Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Dogovor o nastavi (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Konačne geometrije
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Juraj Siftar
Gost

PostPostano: 15:58 čet, 18. 2. 2010    Naslov: Dogovor o nastavi Citirajte i odgovorite

Molim studentice i studente, zainteresirane (ili uvjetno zainteresirane) za slušanje/upis kolegija Konačne geometrije da mi se jave, e-mailom siftar at math.hr ili u uredu na fakultetu (3. kat), radi dogovora o terminima održavanja nastave iz tog kolegija.

Ako sadašnji predviđeni termin (četvrtkom, 15-18) nije povoljan, pokušat ćemo naći neki bolji, a ako ne bude dovoljno upisanih za stalno održavanje predavanja, organizirat će se drukčiji oblik rada (konzultacije, seminari i slično).

Sljedeći (prvi) sastanak, ako se drukčije ne dogovorimo u međuvremenu,
bit će u četvrtak 25. veljače u 15.15 sati u pred. 109.

Juraj Šiftar
Molim studentice i studente, zainteresirane (ili uvjetno zainteresirane) za slušanje/upis kolegija Konačne geometrije da mi se jave, e-mailom siftar at math.hr ili u uredu na fakultetu (3. kat), radi dogovora o terminima održavanja nastave iz tog kolegija.

Ako sadašnji predviđeni termin (četvrtkom, 15-1Cool nije povoljan, pokušat ćemo naći neki bolji, a ako ne bude dovoljno upisanih za stalno održavanje predavanja, organizirat će se drukčiji oblik rada (konzultacije, seminari i slično).

Sljedeći (prvi) sastanak, ako se drukčije ne dogovorimo u međuvremenu,
bit će u četvrtak 25. veljače u 15.15 sati u pred. 109.

Juraj Šiftar

[Vrh]
Juraj Siftar
Gost

PostPostano: 16:00 čet, 18. 2. 2010    Naslov: smiley/not smiley Citirajte i odgovorite

Smiley u prethodnom postu je slučajan...trebalo je normalno
pisati u 15 sati i 15 minuta . (Ovaj nije slučajan).

Juraj Šiftar :)
Smiley u prethodnom postu je slučajan...trebalo je normalno
pisati u 15 sati i 15 minuta . (Ovaj nije slučajan).

Juraj Šiftar Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:03 čet, 18. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dodatak: termin je zapravo četvrtkom od 16 sati ( ne od 15, pogreška
u mojem rasporedu) i održano je prvo predavanje za oko 15 nazočnih.
Većini taj termin odgovara. Ako ima još zainteresiranih, molim da se
javite ili jednostavno dođete sljedeći četvrtak u 16.15 (pred. 109).

J. Šiftar
Dodatak: termin je zapravo četvrtkom od 16 sati ( ne od 15, pogreška
u mojem rasporedu) i održano je prvo predavanje za oko 15 nazočnih.
Većini taj termin odgovara. Ako ima još zainteresiranih, molim da se
javite ili jednostavno dođete sljedeći četvrtak u 16.15 (pred. 109).

J. Šiftar

[Vrh]
woodstock
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
18 = 28 - 10

PostPostano: 11:57 sub, 20. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel postoji mogućnost da jedan tjedan imamo ujutro srijedom 9-12, a drugi popodne četvrtkom 16-19? naravno, ako se većina složi s tim...znam da teoretičarima, računalcima i primijenjencima to odgovara...
jel postoji mogućnost da jedan tjedan imamo ujutro srijedom 9-12, a drugi popodne četvrtkom 16-19? naravno, ako se većina složi s tim...znam da teoretičarima, računalcima i primijenjencima to odgovara...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Juraj Siftar
Gost

PostPostano: 12:38 sub, 20. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je ta varijanta OK, ako se složi većina zainteresiranih.

Konkretno, meni je zauzeta srijeda prije podne 3. ožujka i zatim svaka druga srijeda u semestru (uz par rijetkih iznimaka).

Razgovarat ćemo o tome u četvrtak, 25. veljače na predavanju, a ako
studenti budu već imali nekakav načelni međusobni dogovor, tim bolje.

Juraj Šiftar
Meni je ta varijanta OK, ako se složi većina zainteresiranih.

Konkretno, meni je zauzeta srijeda prije podne 3. ožujka i zatim svaka druga srijeda u semestru (uz par rijetkih iznimaka).

Razgovarat ćemo o tome u četvrtak, 25. veljače na predavanju, a ako
studenti budu već imali nekakav načelni međusobni dogovor, tim bolje.

Juraj Šiftar

[Vrh]
Juraj Siftar
Gost

PostPostano: 12:51 sub, 20. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo i kopije uvjeta polaganja, s weba fakulteta, radi lakše dostupnosti:

Konačne geometrije (45623)

Nastavnici: J. Šiftar

Način polaganja ispita:

Studenti tokom semestra dobivaju domaće zadaće čija se rješenja boduju i čine 20% ukupnog uspjeha. Osim toga dobivaju jedan veći projektni zadatak koji također nosi 20% ukupnog uspjeha. Održat će se dva kolokvija (sredinom i na kraju semestra) s pitanjima iz teorije i zadacima, od kojih svaki čini 30% ukupnog uspjeha. Ocjena se formira temeljem ukupnog uspjeha, prema sljedećem kriteriju:

³ 45%, < 59% dovoljan (2)

³ 59%, < 73% dobar (3)

³ 73%, < 87% vrlo dobar (4)

³ 87 % izvrstan (5)

Ova ocjena je konačna - za pozitivno ocijenjene studente nema usmenog ispita, a negativno ocijenjeni studenti kolegij upisuju ponovo iduće akademske godine. Iznimno, pozitivno ocijenjeni studenti čiji je ukupni uspjeh blizu gornje granice mogu usmeno odgovarati za višu ocjenu (ovo se ne odnosi na negativno ocijenjene studente!)
Evo i kopije uvjeta polaganja, s weba fakulteta, radi lakše dostupnosti:

Konačne geometrije (45623)

Nastavnici: J. Šiftar

Način polaganja ispita:

Studenti tokom semestra dobivaju domaće zadaće čija se rješenja boduju i čine 20% ukupnog uspjeha. Osim toga dobivaju jedan veći projektni zadatak koji također nosi 20% ukupnog uspjeha. Održat će se dva kolokvija (sredinom i na kraju semestra) s pitanjima iz teorije i zadacima, od kojih svaki čini 30% ukupnog uspjeha. Ocjena se formira temeljem ukupnog uspjeha, prema sljedećem kriteriju:

³ 45%, < 59% dovoljan (2)

³ 59%, < 73% dobar (3)

³ 73%, < 87% vrlo dobar (4)

³ 87 % izvrstan (5)

Ova ocjena je konačna - za pozitivno ocijenjene studente nema usmenog ispita, a negativno ocijenjeni studenti kolegij upisuju ponovo iduće akademske godine. Iznimno, pozitivno ocijenjeni studenti čiji je ukupni uspjeh blizu gornje granice mogu usmeno odgovarati za višu ocjenu (ovo se ne odnosi na negativno ocijenjene studente!)

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Konačne geometrije Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum