Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
duje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sun Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
duje Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:29 ned, 6. 7. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="sun"]profesore je li se moze doci po ocjenu u ponedjeljak 07.07. u 15.15?
ili bas moramo doci u termin zavrsnog?
puno hvala[/quote]
Po ocjenu se moze doci i u terminu pregledavanja zadaca u ponedjeljak,
i u vrijeme popravnog kolokvija i zavrsnih ispita u petak (ili po dogovoru ako nekome nista od ovoga ne odgovara).
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="kika"]Da li je potrebno javiti Vam se ako zelimo na popravni ili je dosta doci u petak u 001?
Unaprijed hvala.[/quote]
Nije nuzno, tj. svatko tko se pojavi moci ce pisati, ali bi ipak bilo dobro da mi se vecina zainteresiranih javi i kaze koji kolokvij namjerava popravljati, tako da znam priblizan broj zadaca koji trebam iskopirati, a i da mogu organizirati dodatnu prostoriju i/ili dezurnog asistenta ako bude potrebe.
sun (napisa): | profesore je li se moze doci po ocjenu u ponedjeljak 07.07. u 15.15?
ili bas moramo doci u termin zavrsnog?
puno hvala |
Po ocjenu se moze doci i u terminu pregledavanja zadaca u ponedjeljak,
i u vrijeme popravnog kolokvija i zavrsnih ispita u petak (ili po dogovoru ako nekome nista od ovoga ne odgovara).
Added after 2 minutes:
kika (napisa): | Da li je potrebno javiti Vam se ako zelimo na popravni ili je dosta doci u petak u 001?
Unaprijed hvala. |
Nije nuzno, tj. svatko tko se pojavi moci ce pisati, ali bi ipak bilo dobro da mi se vecina zainteresiranih javi i kaze koji kolokvij namjerava popravljati, tako da znam priblizan broj zadaca koji trebam iskopirati, a i da mogu organizirati dodatnu prostoriju i/ili dezurnog asistenta ako bude potrebe.
|
|
[Vrh] |
|
|