Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izborni moduli (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zoja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
14 = 16 - 2

PostPostano: 12:21 čet, 24. 7. 2008    Naslov: Izborni moduli Citirajte i odgovorite

Promatrala sam http://www.math.hr/Default.aspx?art=2010&sec=297 i http://www.math.hr/Default.aspx?art=2939 pa mi nije jasno par stvari. :?
Po redu predavanja se cini da ce biti organizirano 4 izborna modula a ne svih 8.
Izborni modul Optimizacija prema prvom linku se sastoji od dva kolegija dok prema drugom od tri. Takodjer je napisano da se na 1. godini diplomskog studija Primjenjena matematika treba upisati i kolegij Uvod u optimizaciju s 2. godine. Da li taj kolegij ide na 1. godini kao kolegij za nadopunu znanja ili se upisuje kao izborni pa se na 2. godini u zimskom semestru umjesto 2 izborna upisuju 3 izborna kolegija? :?
Nadalje, za prvi kolegij u tom izbornom modulu u kolegije prethodnike pripadaju i Metricki prostori. Taj kolegij nismo odslusali na preddiplomskom studiju a nije ni u programu diplomskog studija Primjenjene matematike. :-k
Nadam se da netko ima odgovore na ova pitanja...
Promatrala sam http://www.math.hr/Default.aspx?art=2010&sec=297 i http://www.math.hr/Default.aspx?art=2939 pa mi nije jasno par stvari. Confused
Po redu predavanja se cini da ce biti organizirano 4 izborna modula a ne svih 8.
Izborni modul Optimizacija prema prvom linku se sastoji od dva kolegija dok prema drugom od tri. Takodjer je napisano da se na 1. godini diplomskog studija Primjenjena matematika treba upisati i kolegij Uvod u optimizaciju s 2. godine. Da li taj kolegij ide na 1. godini kao kolegij za nadopunu znanja ili se upisuje kao izborni pa se na 2. godini u zimskom semestru umjesto 2 izborna upisuju 3 izborna kolegija? Confused
Nadalje, za prvi kolegij u tom izbornom modulu u kolegije prethodnike pripadaju i Metricki prostori. Taj kolegij nismo odslusali na preddiplomskom studiju a nije ni u programu diplomskog studija Primjenjene matematike. Think
Nadam se da netko ima odgovore na ova pitanja...

Visions from a dying brain
I hope you don't understand
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
markov
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

52 = 55 - 3

PostPostano: 8:56 uto, 29. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prema mojim saznanjima student u semestru može upisati kolegije s ukupnim brojem 30 plus/minus 5 ects bodova. S obzirom da Uvod u optimizaciju nosi 5 ects bodova, ovo prebacivanje kolegija s druge na prvu godinu bi moglo biti riješeno bez upisa dodatnih kolegija. Što se tiče prethodnika, Konveksna analiza s primjenama ipak neće imati niti jednog nužnog prethodnika. Također, kako ste i naveli, u modul Optimizacija je dodan još jedan kolegij.

Oko izbornih modula, u programu stoji 8 modula, ali nije ni zamišljeno da idu svi paralelno, nego će se izmjenjivati. Također, ta lista od 8 modula će se s vremenom i dopunjavati.
Prema mojim saznanjima student u semestru može upisati kolegije s ukupnim brojem 30 plus/minus 5 ects bodova. S obzirom da Uvod u optimizaciju nosi 5 ects bodova, ovo prebacivanje kolegija s druge na prvu godinu bi moglo biti riješeno bez upisa dodatnih kolegija. Što se tiče prethodnika, Konveksna analiza s primjenama ipak neće imati niti jednog nužnog prethodnika. Također, kako ste i naveli, u modul Optimizacija je dodan još jedan kolegij.

Oko izbornih modula, u programu stoji 8 modula, ali nije ni zamišljeno da idu svi paralelno, nego će se izmjenjivati. Također, ta lista od 8 modula će se s vremenom i dopunjavati.

octa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 20:26 sri, 17. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li mozemo uzeti izborni u zimskom semestru iz jednog modula, a u ljetnom iz nekog drugog modula?
da li mozemo uzeti izborni u zimskom semestru iz jednog modula, a u ljetnom iz nekog drugog modula?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:52 čet, 18. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne. :ccc: Poanta modula je da se upisuju u kompletu; inace bi to bili neovisni izborni kolegiji, ne? ;)
Ne. Ccc.... Sram te bilo... Poanta modula je da se upisuju u kompletu; inace bi to bili neovisni izborni kolegiji, ne? Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum