Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kraj godine za bolonjce.

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
58 = 89 - 31

PostPostano: 12:04 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Kraj godine za bolonjce. Citirajte i odgovorite

:zbunj:
Prva sam godina i zanima me kad najranije mogu završiti s njom. Na webu faksa piše da su predavanja do 15.06. Je li ikako moguće (naravno izvanredno i uz molbe) položiti sve u tjednu koji slijedi :arrow: 18.06.-22.06.? :roll:
Stvari su mi u 'gužvi' tamo negdje - imam once-in-a-lifetime chance otići na put 25.06.07. :plane: Zna li netko uopće kako će stvari izgledati krajem ljetnog semestra? Je li to slično zimskom - tjedan kolokvija iza predavanja, pa usmeni poslije toga?
Kome se mogu osobno obratiti po tom pitanju? Prodekanici za nastavu možda? Jer, puno bi mi značilo kad bi to sve nekako mogao ugurati u jedan tjedan. :help: Hvala
Ojoooj...
Prva sam godina i zanima me kad najranije mogu završiti s njom. Na webu faksa piše da su predavanja do 15.06. Je li ikako moguće (naravno izvanredno i uz molbe) položiti sve u tjednu koji slijedi Arrow 18.06.-22.06.? Rolling Eyes
Stvari su mi u 'gužvi' tamo negdje - imam once-in-a-lifetime chance otići na put 25.06.07. Ja leeeeetiiiiiimmmmm.... Zna li netko uopće kako će stvari izgledati krajem ljetnog semestra? Je li to slično zimskom - tjedan kolokvija iza predavanja, pa usmeni poslije toga?
Kome se mogu osobno obratiti po tom pitanju? Prodekanici za nastavu možda? Jer, puno bi mi značilo kad bi to sve nekako mogao ugurati u jedan tjedan. Pomagajte!!! Hvala

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:21 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako zelis ubrzati polaganje zavrsnog ispita, bojim se da ces to morati dogovarati sa svakim od predmetnih nastavnika posebno. Prodekan za nastavu ne rjesava takva pitanja.
Ako zelis ubrzati polaganje zavrsnog ispita, bojim se da ces to morati dogovarati sa svakim od predmetnih nastavnika posebno. Prodekan za nastavu ne rjesava takva pitanja.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 17:26 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Re: Kraj godine za bolonjce. Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]:zbunj:
Prva sam godina i zanima me kad najranije mogu završiti s njom. Na webu faksa piše da su predavanja do 15.06. Je li ikako moguće (naravno izvanredno i uz molbe) položiti sve u tjednu koji slijedi :arrow: 18.06.-22.06.? :roll:
Stvari su mi u 'gužvi' tamo negdje - imam once-in-a-lifetime chance otići na put 25.06.07. :plane: Zna li netko uopće kako će stvari izgledati krajem ljetnog semestra? Je li to slično zimskom - tjedan kolokvija iza predavanja, pa usmeni poslije toga?
Kome se mogu osobno obratiti po tom pitanju? Prodekanici za nastavu možda? Jer, puno bi mi značilo kad bi to sve nekako mogao ugurati u jedan tjedan. :help: Hvala[/quote]

sumljam da ćeš to ikako uspjet osim uz specijalno odobrenje samo ne znam koliko će ti zbog puta izaću ususret? jer iako je nastava gotova početkom 6 zadnji usmeni će ti završiti 15.7
ma (napisa):
Ojoooj...
Prva sam godina i zanima me kad najranije mogu završiti s njom. Na webu faksa piše da su predavanja do 15.06. Je li ikako moguće (naravno izvanredno i uz molbe) položiti sve u tjednu koji slijedi Arrow 18.06.-22.06.? Rolling Eyes
Stvari su mi u 'gužvi' tamo negdje - imam once-in-a-lifetime chance otići na put 25.06.07. Ja leeeeetiiiiiimmmmm.... Zna li netko uopće kako će stvari izgledati krajem ljetnog semestra? Je li to slično zimskom - tjedan kolokvija iza predavanja, pa usmeni poslije toga?
Kome se mogu osobno obratiti po tom pitanju? Prodekanici za nastavu možda? Jer, puno bi mi značilo kad bi to sve nekako mogao ugurati u jedan tjedan. Pomagajte!!! Hvala

sumljam da ćeš to ikako uspjet osim uz specijalno odobrenje samo ne znam koliko će ti zbog puta izaću ususret? jer iako je nastava gotova početkom 6 zadnji usmeni će ti završiti 15.7

Raz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 18:16 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Re: Kraj godine za bolonjce. Citirajte i odgovorite

Kome se mogu osobno obratiti po tom pitanju? Prodekanici za nastavu možda? Jer, puno bi mi značilo kad bi to sve nekako mogao ugurati u jedan tjedan. :help: Hvala[/quote]

...sumnjam da ce ti itko izaci u susret...mislim da nije stvar prodekanice, nego pojedinih profesora...tako da tesko da ces ista postici...al ako je vec once in a lifetime prilika toliko dobra onda odvagni...dal ti je vaznije otici na to putovanje ili zavrsiti godinu...
ma (napisa):
Ojoooj...

...sumnjam da ce ti itko izaci u susret...mislim da nije stvar prodekanice, nego pojedinih profesora...tako da tesko da ces ista postici...al ako je vec once in a lifetime prilika toliko dobra onda odvagni...dal ti je vaznije otici na to putovanje ili zavrsiti godinu...

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 18:42 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Re: Kraj godine za bolonjce. Citirajte i odgovorite

[quote="Raz"]
...sumnjam da ce ti itko izaci u susret...mislim da nije stvar prodekanice, nego pojedinih profesora...tako da tesko da ces ista postici...[/quote]
Istina, nije stvar prodekanice, nego pojedinih profesora, ali ne vidim razloga zasto profesori nekome ne bi izasli u susret.
Raz (napisa):

...sumnjam da ce ti itko izaci u susret...mislim da nije stvar prodekanice, nego pojedinih profesora...tako da tesko da ces ista postici...

Istina, nije stvar prodekanice, nego pojedinih profesora, ali ne vidim razloga zasto profesori nekome ne bi izasli u susret.

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 18:52 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Re: Kraj godine za bolonjce. Citirajte i odgovorite

Samo ti lijepo odi do svakog profesora i objasni kakva je situacija i zamoli ih ako mogu da ti omoguce usmeni sto prije! Sto se tice usmenih mislim da je svaki profesor spreman (ako netko pozeli) napraviti iznimku i dati studentu/studentici sansu za izvanredni izlazak na usmeni. Nemas nikakvog beda! Ali ako padnes neki kolokvij onda se ne moj ni truditi neksto ranije izvesti, jer ak padnes kolokvij, onda nema neki popravak samo za tebe!
ma (napisa):
Ojoooj...

Samo ti lijepo odi do svakog profesora i objasni kakva je situacija i zamoli ih ako mogu da ti omoguce usmeni sto prije! Sto se tice usmenih mislim da je svaki profesor spreman (ako netko pozeli) napraviti iznimku i dati studentu/studentici sansu za izvanredni izlazak na usmeni. Nemas nikakvog beda! Ali ako padnes neki kolokvij onda se ne moj ni truditi neksto ranije izvesti, jer ak padnes kolokvij, onda nema neki popravak samo za tebe!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 22:23 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala svima na odgovorima (pogotovo onim pozitivnim :wink: ). Probat ću kod profesora. U svakom slučaju, bitnije mi je proći godinu, no mislio sam: ako je ikako moguće, zašto ne pitati? :)
I vezano uz to: programiranje će, kao uvod u računarstvo, biti gotovo nakon 2 kolokvija, ne? Završni usmeni imamo samo u preostala 3 kolegija? :roll:
Hvala svima na odgovorima (pogotovo onim pozitivnim Wink ). Probat ću kod profesora. U svakom slučaju, bitnije mi je proći godinu, no mislio sam: ako je ikako moguće, zašto ne pitati? Smile
I vezano uz to: programiranje će, kao uvod u računarstvo, biti gotovo nakon 2 kolokvija, ne? Završni usmeni imamo samo u preostala 3 kolegija? Rolling Eyes

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:43 sri, 28. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]
I vezano uz to: programiranje će, kao uvod u računarstvo, biti gotovo nakon 2 kolokvija, ne? Završni usmeni imamo samo u preostala 3 kolegija? [/quote]
Tocno.
ma (napisa):

I vezano uz to: programiranje će, kao uvod u računarstvo, biti gotovo nakon 2 kolokvija, ne? Završni usmeni imamo samo u preostala 3 kolegija?

Tocno.

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 16:15 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

brišem prašinu s poklopca ove teme jer imam slično pitanje, a ne otvara mi se novi topic.

bolonja ne dopušta rokove, pa me zanima je li itko ikad zatražio da prijevremeno piše zadnje kolokvije i/ili usmeno odgovara kako bi završio godinu ranije. jeste li čuli za takav slučaj.
znam da je to katastrofalna gnjavaža, da treba pitati svakog profesora ponaosob, te da oni ne moraju izlaziti ususret. mislim da je to teško izvedivo, ali morao sam pitati, jer inače samo bespomoćno sjedim i ništa. :-# super stvari se događaju baš krajem lipnja. ne znam jesam li spreman upustiti se u moljakanje, ali, na našem faksu, od degiorgija sve kreće.
imate li sličnih iskustava? znate li nekoga tko ima? :klopa:
brišem prašinu s poklopca ove teme jer imam slično pitanje, a ne otvara mi se novi topic.

bolonja ne dopušta rokove, pa me zanima je li itko ikad zatražio da prijevremeno piše zadnje kolokvije i/ili usmeno odgovara kako bi završio godinu ranije. jeste li čuli za takav slučaj.
znam da je to katastrofalna gnjavaža, da treba pitati svakog profesora ponaosob, te da oni ne moraju izlaziti ususret. mislim da je to teško izvedivo, ali morao sam pitati, jer inače samo bespomoćno sjedim i ništa. Silenced super stvari se događaju baš krajem lipnja. ne znam jesam li spreman upustiti se u moljakanje, ali, na našem faksu, od degiorgija sve kreće.
imate li sličnih iskustava? znate li nekoga tko ima? Dosli cevapi!!!!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:30 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

S obzirom da vec dugo sjedim u VVSu (od kad je to tijelo aktivno, sad vec trecu godinu), mogu poprilicno pouzdano reci da takvih zahtjeva nije bilo. :) Da dodju, vjerojatno bi njihovo rjesavanje bilo na predmetnim nastavnicima. :)
S obzirom da vec dugo sjedim u VVSu (od kad je to tijelo aktivno, sad vec trecu godinu), mogu poprilicno pouzdano reci da takvih zahtjeva nije bilo. Smile Da dodju, vjerojatno bi njihovo rjesavanje bilo na predmetnim nastavnicima. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum