Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Mali_42 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
merien Forumaš(ica)

|
Postano: 13:32 pet, 10. 10. 2008 Naslov: |
|
|
Imam ja jedno pitanje.. Studij sam prvi puta upisala 2004./05. Dala sam prvu godinu, ali sam drugu pala, na bolonju. Ponovo sam pala drugu godinu, ostao mi je jedan kolegij(!!!!). Tako da sam treci puta upisala drugu godinu i naravno nju sam morala platiti. Znaci studirala sam 3 godine uz potporu ministarstva. SAd upisujem trecu godinu i kvaziparcijalu. Pretpostavila sam da placam i ovu godinu (pa sam vec uplatila 2500kn bez rjesenja molbe!), no nacula sam da mozda i ne bih trebala, jer mi je ostala jos jedna godina uz potporu ministarstva. sad sam to cula pa ako netko zna.. Da li je to tocno, placam ili ne?
Imam ja jedno pitanje.. Studij sam prvi puta upisala 2004./05. Dala sam prvu godinu, ali sam drugu pala, na bolonju. Ponovo sam pala drugu godinu, ostao mi je jedan kolegij(!!!!). Tako da sam treci puta upisala drugu godinu i naravno nju sam morala platiti. Znaci studirala sam 3 godine uz potporu ministarstva. SAd upisujem trecu godinu i kvaziparcijalu. Pretpostavila sam da placam i ovu godinu (pa sam vec uplatila 2500kn bez rjesenja molbe!), no nacula sam da mozda i ne bih trebala, jer mi je ostala jos jedna godina uz potporu ministarstva. sad sam to cula pa ako netko zna.. Da li je to tocno, placam ili ne?
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:53 pet, 10. 10. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="merien"]Imam ja jedno pitanje.. Studij sam prvi puta upisala 2004./05. Dala sam prvu godinu, ali sam drugu pala, na bolonju. Ponovo sam pala drugu godinu, ostao mi je jedan kolegij(!!!!). Tako da sam treci puta upisala drugu godinu i naravno nju sam morala platiti. Znaci studirala sam 3 godine uz potporu ministarstva. SAd upisujem trecu godinu i kvaziparcijalu. Pretpostavila sam da placam i ovu godinu (pa sam vec uplatila 2500kn bez rjesenja molbe!), no nacula sam da mozda i ne bih trebala, jer mi je ostala jos jedna godina uz potporu ministarstva. sad sam to cula pa ako netko zna.. Da li je to tocno, placam ili ne?[/quote]
najbolje/najtočnije bi ti bilo :referada:
jer ovdje mi možemo samo nagađati
merien (napisa): | Imam ja jedno pitanje.. Studij sam prvi puta upisala 2004./05. Dala sam prvu godinu, ali sam drugu pala, na bolonju. Ponovo sam pala drugu godinu, ostao mi je jedan kolegij(!!!!). Tako da sam treci puta upisala drugu godinu i naravno nju sam morala platiti. Znaci studirala sam 3 godine uz potporu ministarstva. SAd upisujem trecu godinu i kvaziparcijalu. Pretpostavila sam da placam i ovu godinu (pa sam vec uplatila 2500kn bez rjesenja molbe!), no nacula sam da mozda i ne bih trebala, jer mi je ostala jos jedna godina uz potporu ministarstva. sad sam to cula pa ako netko zna.. Da li je to tocno, placam ili ne? |
najbolje/najtočnije bi ti bilo
jer ovdje mi možemo samo nagađati
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
merien Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:04 pet, 10. 10. 2008 Naslov: |
|
|
Placanje se previse skompliciralo da bi ti itko ovdje mogao pouzdano reci. :puppydogeyes:
@Mali_42: Svi vanredni zahvati oko upisa moraju imati pisani trag, hence molbu. :) Sad, je l' to molba koja se placa ili samo pro forme,... :referada: ;)
Placanje se previse skompliciralo da bi ti itko ovdje mogao pouzdano reci.
@Mali_42: Svi vanredni zahvati oko upisa moraju imati pisani trag, hence molbu. Sad, je l' to molba koja se placa ili samo pro forme,...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Blizzard Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:34 pet, 10. 10. 2008 Naslov: |
|
|
Nažalost ... mislim da ćeš morati plaćati godinu :tuuga:... u "Odluci o obavezi participiranja školarina" piše:
[quote="Točka 2., Stavak 3-ći"]Studenti preddiplomskih studija koji su se prvi put upisali na neko od visokih učilišta u Republici Hrvatskoj prije 2005. godine, a koji su do završetka akademske godine 2007./2008. uz potporu MZOŠ studirali 4 ili više godina ili su do završetka akademske godine 2007./2008. uz potporu MZOŠ studirali manje od 4 godine, a ponavljaju godinu dva ili više puta, plaćaju punu školarinu u iznosu od 5.000,00 kn[/quote]
[quote="merien"]Imam ja jedno pitanje.. Studij sam prvi puta upisala 2004./05. Dala sam prvu godinu, ali sam drugu pala, na bolonju. Ponovo sam pala drugu godinu, ostao mi je jedan kolegij(!!!!). Tako da sam treci puta upisala drugu godinu i naravno nju sam morala platiti. Znaci studirala sam 3 godine uz potporu ministarstva. SAd upisujem trecu godinu i kvaziparcijalu. Pretpostavila sam da placam i ovu godinu (pa sam vec uplatila 2500kn bez rjesenja molbe!), no nacula sam da mozda i ne bih trebala, jer mi je ostala jos jedna godina uz potporu ministarstva. sad sam to cula pa ako netko zna.. Da li je to tocno, placam ili ne?[/quote]Upisala si se 2004/05 akad. god. to je prva, položila si ju i upisala 2005/06 akad. god. to je druga, pala si ju i ponovno upisala 2006/07 akad. god. to je treća i pala si samo jedan kolegij te si ga pretpostavljam ponovno upisala uz možda još nešto u akad. godini 2007/08 to je četvrta... Dakle studiraš četiri godine uz potporu ministarstva, ili sam ja nešto krivo?!...
U svakom slučaju obavezno pitaj u referadi... držim fige da neplaćaš :gg:...
Nažalost ... mislim da ćeš morati plaćati godinu ... u "Odluci o obavezi participiranja školarina" piše:
Točka 2., Stavak 3-ći (napisa): | Studenti preddiplomskih studija koji su se prvi put upisali na neko od visokih učilišta u Republici Hrvatskoj prije 2005. godine, a koji su do završetka akademske godine 2007./2008. uz potporu MZOŠ studirali 4 ili više godina ili su do završetka akademske godine 2007./2008. uz potporu MZOŠ studirali manje od 4 godine, a ponavljaju godinu dva ili više puta, plaćaju punu školarinu u iznosu od 5.000,00 kn |
merien (napisa): | Imam ja jedno pitanje.. Studij sam prvi puta upisala 2004./05. Dala sam prvu godinu, ali sam drugu pala, na bolonju. Ponovo sam pala drugu godinu, ostao mi je jedan kolegij(!!!!). Tako da sam treci puta upisala drugu godinu i naravno nju sam morala platiti. Znaci studirala sam 3 godine uz potporu ministarstva. SAd upisujem trecu godinu i kvaziparcijalu. Pretpostavila sam da placam i ovu godinu (pa sam vec uplatila 2500kn bez rjesenja molbe!), no nacula sam da mozda i ne bih trebala, jer mi je ostala jos jedna godina uz potporu ministarstva. sad sam to cula pa ako netko zna.. Da li je to tocno, placam ili ne? | Upisala si se 2004/05 akad. god. to je prva, položila si ju i upisala 2005/06 akad. god. to je druga, pala si ju i ponovno upisala 2006/07 akad. god. to je treća i pala si samo jedan kolegij te si ga pretpostavljam ponovno upisala uz možda još nešto u akad. godini 2007/08 to je četvrta... Dakle studiraš četiri godine uz potporu ministarstva, ili sam ja nešto krivo?!...
U svakom slučaju obavezno pitaj u referadi... držim fige da neplaćaš ...
|
|
[Vrh] |
|
merien Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Mali_42 Forumaš(ica)

Spol: 
|