Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tri mjesta za znanstvene novake na Ekonomiji

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Ponuda poslova
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:42 čet, 3. 7. 2008    Naslov: Tri mjesta za znanstvene novake na Ekonomiji Citirajte i odgovorite

Umoljen sam da prenesem poziv:

Na Ekonomiji traze tri znanstvena novaka. Konkretno, radi se o projektima kod sljedecih profesora (koji zele sto bolje studente Matematike):[list=1][*] [b]Prof. dr. sc. Boris Cota[/b] (Katedra za makroekonomiju i gospodarski razvoj); javiti se sto prije profesoru na mail [tt]bcota[/tt] na [tt]efzg.hr[/tt]
Nekih specijalnih uvjeta nema iako bi bilo pozeljno da je kandidat zavrsio ili zavrsava smjer Financijska i poslovna matematika i da je medju boljim studentima.
[*] [b]Prof. dr. sc. Jasminka Sohinger[/b] (Katedra za ekonomsku teoriju, projekt vezan uz mikroekonomiju); takodjer se javiti sto prije na mail [tt]jsohinger[/tt] na [tt]efzg.hr[/tt]
Nema specijalnih uvjeta osim, naravno, da kandidat mora biti medju boljim studentima.
[*] [b]Prof. dr. sc. Kristina Soric[/b], (Katedra za matematiku); javiti se na [tt]ksoric[/tt] na [tt]efzg.hr[/tt]
Uvjeti: prosjek iznad 4.0, smjer racunarstvo ili statistika i racunarstvo, pozeljno, ali nije uvjet da je student polozio neke ekonomske predmete ili optimizacije.[/list:o]

Ako netko ima pitanja, upotrijebite mail, jer doticni nastavnici ne posjecuju Forum, a ja samo prenosim obavijest i nemam namjeru igrati se postara. ;)
Umoljen sam da prenesem poziv:

Na Ekonomiji traze tri znanstvena novaka. Konkretno, radi se o projektima kod sljedecih profesora (koji zele sto bolje studente Matematike):
  1. Prof. dr. sc. Boris Cota (Katedra za makroekonomiju i gospodarski razvoj); javiti se sto prije profesoru na mail bcota na efzg.hr
    Nekih specijalnih uvjeta nema iako bi bilo pozeljno da je kandidat zavrsio ili zavrsava smjer Financijska i poslovna matematika i da je medju boljim studentima.
  2. Prof. dr. sc. Jasminka Sohinger (Katedra za ekonomsku teoriju, projekt vezan uz mikroekonomiju); takodjer se javiti sto prije na mail jsohinger na efzg.hr
    Nema specijalnih uvjeta osim, naravno, da kandidat mora biti medju boljim studentima.
  3. Prof. dr. sc. Kristina Soric, (Katedra za matematiku); javiti se na ksoric na efzg.hr
    Uvjeti: prosjek iznad 4.0, smjer racunarstvo ili statistika i racunarstvo, pozeljno, ali nije uvjet da je student polozio neke ekonomske predmete ili optimizacije.

Ako netko ima pitanja, upotrijebite mail, jer doticni nastavnici ne posjecuju Forum, a ja samo prenosim obavijest i nemam namjeru igrati se postara. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 3

PostPostano: 14:27 pon, 29. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

moram ::
jel sada mozda ima vise mjesta za znanstvene novake?
moram ::
jel sada mozda ima vise mjesta za znanstvene novake?

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Ponuda poslova Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum