Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:28 sub, 6. 9. 2008 Naslov: |
|
|
bile su uglavnom definicije i iskazi tma i nešto malo računanja...
koliko se ja sjećam bilo je Lebesqueov tm, pa reć za neku fju je li R-int, Fubinijev tm, pa izračunat neki integral, bio je iskaz Greena, Gaussa, izračunat div i rot za neku fju, definicija mjere 0/površine, kad skup ima površinu(1 karakterizacija), oscilacija i izračunati oscilaciju zadane fje, bilo je nešto oko dif. 1-formi- izračunat diferencijal, defn k-forme...
bilo je toga još (8 zad pod a,b,c,d), ali se ne sjećam...
bile su uglavnom definicije i iskazi tma i nešto malo računanja...
koliko se ja sjećam bilo je Lebesqueov tm, pa reć za neku fju je li R-int, Fubinijev tm, pa izračunat neki integral, bio je iskaz Greena, Gaussa, izračunat div i rot za neku fju, definicija mjere 0/površine, kad skup ima površinu(1 karakterizacija), oscilacija i izračunati oscilaciju zadane fje, bilo je nešto oko dif. 1-formi- izračunat diferencijal, defn k-forme...
bilo je toga još (8 zad pod a,b,c,d), ali se ne sjećam...
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:11 sub, 6. 9. 2008 Naslov: |
|
|
Je, ovo sto je teja rekla. Kod Lebesquea i kod racunanja oscilacije je bila ista fja: f(x,y)={x, x razlicito od 2; 0, x=2 . A bilo je jos definirati skup mjere nula, povrsine nula i navesti jos jednu karakterizaciju, da li vrijedi ekvivalencija povrsine i mjere nula, tm o zamjeni varijabli i onda izracunati jedan integral pomocu tm-a.
I jos dosta toga, svasta se stigne (not) napisati u 2 sata. :P
Je, ovo sto je teja rekla. Kod Lebesquea i kod racunanja oscilacije je bila ista fja: f(x,y)={x, x razlicito od 2; 0, x=2 . A bilo je jos definirati skup mjere nula, povrsine nula i navesti jos jednu karakterizaciju, da li vrijedi ekvivalencija povrsine i mjere nula, tm o zamjeni varijabli i onda izracunati jedan integral pomocu tm-a.
I jos dosta toga, svasta se stigne (not) napisati u 2 sata.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
confused Gost
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:51 uto, 9. 9. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]"Rezultat pismenog popravnog ispita, koji nosi [b]maksimalno[/b] [b]20[/b] bodova, zamjenjuje najlošiji rezultat na kolokvijima i završnom ispitu. "
dakle..svima nosi 20, bez obzira što se popravlja[/quote]
Tako pise na stranici kolegija, a ja pisem sto mi je prof Tambaca rekao. Znaci, ako se popravlja neki od kolokvija, a [b]ne[/b] zavrsni, onda popravni nosi 30% bodova. :wink:
Anonymous (napisa): | "Rezultat pismenog popravnog ispita, koji nosi maksimalno 20 bodova, zamjenjuje najlošiji rezultat na kolokvijima i završnom ispitu. "
dakle..svima nosi 20, bez obzira što se popravlja |
Tako pise na stranici kolegija, a ja pisem sto mi je prof Tambaca rekao. Znaci, ako se popravlja neki od kolokvija, a ne zavrsni, onda popravni nosi 30% bodova.
|
|
[Vrh] |
|
confused Gost
|
Postano: 13:03 uto, 9. 9. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ivo34"][quote="Anonymous"]"Rezultat pismenog popravnog ispita, koji nosi [b]maksimalno[/b] [b]20[/b] bodova, zamjenjuje najlošiji rezultat na kolokvijima i završnom ispitu. "
Tako pise na stranici kolegija, a ja pisem sto mi je prof Tambaca rekao. Znaci, ako se popravlja neki od kolokvija, a [b]ne[/b] zavrsni, onda popravni nosi 30% bodova. :wink:[/quote]
da, tako sam i ja cuo (i nadao se :) )
onda imam 53% :D
ivo34 (napisa): | Anonymous (napisa): | "Rezultat pismenog popravnog ispita, koji nosi maksimalno 20 bodova, zamjenjuje najlošiji rezultat na kolokvijima i završnom ispitu. "
Tako pise na stranici kolegija, a ja pisem sto mi je prof Tambaca rekao. Znaci, ako se popravlja neki od kolokvija, a ne zavrsni, onda popravni nosi 30% bodova. |
da, tako sam i ja cuo (i nadao se )
onda imam 53%
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:41 uto, 9. 9. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="confused"][quote="ivo34"][quote="Anonymous"]"Rezultat pismenog popravnog ispita, koji nosi [b]maksimalno[/b] [b]20[/b] bodova, zamjenjuje najlošiji rezultat na kolokvijima i završnom ispitu. "
Tako pise na stranici kolegija, a ja pisem sto mi je prof Tambaca rekao. Znaci, ako se popravlja neki od kolokvija, a [b]ne[/b] zavrsni, onda popravni nosi 30% bodova. :wink:[/quote]
da, tako sam i ja cuo (i nadao se :) )
onda imam 53% :D[/quote]
tako je bilo na popravnom iz difrafa, pa je sigurno tako i sada.
confused (napisa): | ivo34 (napisa): | Anonymous (napisa): | "Rezultat pismenog popravnog ispita, koji nosi maksimalno 20 bodova, zamjenjuje najlošiji rezultat na kolokvijima i završnom ispitu. "
Tako pise na stranici kolegija, a ja pisem sto mi je prof Tambaca rekao. Znaci, ako se popravlja neki od kolokvija, a ne zavrsni, onda popravni nosi 30% bodova. |
da, tako sam i ja cuo (i nadao se )
onda imam 53% |
tako je bilo na popravnom iz difrafa, pa je sigurno tako i sada.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|