zakonski da gubiš ih, ali nisam siguran ide li to automatizmom i provjerava li netko tvoj status.
Prije znam da je postojalo točno u pojedinim pravilnicima navedeno da prava imaju redovni studenti koji nisu već diplomirali i nisu u radnom odnosu. (pokušavao sam naći to nedavno radi sebe i nisam uspio.)
sada uglavnom piše da prava imaju redovni studenti, a nemaju studenti studija uz rad i izvanredni studenti.
Na upisnim listovima koliko ja znam postoji opcija da li se uzdržavaš sam tj. radiš (ne uključuje student servis) ili si uzdržavana od strane nekoga. e sad ako ti napišeš da si uzdržavana tj. ne radiš ne znam hoće li to netko provjeravati. Isto tako ako se u toku akademske godine zaposliš ne znam da li se nekim automatizmom to javlja faksu pa ti oni ne izdaju potvrde.
Mislim da na nekim fakultetima postoji baš studij uz rad (možda je to ovo kad označiš pri upisu godine da se sama uzdržavaš) i da onda na studomatu nemaš opciju nekih potvrda (tako sam čuo od nekih)
[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]
[quote]niš mi nije jasno, čula sam od nekih svojih kolega koji su pitali u zavodu za zapošlj i rekli su im da nemogu raditi prek knjižice i biti student- ako će raditi prek knjižice da se moraju prebacit na vanredno... [/quote]
matematika nema vanredni studij, a za studij uz rad nisam siguran.
matematika nema vanredni studij, a za studij uz rad nisam siguran.