Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Raz Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:23 sri, 28. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Hvala svima na odgovorima (pogotovo onim pozitivnim :wink: ). Probat ću kod profesora. U svakom slučaju, bitnije mi je proći godinu, no mislio sam: ako je ikako moguće, zašto ne pitati? :)
I vezano uz to: programiranje će, kao uvod u računarstvo, biti gotovo nakon 2 kolokvija, ne? Završni usmeni imamo samo u preostala 3 kolegija? :roll:
Hvala svima na odgovorima (pogotovo onim pozitivnim ). Probat ću kod profesora. U svakom slučaju, bitnije mi je proći godinu, no mislio sam: ako je ikako moguće, zašto ne pitati?
I vezano uz to: programiranje će, kao uvod u računarstvo, biti gotovo nakon 2 kolokvija, ne? Završni usmeni imamo samo u preostala 3 kolegija?
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:15 uto, 16. 12. 2008 Naslov: |
|
|
brišem prašinu s poklopca ove teme jer imam slično pitanje, a ne otvara mi se novi topic.
bolonja ne dopušta rokove, pa me zanima je li itko ikad zatražio da prijevremeno piše zadnje kolokvije i/ili usmeno odgovara kako bi završio godinu ranije. jeste li čuli za takav slučaj.
znam da je to katastrofalna gnjavaža, da treba pitati svakog profesora ponaosob, te da oni ne moraju izlaziti ususret. mislim da je to teško izvedivo, ali morao sam pitati, jer inače samo bespomoćno sjedim i ništa. :-# super stvari se događaju baš krajem lipnja. ne znam jesam li spreman upustiti se u moljakanje, ali, na našem faksu, od degiorgija sve kreće.
imate li sličnih iskustava? znate li nekoga tko ima? :klopa:
brišem prašinu s poklopca ove teme jer imam slično pitanje, a ne otvara mi se novi topic.
bolonja ne dopušta rokove, pa me zanima je li itko ikad zatražio da prijevremeno piše zadnje kolokvije i/ili usmeno odgovara kako bi završio godinu ranije. jeste li čuli za takav slučaj.
znam da je to katastrofalna gnjavaža, da treba pitati svakog profesora ponaosob, te da oni ne moraju izlaziti ususret. mislim da je to teško izvedivo, ali morao sam pitati, jer inače samo bespomoćno sjedim i ništa. super stvari se događaju baš krajem lipnja. ne znam jesam li spreman upustiti se u moljakanje, ali, na našem faksu, od degiorgija sve kreće.
imate li sličnih iskustava? znate li nekoga tko ima?
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:30 uto, 16. 12. 2008 Naslov: |
|
|
S obzirom da vec dugo sjedim u VVSu (od kad je to tijelo aktivno, sad vec trecu godinu), mogu poprilicno pouzdano reci da takvih zahtjeva nije bilo. :) Da dodju, vjerojatno bi njihovo rjesavanje bilo na predmetnim nastavnicima. :)
S obzirom da vec dugo sjedim u VVSu (od kad je to tijelo aktivno, sad vec trecu godinu), mogu poprilicno pouzdano reci da takvih zahtjeva nije bilo. Da dodju, vjerojatno bi njihovo rjesavanje bilo na predmetnim nastavnicima.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|