Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Diplomski studiji

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Bubsi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
-7 = 1 - 8

PostPostano: 17:23 pon, 10. 11. 2008    Naslov: Diplomski studiji Citirajte i odgovorite

zanima me s kojeg su faksa bili studenti koji su ove godine isli upisat diplomske studije a nisu upali? zna li itko? i zasto? zanima me jer ja sam na pmf-u u splitu i namjeravam upisat diplomski tu na pmf-mo..misli li itko da bi mogla imat problema sa upisom?
zanima me s kojeg su faksa bili studenti koji su ove godine isli upisat diplomske studije a nisu upali? zna li itko? i zasto? zanima me jer ja sam na pmf-u u splitu i namjeravam upisat diplomski tu na pmf-mo..misli li itko da bi mogla imat problema sa upisom?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 19:31 pon, 10. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

odgovor na prvo pitanje ne znam, ali znam da su to ekvivalentni studiji. pa ne vidim razloga da bi moglo biti problema. uostalom, ECTS sustav je i uveden zbog mobilnosti. a sad.....koliko je on zazivio ili ne......eh, to je sad pitanje?

inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. :roll: mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije --> :referada: & prodekan. :))))

btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe :)
odgovor na prvo pitanje ne znam, ali znam da su to ekvivalentni studiji. pa ne vidim razloga da bi moglo biti problema. uostalom, ECTS sustav je i uveden zbog mobilnosti. a sad.....koliko je on zazivio ili ne......eh, to je sad pitanje?

inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. Rolling Eyes mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije --> Referada je tvoj prijatelj... & prodekan. Smile)))

btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe Smile

by A.Einstein
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:35 uto, 11. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na sluzbenom webu Fakulteta se mogu naci formalni uvjeti; pisem napamet, no mislim da je kljucno bilo min. 120 ECTS iz matematickih (ili mat. i rac. ili tako nesto) kolegija. :)
Na sluzbenom webu Fakulteta se mogu naci formalni uvjeti; pisem napamet, no mislim da je kljucno bilo min. 120 ECTS iz matematickih (ili mat. i rac. ili tako nesto) kolegija. Smile

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 8:36 uto, 11. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]snjezanu baric[/quote]

Ne bi li ovdje prezime trebalo biti Braić (ili je to druga osoba)?
kenny (napisa):
snjezanu baric

Ne bi li ovdje prezime trebalo biti Braić (ili je to druga osoba)?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 10:07 uto, 11. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

lapsus, okrenui sloba u brzini. :D Da, Snježanu Braić .:)
lapsus, okrenui sloba u brzini. Very Happy Da, Snježanu Braić .Smile

by A.Einstein
[Vrh]
Bubsi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-7 = 1 - 8

PostPostano: 10:19 uto, 11. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]odgovor na prvo pitanje ne znam, ali znam da su to ekvivalentni studiji. pa ne vidim razloga da bi moglo biti problema. uostalom, ECTS sustav je i uveden zbog mobilnosti. a sad.....koliko je on zazivio ili ne......eh, to je sad pitanje?

inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. :roll: mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije --> :referada: & prodekan. :))))

btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe :)[/quote]

i kako ti je bilo nakon dvije godine u splitu doc u zagreb? kakva je razlika medu faksevima(ne mislim na predmete, vec ukupni dojam)?
inace usporedivala sam malo predmete,sveukupno imam 120ECTS cak i vise iz matematika,ali ima razlika u nazivima predmeta..kao i sta neke predmete ja slusan na 2.godini oni u zg na trecoj..i tako..
stvarno mi je stalo do upisa na diplomske u zg-u tako da ne zelim da mi se nesto isprijeci...
kenny (napisa):

inace, ja sam dvije godine studija zavrsio u splitu, a onda se prebacio u zgb na fax (a to je bilo prije bologne - 2004.!). meni je bio veliki problem neuskladjenost fakulteta.....kao rezultat toga sam vracen na drugu godinu, premda sam u st imao uvjet za trecu...i vise od tog uvjeta. Rolling Eyes mislim da je to u medjuvremenu sredjeno....... but still - da ne nagadjas bezveze i dobivas poluinformacije → Referada je tvoj prijatelj... & prodekan. Smile)))

btw, kad naletis na andrinu granic, slavimira stankova, snjezanu baric i anku golemac....uputi im veliki, siroki smajl....best profe Smile

i kako ti je bilo nakon dvije godine u splitu doc u zagreb? kakva je razlika medu faksevima(ne mislim na predmete, vec ukupni dojam)?
inace usporedivala sam malo predmete,sveukupno imam 120ECTS cak i vise iz matematika,ali ima razlika u nazivima predmeta..kao i sta neke predmete ja slusan na 2.godini oni u zg na trecoj..i tako..
stvarno mi je stalo do upisa na diplomske u zg-u tako da ne zelim da mi se nesto isprijeci...

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 14:09 uto, 11. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bubsi"]
i kako ti je bilo nakon dvije godine u splitu doc u zagreb? kakva je razlika medu faksevima(ne mislim na predmete, vec ukupni dojam)? [/quote]

dojam je super. istina je da mi puno nedostaju profesori u splitu (zato i jesam napisao da odredjenoj ekipi profesora uputis siroki osmjeh :) a zaboravio sam na legendarnu tetu anu iz referade koja nas je redovito zvala na mobitele ako smo propustili koji ispit :)), ekipa sa faxa.......ali i ovdje se jako brzo uklopis i snadjes. :) ono sto je nama u splitu bio blue eyes (;)) i onaj do njega (zaboravih kak se zove), to ti je ovdje tangenta.

[quote]inace usporedivala sam malo predmete,sveukupno imam 120ECTS cak i vise iz matematika,ali ima razlika u nazivima predmeta..kao i sta neke predmete ja slusan na 2.godini oni u zg na trecoj..i tako..[/quote]

e, upravo to je meni bio problem sa studijom. npr. teorija skupova je meni u st bio obavezan kolegij na 2. godini, a ovdje na 3., psihologija odgoja i obrazovanja i pedagogija su meni bili na 1......euklidske prostore mi u st uopce nismo imali, a ni fiziku (a to je meni bio problem zbog kojeg nisam mogao upisati 3. godinu u zgb)....... ali ne vjerujem da ces ti imati te probleme. uostalom, prve tri godine su ekvivalentne. naziv kolegija nema veze, bitno je ono sto se predaje u tom kolegiju, i po tom se principu ispiti priznaju (meni je Programiranje (Pascal) priznato kao Programiranje (C)). opet velim, to je bilo predBolonjsko vrijeme, pa onda nemoj da te moj slucaj obeshrabri. sada je to ipak puno drugacije. :)

brijem da ti se kod upisivanja fakulteta gleda imas li stupanj prvostupnika iz podrucja matematike. a s obzirom da ces imati, onda ne vidim razloga da ti ne omoguce upis na pmf-mo (osim nedovoljnog broja bodova da udjes u kvotu). but still, opet velim --> :referada: & prodekan. mislim da ce ti oni ipak moci dati najtocnije informacije.
Bubsi (napisa):

dojam je super. istina je da mi puno nedostaju profesori u splitu (zato i jesam napisao da odredjenoj ekipi profesora uputis siroki osmjeh Smile a zaboravio sam na legendarnu tetu anu iz referade koja nas je redovito zvala na mobitele ako smo propustili koji ispit Smile), ekipa sa faxa.......ali i ovdje se jako brzo uklopis i snadjes. Smile ono sto je nama u splitu bio blue eyes (Wink) i onaj do njega (zaboravih kak se zove), to ti je ovdje tangenta.

Citat:

e, upravo to je meni bio problem sa studijom. npr. teorija skupova je meni u st bio obavezan kolegij na 2. godini, a ovdje na 3., psihologija odgoja i obrazovanja i pedagogija su meni bili na 1......euklidske prostore mi u st uopce nismo imali, a ni fiziku (a to je meni bio problem zbog kojeg nisam mogao upisati 3. godinu u zgb)....... ali ne vjerujem da ces ti imati te probleme. uostalom, prve tri godine su ekvivalentne. naziv kolegija nema veze, bitno je ono sto se predaje u tom kolegiju, i po tom se principu ispiti priznaju (meni je Programiranje (Pascal) priznato kao Programiranje (C)). opet velim, to je bilo predBolonjsko vrijeme, pa onda nemoj da te moj slucaj obeshrabri. sada je to ipak puno drugacije. Smile

brijem da ti se kod upisivanja fakulteta gleda imas li stupanj prvostupnika iz podrucja matematike. a s obzirom da ces imati, onda ne vidim razloga da ti ne omoguce upis na pmf-mo (osim nedovoljnog broja bodova da udjes u kvotu). but still, opet velim → Referada je tvoj prijatelj... & prodekan. mislim da ce ti oni ipak moci dati najtocnije informacije.

by A.Einstein
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum