Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Neno Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:58 pon, 22. 12. 2008 Naslov: Uskoro 2.kolokvij EM1 u veljači 2009. |
|
|
Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, Gino, Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa [u]točno [/u]prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu. Da ih svi skup' nekak' pokušamo "dešifrirati".
Pozdrav i puno uspjeha !
Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, Gino, Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa točno prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu. Da ih svi skup' nekak' pokušamo "dešifrirati".
Pozdrav i puno uspjeha !
|
|
[Vrh] |
|
markotron Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)

|
Postano: 20:43 pon, 22. 12. 2008 Naslov: Re: Uskoro 2.kolokvij EM1 u veljači 2009. |
|
|
[quote="Neno"]Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, [b]Gino[/b], Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa [u]točno [/u]prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu.[/quote]
nisam tocno prepisao niti jeda zadatak, jer jednostavno nisam prepisao niti jedan, sto ne znaci da nisam znao kako tocno idu, naime, od njih... kolko ih je bilo... 12.. jos uvijek znam jedno 4 njih kako su tocno isli, 6 ih znam cca (jedan od tih je bas onaj 8...) a 2 znam samo "kako su izgledali"... inace, ako je tebi bitno da zadatke rjesimo na forumu, mozes ih i ti prepisat... a ja cu rjesit ako budem znao :D
ono sta cu sigurno napravit je prepisat rjesenja...
[quote="Neno"]puno uspjeha[/quote]hvala, takoder
Neno (napisa): | Bozidarsevo, Milojko, Mycky 1111, Gino, Tomitza i ostali, sada nemojte biti zmotani kao na prvom kolokviju kada niste prepisali niti jedan zadatak, nego naprotiv, budite pribrani, sabrani, trezveni, pa točno prepišite 1 ili 2 zadatka sa kolokvija i prikažite ih ovdje na forumu. |
nisam tocno prepisao niti jeda zadatak, jer jednostavno nisam prepisao niti jedan, sto ne znaci da nisam znao kako tocno idu, naime, od njih... kolko ih je bilo... 12.. jos uvijek znam jedno 4 njih kako su tocno isli, 6 ih znam cca (jedan od tih je bas onaj 8...) a 2 znam samo "kako su izgledali"... inace, ako je tebi bitno da zadatke rjesimo na forumu, mozes ih i ti prepisat... a ja cu rjesit ako budem znao
ono sta cu sigurno napravit je prepisat rjesenja...
Neno (napisa): | puno uspjeha | hvala, takoder
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|