Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Uskoro 2.kolokvij EM1 u veljači 2009.
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Neno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-33 = 19 - 52

PostPostano: 18:58 pon, 22. 12. 2008    Naslov: Uskoro 2.kolokvij EM1 u veljači 2009. Citirajte i odgovorite

Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, Gino, Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa [u]točno [/u]prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu. Da ih svi skup' nekak' pokušamo "dešifrirati".

Pozdrav i puno uspjeha !
Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, Gino, Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa točno prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu. Da ih svi skup' nekak' pokušamo "dešifrirati".

Pozdrav i puno uspjeha !

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
markotron
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 28 - 28

PostPostano: 20:40 pon, 22. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

i budite trijezni :D
i budite trijezni Very Happy

Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 20:43 pon, 22. 12. 2008    Naslov: Re: Uskoro 2.kolokvij EM1 u veljači 2009. Citirajte i odgovorite

[quote="Neno"]Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, [b]Gino[/b], Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa [u]točno [/u]prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu.[/quote]
nisam tocno prepisao niti jeda zadatak, jer jednostavno nisam prepisao niti jedan, sto ne znaci da nisam znao kako tocno idu, naime, od njih... kolko ih je bilo... 12.. jos uvijek znam jedno 4 njih kako su tocno isli, 6 ih znam cca (jedan od tih je bas onaj 8...) a 2 znam samo "kako su izgledali"... inace, ako je tebi bitno da zadatke rjesimo na forumu, mozes ih i ti prepisat... a ja cu rjesit ako budem znao :D
ono sta cu sigurno napravit je prepisat rjesenja...
[quote="Neno"]puno uspjeha[/quote]hvala, takoder
Neno (napisa):
Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, Gino, Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa točno prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu.

nisam tocno prepisao niti jeda zadatak, jer jednostavno nisam prepisao niti jedan, sto ne znaci da nisam znao kako tocno idu, naime, od njih... kolko ih je bilo... 12.. jos uvijek znam jedno 4 njih kako su tocno isli, 6 ih znam cca (jedan od tih je bas onaj 8...) a 2 znam samo "kako su izgledali"... inace, ako je tebi bitno da zadatke rjesimo na forumu, mozes ih i ti prepisat... a ja cu rjesit ako budem znao Very Happy
ono sta cu sigurno napravit je prepisat rjesenja...
Neno (napisa):
puno uspjeha
hvala, takoder

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 21:22 pon, 22. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

lol, Neno, nemoj mi to više raditi molim te. sve me jeza prošla kad sam pročitao ime svoje (nick). mislio da netko od asistenata nešto ovdje nas proziva. lol

svima sretno i spretno na kolokvijima :) i da tam riješimo što više zadataka. ipak, to je jedino što se računa :D
lol, Neno, nemoj mi to više raditi molim te. sve me jeza prošla kad sam pročitao ime svoje (nick). mislio da netko od asistenata nešto ovdje nas proziva. lol

svima sretno i spretno na kolokvijima Smile i da tam riješimo što više zadataka. ipak, to je jedino što se računa Very Happy

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-24 = 52 - 76

PostPostano: 15:54 uto, 30. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam pitanje... zašto je neno mene spomenuo?
kada sam imao problem s onim nerješivim zadatkom ja sam ga lijepo cijelog točno napisao..ne vidim u ćemu je problem? :evil: :evil: :evil:

[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]

nisam ga odma napiso cjelog jer nisam znao da je bilo dosta verzija tog zadatka..
al ne kužim te neno.. kaj te muči?
:D
imam pitanje... zašto je neno mene spomenuo?
kada sam imao problem s onim nerješivim zadatkom ja sam ga lijepo cijelog točno napisao..ne vidim u ćemu je problem? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Added after 3 minutes:

nisam ga odma napiso cjelog jer nisam znao da je bilo dosta verzija tog zadatka..
al ne kužim te neno.. kaj te muči?
Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum