Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rad kao apsolvent u šk i studentska prava.. help

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
acakarun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 20:20 pet, 5. 9. 2008    Naslov: rad kao apsolvent u šk i studentska prava.. help Citirajte i odgovorite

ovak, zaposlila sam se u šk kao prof mat- apsolvent sam- na određeno vrijeme kao zamjena za bolovanje profesoru. tražili su da im donesem radnu knjižicu- dakle prijavit će me ( što je normalno), dali time znači da ja gubim studentska prava- xicu, prijevoz.....

niš mi nije jasno, čula sam od nekih svojih kolega koji su pitali u zavodu za zapošlj i rekli su im da nemogu raditi prek knjižice i biti student- ako će raditi prek knjižice da se moraju prebacit na vanredno... hhhhhmmmmmmmmm...............

niš mi nije jasno!

uglavnom, dal netko zna SA SIGURNOŠĆU dali ja sa radom preko radne knjižice gubim ta naša bogom dana studentska prava...????
help :roll:
ovak, zaposlila sam se u šk kao prof mat- apsolvent sam- na određeno vrijeme kao zamjena za bolovanje profesoru. tražili su da im donesem radnu knjižicu- dakle prijavit će me ( što je normalno), dali time znači da ja gubim studentska prava- xicu, prijevoz.....

niš mi nije jasno, čula sam od nekih svojih kolega koji su pitali u zavodu za zapošlj i rekli su im da nemogu raditi prek knjižice i biti student- ako će raditi prek knjižice da se moraju prebacit na vanredno... hhhhhmmmmmmmmm...............

niš mi nije jasno!

uglavnom, dal netko zna SA SIGURNOŠĆU dali ja sa radom preko radne knjižice gubim ta naša bogom dana studentska prava...????
help Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
just another lazy student
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 5 - 0

PostPostano: 23:13 pet, 5. 9. 2008    Naslov: Re: rad kao apsolvent u šk i studentska prava.. help Citirajte i odgovorite

zakonski da gubiš ih, ali nisam siguran ide li to automatizmom i provjerava li netko tvoj status.

Prije znam da je postojalo točno u pojedinim pravilnicima navedeno da prava imaju redovni studenti koji nisu već diplomirali i nisu u radnom odnosu. (pokušavao sam naći to nedavno radi sebe i nisam uspio.)

sada uglavnom piše da prava imaju redovni studenti, a nemaju studenti studija uz rad i izvanredni studenti.

Na upisnim listovima koliko ja znam postoji opcija da li se uzdržavaš sam tj. radiš (ne uključuje student servis) ili si uzdržavana od strane nekoga. e sad ako ti napišeš da si uzdržavana tj. ne radiš ne znam hoće li to netko provjeravati. Isto tako ako se u toku akademske godine zaposliš ne znam da li se nekim automatizmom to javlja faksu pa ti oni ne izdaju potvrde.

Mislim da na nekim fakultetima postoji baš studij uz rad (možda je to ovo kad označiš pri upisu godine da se sama uzdržavaš) i da onda na studomatu nemaš opciju nekih potvrda (tako sam čuo od nekih)

[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]

[quote]niš mi nije jasno, čula sam od nekih svojih kolega koji su pitali u zavodu za zapošlj i rekli su im da nemogu raditi prek knjižice i biti student- ako će raditi prek knjižice da se moraju prebacit na vanredno... [/quote]

matematika nema vanredni studij, a za studij uz rad nisam siguran.
zakonski da gubiš ih, ali nisam siguran ide li to automatizmom i provjerava li netko tvoj status.

Prije znam da je postojalo točno u pojedinim pravilnicima navedeno da prava imaju redovni studenti koji nisu već diplomirali i nisu u radnom odnosu. (pokušavao sam naći to nedavno radi sebe i nisam uspio.)

sada uglavnom piše da prava imaju redovni studenti, a nemaju studenti studija uz rad i izvanredni studenti.

Na upisnim listovima koliko ja znam postoji opcija da li se uzdržavaš sam tj. radiš (ne uključuje student servis) ili si uzdržavana od strane nekoga. e sad ako ti napišeš da si uzdržavana tj. ne radiš ne znam hoće li to netko provjeravati. Isto tako ako se u toku akademske godine zaposliš ne znam da li se nekim automatizmom to javlja faksu pa ti oni ne izdaju potvrde.

Mislim da na nekim fakultetima postoji baš studij uz rad (možda je to ovo kad označiš pri upisu godine da se sama uzdržavaš) i da onda na studomatu nemaš opciju nekih potvrda (tako sam čuo od nekih)

Added after 6 minutes:

Citat:
niš mi nije jasno, čula sam od nekih svojih kolega koji su pitali u zavodu za zapošlj i rekli su im da nemogu raditi prek knjižice i biti student- ako će raditi prek knjižice da se moraju prebacit na vanredno...

matematika nema vanredni studij, a za studij uz rad nisam siguran.

acakarun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 9:57 sub, 6. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

thnx na odg.. budem se raspitala kod nas u referadi....
thnx na odg.. budem se raspitala kod nas u referadi....

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum