Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Bubsi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
Postano: 19:31 pon, 10. 11. 2008 Naslov: |
|
|
odgovor na prvo pitanje ne znam, ali znam da su to ekvivalentni studiji. pa ne vidim razloga da bi moglo biti problema. uostalom, ECTS sustav je i uveden zbog mobilnosti. a sad.....koliko je on zazivio ili ne......eh, to je sad pitanje?
inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. :roll: mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije --> :referada: & prodekan. :))))
btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe :)
odgovor na prvo pitanje ne znam, ali znam da su to ekvivalentni studiji. pa ne vidim razloga da bi moglo biti problema. uostalom, ECTS sustav je i uveden zbog mobilnosti. a sad.....koliko je on zazivio ili ne......eh, to je sad pitanje?
inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije --> & prodekan. )))
btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Bubsi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:19 uto, 11. 11. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]odgovor na prvo pitanje ne znam, ali znam da su to ekvivalentni studiji. pa ne vidim razloga da bi moglo biti problema. uostalom, ECTS sustav je i uveden zbog mobilnosti. a sad.....koliko je on zazivio ili ne......eh, to je sad pitanje?
inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. :roll: mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije --> :referada: & prodekan. :))))
btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe :)[/quote]
i kako ti je bilo nakon dvije godine u splitu doc u zagreb? kakva je razlika medu faksevima(ne mislim na predmete, vec ukupni dojam)?
inace usporedivala sam malo predmete,sveukupno imam 120ECTS cak i vise iz matematika,ali ima razlika u nazivima predmeta..kao i sta neke predmete ja slusan na 2.godini oni u zg na trecoj..i tako..
stvarno mi je stalo do upisa na diplomske u zg-u tako da ne zelim da mi se nesto isprijeci...
kenny (napisa): | odgovor na prvo pitanje ne znam, ali znam da su to ekvivalentni studiji. pa ne vidim razloga da bi moglo biti problema. uostalom, ECTS sustav je i uveden zbog mobilnosti. a sad.....koliko je on zazivio ili ne......eh, to je sad pitanje?
inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije → & prodekan. )))
btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe  |
i kako ti je bilo nakon dvije godine u splitu doc u zagreb? kakva je razlika medu faksevima(ne mislim na predmete, vec ukupni dojam)?
inace usporedivala sam malo predmete,sveukupno imam 120ECTS cak i vise iz matematika,ali ima razlika u nazivima predmeta..kao i sta neke predmete ja slusan na 2.godini oni u zg na trecoj..i tako..
stvarno mi je stalo do upisa na diplomske u zg-u tako da ne zelim da mi se nesto isprijeci...
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 14:09 uto, 11. 11. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Bubsi"]
i kako ti je bilo nakon dvije godine u splitu doc u zagreb? kakva je razlika medu faksevima(ne mislim na predmete, vec ukupni dojam)? [/quote]
dojam je super. istina je da mi puno nedostaju profesori u splitu (zato i jesam napisao da odredjenoj ekipi profesora uputis siroki osmjeh :) a zaboravio sam na legendarnu tetu anu iz referade koja nas je redovito zvala na mobitele ako smo propustili koji ispit :)), ekipa sa faxa.......ali i ovdje se jako brzo uklopis i snadjes. :) ono sto je nama u splitu bio blue eyes (;)) i onaj do njega (zaboravih kak se zove), to ti je ovdje tangenta.
[quote]inace usporedivala sam malo predmete,sveukupno imam 120ECTS cak i vise iz matematika,ali ima razlika u nazivima predmeta..kao i sta neke predmete ja slusan na 2.godini oni u zg na trecoj..i tako..[/quote]
e, upravo to je meni bio problem sa studijom. npr. teorija skupova je meni u st bio obavezan kolegij na 2. godini, a ovdje na 3., psihologija odgoja i obrazovanja i pedagogija su meni bili na 1......euklidske prostore mi u st uopce nismo imali, a ni fiziku (a to je meni bio problem zbog kojeg nisam mogao upisati 3. godinu u zgb)....... ali ne vjerujem da ces ti imati te probleme. uostalom, prve tri godine su ekvivalentne. naziv kolegija nema veze, bitno je ono sto se predaje u tom kolegiju, i po tom se principu ispiti priznaju (meni je Programiranje (Pascal) priznato kao Programiranje (C)). opet velim, to je bilo predBolonjsko vrijeme, pa onda nemoj da te moj slucaj obeshrabri. sada je to ipak puno drugacije. :)
brijem da ti se kod upisivanja fakulteta gleda imas li stupanj prvostupnika iz podrucja matematike. a s obzirom da ces imati, onda ne vidim razloga da ti ne omoguce upis na pmf-mo (osim nedovoljnog broja bodova da udjes u kvotu). but still, opet velim --> :referada: & prodekan. mislim da ce ti oni ipak moci dati najtocnije informacije.
Bubsi (napisa): |
i kako ti je bilo nakon dvije godine u splitu doc u zagreb? kakva je razlika medu faksevima(ne mislim na predmete, vec ukupni dojam)? |
dojam je super. istina je da mi puno nedostaju profesori u splitu (zato i jesam napisao da odredjenoj ekipi profesora uputis siroki osmjeh a zaboravio sam na legendarnu tetu anu iz referade koja nas je redovito zvala na mobitele ako smo propustili koji ispit ), ekipa sa faxa.......ali i ovdje se jako brzo uklopis i snadjes. ono sto je nama u splitu bio blue eyes ( ) i onaj do njega (zaboravih kak se zove), to ti je ovdje tangenta.
Citat: | inace usporedivala sam malo predmete,sveukupno imam 120ECTS cak i vise iz matematika,ali ima razlika u nazivima predmeta..kao i sta neke predmete ja slusan na 2.godini oni u zg na trecoj..i tako.. |
e, upravo to je meni bio problem sa studijom. npr. teorija skupova je meni u st bio obavezan kolegij na 2. godini, a ovdje na 3., psihologija odgoja i obrazovanja i pedagogija su meni bili na 1......euklidske prostore mi u st uopce nismo imali, a ni fiziku (a to je meni bio problem zbog kojeg nisam mogao upisati 3. godinu u zgb)....... ali ne vjerujem da ces ti imati te probleme. uostalom, prve tri godine su ekvivalentne. naziv kolegija nema veze, bitno je ono sto se predaje u tom kolegiju, i po tom se principu ispiti priznaju (meni je Programiranje (Pascal) priznato kao Programiranje (C)). opet velim, to je bilo predBolonjsko vrijeme, pa onda nemoj da te moj slucaj obeshrabri. sada je to ipak puno drugacije.
brijem da ti se kod upisivanja fakulteta gleda imas li stupanj prvostupnika iz podrucja matematike. a s obzirom da ces imati, onda ne vidim razloga da ti ne omoguce upis na pmf-mo (osim nedovoljnog broja bodova da udjes u kvotu). but still, opet velim → & prodekan. mislim da ce ti oni ipak moci dati najtocnije informacije.
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
|