:arrow: [color=olive][/color][bg=violet]btw. ja nisam ni brucoš na vašemu veleštovanome faxu, no ipak tvrdim da je math ZAKON !!!!!! tko igra loto za raju a zanemaruje matematiku, završit će karijeru možda s nekim 2 - razrednim dobitkom od 10000 kuna, a potrošit će milijune.... Prof. dr. sc. mr. uvaženi lotomatičar ZVONIMIR SONTAG naime tvrdi, da je matematički odnos " ŠESTICE " i ( drugorazrednoga ) dobitka " PETICE " točno = JEDAN naprama 2 8 8 ...... ! Uzgred,on naglašava potrebu za praćenjem STATISTIKE u igrama na "sreću " ...ustvari, -tu MATEMATIKA i znanost imaju glavnu riječ, a sreća je iluzija za nepismene budale... ( neka mi oproste oni koji su se tu prepoznali... !!! ) Prvo svega, već je i logički / intuitivno jasno da nakon SLIJEDA brojeva od npr. n = 1, 2, 3.....7 - koji je inače jako rijedak kao konsekutivni NIZ ( 5 brojki koji slijede su već rijetkost ... ! ) - dakle, uzmimo da se radi o BILO KOJOJ dobitnoj KOMB. od 7 ( ili 6 )
brojki, -smatram DA JE NAJMANJA vjerojatnost da će se baš u SLJEDEĆEMU
kolu BAŠ ta kombinacija PONOVITI !!!!!! ...iako ta VJEROJATNOST polako tek
RASTE u funkciji VREMENA, - dakle sa sljedećim kolima LOTO - igre !
- Primjerice, pogledajte tzv. LOTO - Statistiku, pa ćete primjetiti da se tek
u najboljem ( = optimalnom ) slučaju PONOVI možda 4 od 6 brojeva iz
nekog od prethodnih KOLA... jasno, uz pretpostavku da je IZVLAČENJE HL
- pošteno ! ..normalno, tko gubi ima pravo da se ljuti, pa stoga i slušamo
stalno te priče o famoznim magnetima...a možda bi se te vražje kuglice dale lakše manipulirat s nekim mikročipovima iz daljine...bilo kako bilo, - činjenica je da se u nas uplati jedva 10 - tak posto od SVIH mogućih KOMB. = primjerice 7 / 39 ima ih 15.380.937, a Lijepa naša je isuviše siromašna i mala Država da se sve te KO uplate u samo jednome kolu.
Dakle, već u prvoj minuti nakon zatvaranja Uplate, svemoćno Računalo u memoriji već ima 90 % NEodigranih KOMB., te su već stoga mogućnosti manipulacije ogromne. Meni osobno je najviše bilo sumnjivo što je se samo tijekom JEDNE KALENDARSKE GODINE ČAK 3 X DOGODILO DA broj koji najdulje NIJE IZVUČEN " ODE U dopunske " ....- JASNO, SVE RADI PODIZANJA " jack POTA " ...PA VI SADA RAČUNAJTE matematičkim metodama KOLIKO JE TAKVO nešto moguće i VJEROJATNO .... Tek, meni je to bio sasma DOVOLJAN razlog da više ne igram HR - Lutriju.... ! ! That' s all, folks !!![/bg]
btw. ja nisam ni brucoš na vašemu veleštovanome faxu, no ipak tvrdim da je math ZAKON !!!!!! tko igra loto za raju a zanemaruje matematiku, završit će karijeru možda s nekim 2 - razrednim dobitkom od 10000 kuna, a potrošit će milijune.... Prof. dr. sc. mr. uvaženi lotomatičar ZVONIMIR SONTAG naime tvrdi, da je matematički odnos " ŠESTICE " i ( drugorazrednoga ) dobitka " PETICE " točno = JEDAN naprama 2 8 8 ...... ! Uzgred,on naglašava potrebu za praćenjem STATISTIKE u igrama na "sreću " ...ustvari, -tu MATEMATIKA i znanost imaju glavnu riječ, a sreća je iluzija za nepismene budale... ( neka mi oproste oni koji su se tu prepoznali... !!! ) Prvo svega, već je i logički / intuitivno jasno da nakon SLIJEDA brojeva od npr. n = 1, 2, 3.....7 - koji je inače jako rijedak kao konsekutivni NIZ ( 5 brojki koji slijede su već rijetkost ... ! ) - dakle, uzmimo da se radi o BILO KOJOJ dobitnoj KOMB. od 7 ( ili 6 )
brojki, -smatram DA JE NAJMANJA vjerojatnost da će se baš u SLJEDEĆEMU
kolu BAŠ ta kombinacija PONOVITI !!!!!! ...iako ta VJEROJATNOST polako tek
RASTE u funkciji VREMENA, - dakle sa sljedećim kolima LOTO - igre !
- Primjerice, pogledajte tzv. LOTO - Statistiku, pa ćete primjetiti da se tek
u najboljem ( = optimalnom ) slučaju PONOVI možda 4 od 6 brojeva iz
nekog od prethodnih KOLA... jasno, uz pretpostavku da je IZVLAČENJE HL
- pošteno ! ..normalno, tko gubi ima pravo da se ljuti, pa stoga i slušamo
stalno te priče o famoznim magnetima...a možda bi se te vražje kuglice dale lakše manipulirat s nekim mikročipovima iz daljine...bilo kako bilo, - činjenica je da se u nas uplati jedva 10 - tak posto od SVIH mogućih KOMB. = primjerice 7 / 39 ima ih 15.380.937, a Lijepa naša je isuviše siromašna i mala Država da se sve te KO uplate u samo jednome kolu.
Dakle, već u prvoj minuti nakon zatvaranja Uplate, svemoćno Računalo u memoriji već ima 90 % NEodigranih KOMB., te su već stoga mogućnosti manipulacije ogromne. Meni osobno je najviše bilo sumnjivo što je se samo tijekom JEDNE KALENDARSKE GODINE ČAK 3 X DOGODILO DA broj koji najdulje NIJE IZVUČEN " ODE U dopunske " ....- JASNO, SVE RADI PODIZANJA " jack POTA " ...PA VI SADA RAČUNAJTE matematičkim metodama KOLIKO JE TAKVO nešto moguće i VJEROJATNO .... Tek, meni je to bio sasma DOVOLJAN razlog da više ne igram HR - Lutriju.... ! ! That' s all, folks !!!
|