Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zavrsni ispit
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zebrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 2

PostPostano: 19:08 pon, 9. 2. 2009    Naslov: zavrsni ispit Citirajte i odgovorite

kad ce biti zavrsni?
onaj datum koji pise u rasporedu za zavrsne ili neki drugi?
kad ce biti zavrsni?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 19:58 pon, 9. 2. 2009    Naslov: Re: zavrsni ispit Citirajte i odgovorite

[quote="zebrica"]kad ce biti zavrsni?
onaj datum koji pise u rasporedu za zavrsne ili neki drugi?[/quote]

pošto postoji i popravni ispit iz odja, ja bih rekla da je to datum popravnog
da li će tada biti i završni za one koji ne trebaju na popravni, ne znam. ali sumnjam (ipak da je prof dostupan na popravnom kolokviju ukoliko ima nekih pitanja)

moje je mišljenje da ćemo na žalbama 2.kolokvija saznati sve detalje ... bar se nadam da neće biti kasnije

ukoliko netko ima neke nove informacije, postajte :)
zebrica (napisa):
kad ce biti zavrsni?

pošto postoji i popravni ispit iz odja, ja bih rekla da je to datum popravnog
da li će tada biti i završni za one koji ne trebaju na popravni, ne znam. ali sumnjam (ipak da je prof dostupan na popravnom kolokviju ukoliko ima nekih pitanja)

moje je mišljenje da ćemo na žalbama 2.kolokvija saznati sve detalje ... bar se nadam da neće biti kasnije

ukoliko netko ima neke nove informacije, postajte Smile

Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
17 = 20 - 3

PostPostano: 10:13 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A jel završni samo usmeni ili kaj? Znam da je profesor na početku rekao pravila,ali to mi se pogubilo negdje,a nigdje ne pise pa nisam više sigurna kak je to sve islo...ako imamo 100-120 bodova na kolokvijima moramo na usmeni ili možemo to riješiti i recimo nekim popravkom pa bez usmenog?
A jel završni samo usmeni ili kaj? Znam da je profesor na početku rekao pravila,ali to mi se pogubilo negdje,a nigdje ne pise pa nisam više sigurna kak je to sve islo...ako imamo 100-120 bodova na kolokvijima moramo na usmeni ili možemo to riješiti i recimo nekim popravkom pa bez usmenog?

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:23 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko sam ja njega shvatila, ideš direktno kod profesora na usmeni. ako imaš između 70 i 100 onda ideš na popravni u ponedjeljak u 9 sati.
koliko sam ja njega shvatila, ideš direktno kod profesora na usmeni. ako imaš između 70 i 100 onda ideš na popravni u ponedjeljak u 9 sati.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
35 = 43 - 8

PostPostano: 16:06 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Jaja"]A jel završni samo usmeni ili kaj? Znam da je profesor na početku rekao pravila,ali to mi se pogubilo negdje,a nigdje ne pise pa nisam više sigurna kak je to sve islo...ako imamo 100-120 bodova na kolokvijima moramo na usmeni ili možemo to riješiti i recimo nekim popravkom pa bez usmenog?[/quote]
Moras ici na usmeni (zavrsni) ako imas 100-120 bodova. Popravni je samo za one koji imaju manje od 100.
[quote="andreao"]koliko sam ja njega shvatila, ideš direktno kod profesora na usmeni. ako imaš između 70 i 100 onda ideš na popravni u ponedjeljak u 9 sati.[/quote]
Krivo. Na popravni mogu ici svi. Ako nakon popravnog imas vise od 100 ides na usmeni. Ako nakon popravnog imas vise od 70 ides na dodatni ispit koji se sastoji od pismenog i usmenog dijela.
Jaja (napisa):

Moras ici na usmeni (zavrsni) ako imas 100-120 bodova. Popravni je samo za one koji imaju manje od 100.
andreao (napisa):

Krivo. Na popravni mogu ici svi. Ako nakon popravnog imas vise od 100 ides na usmeni. Ako nakon popravnog imas vise od 70 ides na dodatni ispit koji se sastoji od pismenog i usmenog dijela.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum