, 2. dio(Better Together), 5.dio (A New Bigining), 7.dio (The New Blood)
- nisam gledao, htio bih, za 5. dio nisam uspio naći niakkvog linka
House Of 1000 Corpses- nisam gledao još
Ripper - Letter From Hell- 2001. godina, nisam gledao
Nosferatu- film iz 1921. godine, black&white, no voice, nisam gledao, još

Texas Chainsaw Masacre- did not watch, mislim da je nedavno snimljen

A, da, J, moj bs kaže da svaki petek traje oko 1.5 h

Dakle, maraton bi trajao cca 5 sati. Shocked

"Texas Chainsaw Masacre" je legenda iz 1974. ciji se remake upravo snima (ili je frisko snimljen). Smile

Wave

[Vrh]
dodge
Moderator
Moderator

= 0 - 0

PostPostano: 10:43 čet, 5. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Ja sam glasnul za projekciju [i]Texas chainsaw masacre[/i]-a.[/quote]

malo OT, ali jedan od smjesnijih misspelinga na koje sam naletio je bio
[i]Texas chainsaw massage[/i].
steelworker (napisa):
Ja sam glasnul za projekciju Texas chainsaw masacre-a.

malo OT, ali jedan od smjesnijih misspelinga na koje sam naletio je bio
Texas chainsaw massage.

dodge
Moderator
Moderator

= 0 - 0

PostPostano: 10:44 čet, 5. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]klasici poput braindead-a, bad taste-a, night of the living dead i tako...[/quote]

imam sva tri, ako slucajno pozelite kojiput prikazati...
Lord Sirius (napisa):
klasici poput braindead-a, bad taste-a, night of the living dead i tako...

imam sva tri, ako slucajno pozelite kojiput prikazati...

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 1:24 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

kako nisam Evil Dead primjetio ???!!!?!?!?!?!?kako sam to mogao previdjeti!?!?!?!?!?!?!?! :shame_on_me:

moze li neki od admina moj glas za Ripper - Letter from hell prebaciti na evil dead?

Ivil ded rulz!!! :two_thumbs_up: for ameriken gore komedi-horor filmove!!!! :groovy:
kako nisam Evil Dead primjetio ???!!!?!?!?!?!?kako sam to mogao previdjeti!?!?!?!?!?!?!?! :shame_on_me:

moze li neki od admina moj glas za Ripper - Letter from hell prebaciti na evil dead?

Ivil ded rulz!!! :two_thumbs_up: for ameriken gore komedi-horor filmove!!!! :groovy:

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 2:35 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ono sto mene zanima u cijeloj ovoj prici oko izbora projekcije

ok, mi sad tu imamo neki izbor - sto je super :g:
no, da li to znaci da se za ove koji su 'otpali' nece pruziti mogucnost prikazivanja u blizoj buducnosti? - sto je lose

ako je tako, onda je trebalo listu podijeliti na vise dijelova
da ne ostanemo bez dobrih prejekcija samo zbog glupog polla..... i mogucnosti da izaberemo samo jedan....

recimo, prijedlog
neka se stavljaju po 4-5 projekcija u izbor
od kojih svako kaze koji (jako) zeli i koji (eventualno) ne zeli
i onda, oni koje nitko nece, bi ispali
a od ovih koje hocemo, izabrati najtrazeniji, njega prikazati
a za iduci poll uzeti onda dva preostala i jos dva nova i ponoviti postupak
ako podjednako ne zele filmove, ili su neki predugo na listi neutralnih - onda se stavi ful nova lista...

ono, malo je komlicirano, ali fakat mi je glupo sto cu propustiti tolike dobre stvari samo zato sto su se istovremeno nasli na biranju...
ono sto mene zanima u cijeloj ovoj prici oko izbora projekcije

ok, mi sad tu imamo neki izbor - sto je super Mr. Green
no, da li to znaci da se za ove koji su 'otpali' nece pruziti mogucnost prikazivanja u blizoj buducnosti? - sto je lose

ako je tako, onda je trebalo listu podijeliti na vise dijelova
da ne ostanemo bez dobrih prejekcija samo zbog glupog polla..... i mogucnosti da izaberemo samo jedan....

recimo, prijedlog
ako podjednako ne zele filmove, ili su neki predugo na listi neutralnih - onda se stavi ful nova lista...

ono, malo je komlicirano, ali fakat mi je glupo sto cu propustiti tolike dobre stvari samo zato sto su se istovremeno nasli na biranju...

Xaviar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 8:16 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je slazem se da ponekad ce se izbaciti koji dobar film samo zbog toga sto nemamo mnogo vremena za davati projekcije. Projekcije su samo jednom tjedno, petkom, i imamo vremena za prikazivanje samo jednoga filma, maksimalno dva. Nazalost s tim nismo u mogucnosti da bi mogli prikazati sve filmovi koji ljudi zele, zato i radimo ove pollove da vi sami odlucite sto biste gledali, te da "udovoljimo" vecini...

...a naravno uvijek se mogu davati prijedlozi za filmove koji bi se htjeli gledati sljedeci petak, ili iduci, ili koji god pozelite. Uskoro bi trebala i osvanuti www cumeza, te time ukljucujuci i www dijela za projekcije, ali o tome malo vise kada dode vrijeme za to... :)
Je slazem se da ponekad ce se izbaciti koji dobar film samo zbog toga sto nemamo mnogo vremena za davati projekcije. Projekcije su samo jednom tjedno, petkom, i imamo vremena za prikazivanje samo jednoga filma, maksimalno dva. Nazalost s tim nismo u mogucnosti da bi mogli prikazati sve filmovi koji ljudi zele, zato i radimo ove pollove da vi sami odlucite sto biste gledali, te da "udovoljimo" vecini...

...a naravno uvijek se mogu davati prijedlozi za filmove koji bi se htjeli gledati sljedeci petak, ili iduci, ili koji god pozelite. Uskoro bi trebala i osvanuti www cumeza, te time ukljucujuci i www dijela za projekcije, ali o tome malo vise kada dode vrijeme za to... Smile

Pozdrav od mene!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:39 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Xaviar"]Projekcije su samo jednom tjedno, petkom, i imamo vremena za prikazivanje samo jednoga filma, maksimalno dva.[/quote]

:shock: Kako onda mislite prikazati maraton "[i]Petka 13og[/i]"? :shock:
Xaviar (napisa):
Projekcije su samo jednom tjedno, petkom, i imamo vremena za prikazivanje samo jednoga filma, maksimalno dva.

Shocked Kako onda mislite prikazati maraton "Petka 13og"? Shocked

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 15:37 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]recimo, prijedlog
[/quote]
mislim da ovo bas i nije izvedivo...
recimo, na petak 13. je tema horror filmovi - sad se recimo izabere ghost ship sa 45 glasova, a nosferatu i evil dead su drugi i treci sa 42 glasa...

sto ako je slijedeci tjedan tema valentinovo? - sigurno onda neces u obzir uzimati filmove poput nosferatu i evil dead nego neki neznam titanic, meg ryan tip filmova itd
Nesi (napisa):
recimo, prijedlog

mislim da ovo bas i nije izvedivo...
recimo, na petak 13. je tema horror filmovi - sad se recimo izabere ghost ship sa 45 glasova, a nosferatu i evil dead su drugi i treci sa 42 glasa...

sto ako je slijedeci tjedan tema valentinovo? - sigurno onda neces u obzir uzimati filmove poput nosferatu i evil dead nego neki neznam titanic, meg ryan tip filmova itd

mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:03 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]sto ako je slijedeci tjedan tema valentinovo? - sigurno onda neces u obzir uzimati filmove poput nosferatu i evil dead nego neki neznam titanic, meg ryan tip filmova[/quote]
valentinovo je dan poslije petka 13. znachi chumez ne radi - problem solved... :wink:
a osim toga, veljača može biti mjesec horora, ako se pokaže veliki interes za njih, that is.
ako na raspravama bude pokazan interes za određene projekcije naravno je da će ljudi koji su u ćumez krew-u za projkekcije (ĆKZP) održati jednu ili dvije projekcije za koje puk bijaše zainteresiran :wink:

[color=blue]Kolega, molio bih da se u buduće suzdržavate od promjene tuđih riječi prilikom quote-anja[/color]
Lord Sirius (napisa):
sto ako je slijedeci tjedan tema valentinovo? - sigurno onda neces u obzir uzimati filmove poput nosferatu i evil dead nego neki neznam titanic, meg ryan tip filmova

valentinovo je dan poslije petka 13. znachi chumez ne radi - problem solved... Wink
a osim toga, veljača može biti mjesec horora, ako se pokaže veliki interes za njih, that is.
ako na raspravama bude pokazan interes za određene projekcije naravno je da će ljudi koji su u ćumez krew-u za projkekcije (ĆKZP) održati jednu ili dvije projekcije za koje puk bijaše zainteresiran Wink

Kolega, molio bih da se u buduće suzdržavate od promjene tuđih riječi prilikom quote-anja

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:50 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"]valentinovo je dan poslije petka 13. znachi chumez ne radi - problem solved... [/quote]
govorio sam hipotetički..
ako bi recimo 24.11 padao na petak i taj dan su se prikazivali recimo borliacki filmovi
znaci da bi slijedeci tjedan bio 1.12 i to je dan borbe protiv aids-a
bilo bi malo cudno da se u konkurenciju, gdje su filmovi iskljucivo s tematikom aidsa, ubace 2 ili 3 borilacka filma

[quote="mlijeko"]a osim toga, veljača može biti mjesec horora, ako se pokaže veliki interes za njih, that is.
[/quote]
pa bilo bi malo dosadno da se stalno horrori prikazuju, sto ne?
mlijeko (napisa):
valentinovo je dan poslije petka 13. znachi chumez ne radi - problem solved...

govorio sam hipotetički..
ako bi recimo 24.11 padao na petak i taj dan su se prikazivali recimo borliacki filmovi
znaci da bi slijedeci tjedan bio 1.12 i to je dan borbe protiv aids-a
bilo bi malo cudno da se u konkurenciju, gdje su filmovi iskljucivo s tematikom aidsa, ubace 2 ili 3 borilacka filma

mlijeko (napisa):

mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:07 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"][quote="mlijeko"]a osim toga, veljača može biti mjesec horora, ako se pokaže veliki interes za njih, that is.
[/quote]
pa bilo bi malo dosadno da se stalno horrori prikazuju, sto ne?[/quote]
ovaj, bez pokušaja flejmanja, ti si svjestan daostaju još tri petka u veljači, ne :?: :roll: a budući da i na ovom forumu su ljudi (sudeći po postovima) ludi za hororima, a i na biologiji su popularni... KRUHA I IGARA :!:

u protivnom znači još jedna/dvije projekcije horora koji su dobili najviše glasova a onda drugi žanr projekcija (o aidsu :wink: )
osim toga, to sam naveo samo kao jednu od solucija na nesijevo(ino) pitanje (o 42 glasa)

p.s. isprike nesi(u) što ne znam spol... :oops: :oops:
Lord Sirius (napisa):
mlijeko (napisa):

ovaj, bez pokušaja flejmanja, ti si svjestan daostaju još tri petka u veljači, ne Question Rolling Eyes a budući da i na ovom forumu su ljudi (sudeći po postovima) ludi za hororima, a i na biologiji su popularni... KRUHA I IGARA Exclamation

u protivnom znači još jedna/dvije projekcije horora koji su dobili najviše glasova a onda drugi žanr projekcija (o aidsu Wink )
osim toga, to sam naveo samo kao jednu od solucija na nesijevo(ino) pitanje (o 42 glasa)

p.s. isprike nesi(u) što ne znam spol... Embarassed Embarassed

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:26 sub, 7. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]sto ako je slijedeci tjedan tema valentinovo? - sigurno onda neces u obzir uzimati filmove poput nosferatu i evil dead...[/quote]

Zasto ne?! :shock:

Btw, cuo sam da glasanje lose ide. :| Ni sam nisam glasao jer bih rado vise kandidata, a ne zelim zloupotrebljavati ovlasti... ;)
Lord Sirius (napisa):
sto ako je slijedeci tjedan tema valentinovo? - sigurno onda neces u obzir uzimati filmove poput nosferatu i evil dead...

Zasto ne?! Shocked

Btw, cuo sam da glasanje lose ide. Neutral Ni sam nisam glasao jer bih rado vise kandidata, a ne zelim zloupotrebljavati ovlasti... Wink

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 20:53 sub, 7. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"]osim toga, to sam naveo samo kao jednu od solucija na nesijevo(ino) pitanje (o 42 glasa)
p.s. isprike nesi(u) što ne znam spol... :oops: :oops:[/quote]

female :g:

dakle, to sa pollovima je super, i mislim da je sasvim ok.... ali...
samo pokusavam naglastiti ovo:
ako nam date 12 projekcija od kojih biramo JEDNU to onda znaci da ostalih 11 vise necemo imati priliku vidjeti, zar ne? a TO je ono sto nam se generalno NE svidja

moj prijedlog se da malo racionalizirati
recimo, tih 12 podijelite u 3 grupe po 4
i za svaki petak biramo po jednu projekciju iz ponudjene grupe, a svaki petak je druga grupa na biranje od te tri

ok, tako cemo pogubiti 9 projekcija, ali cemo se ipak lakse odluciti i ipak cemo pogledati tri, a ne samo jednu projekciju :)
cak se moze napraviti da se gledaju po dvije u istom danu, i onda ih pogledamo ukupno 6 u tri petka :weee: :g:
mlijeko (napisa):
p.s. isprike nesi(u) što ne znam spol... Embarassed Embarassed

female Mr. Green

ako nam date 12 projekcija od kojih biramo JEDNU to onda znaci da ostalih 11 vise necemo imati priliku vidjeti, zar ne? a TO je ono sto nam se generalno NE svidja

i za svaki petak biramo po jednu projekciju iz ponudjene grupe, a svaki petak je druga grupa na biranje od te tri

ok, tako cemo pogubiti 9 projekcija, ali cemo se ipak lakse odluciti i ipak cemo pogledati tri, a ne samo jednu projekciju Smile
cak se moze napraviti da se gledaju po dvije u istom danu, i onda ih pogledamo ukupno 6 u tri petka Weeeeeee!!!!!!!!!!! Mr. Green

mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:06 sub, 7. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]

ok, tako cemo pogubiti 9 projekcija, ali cemo se ipak lakse odluciti i ipak cemo pogledati tri, a ne samo jednu projekciju :)
cak se moze napraviti da se gledaju po dvije u istom danu, i onda ih pogledamo ukupno 6 u tri petka :weee: :g:[/quote]
hvala ti na prijedlogu nesi, i sad bih ti ja tu mogao obećavati brda i doline, ali neću nikaj znati ziher dok se ne održi VVFSĆ (Veliko Vijeće Filmske Sekcije Ćumeza :wink: )
tak da ćete detaljne upute dobiti u srijedu poslije 10 - 11 (AM)od mene ili dan ranije od kolege Xaviara...
THANKS FOR PATIENCE :twisted:
jedino moramo biti brzi dok nam se svi ne ušuljate u ćumez i :evilbat: zbog toga kaj nismo pustili kaj vi hoćete gledati
(opsrostite na žargonizmima i lokalnom narječju gospon vsego, al žurim...)
Nesi (napisa):

ok, tako cemo pogubiti 9 projekcija, ali cemo se ipak lakse odluciti i ipak cemo pogledati tri, a ne samo jednu projekciju Smile
cak se moze napraviti da se gledaju po dvije u istom danu, i onda ih pogledamo ukupno 6 u tri petka Weeeeeee!!!!!!!!!!! Mr. Green

hvala ti na prijedlogu nesi, i sad bih ti ja tu mogao obećavati brda i doline, ali neću nikaj znati ziher dok se ne održi VVFSĆ (Veliko Vijeće Filmske Sekcije Ćumeza Wink )
tak da ćete detaljne upute dobiti u srijedu poslije 10 - 11 (AM)od mene ili dan ranije od kolege Xaviara...
THANKS FOR PATIENCE Twisted Evil
jedino moramo biti brzi dok nam se svi ne ušuljate u ćumez i #Evil Bat zbog toga kaj nismo pustili kaj vi hoćete gledati
(opsrostite na žargonizmima i lokalnom narječju gospon vsego, al žurim...)

Zadnja promjena: mLijekO; 23:13 sub, 7. 2. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:10 sub, 7. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"]VVFSĆ[/quote]

Hmm, kaj se to ne bi trebalo zvat VV[b]P[/b]SĆ? :lol:
mlijeko (napisa):
VVFSĆ

Hmm, kaj se to ne bi trebalo zvat VVPSĆ? Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum