[quote="logo"]Kod koga odgovaraju studenti koji su pali godinu?kod profesora ciji potpis imaju ili...?[/quote]
Ako pitas za studente doc. Nogo, o tome vec postoji [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1239]topic[/url]. Ako si kolegij ponovo upisao/la, odgovaras pred profesorom kod kojeg si slushao/a; a to je ujedno i onaj koji ti se potpisao... 8)
[quote="logo"]I kada su uopce usmeni za one koji su kolokvirali?[/quote]
Obicno su kad i usmeni za one s pismenim ili dan-dva ranije, ali ovisi o profesorima. Bacaj oko po oglasnoj ploci (ili uzicaj nekoga, ako sam/a ne dolazis na fax). :)
logo (napisa): | Kod koga odgovaraju studenti koji su pali godinu?kod profesora ciji potpis imaju ili...? |
Ako pitas za studente doc. Nogo, o tome vec postoji topic. Ako si kolegij ponovo upisao/la, odgovaras pred profesorom kod kojeg si slushao/a; a to je ujedno i onaj koji ti se potpisao...
logo (napisa): | I kada su uopce usmeni za one koji su kolokvirali? |
Obicno su kad i usmeni za one s pismenim ili dan-dva ranije, ali ovisi o profesorima. Bacaj oko po oglasnoj ploci (ili uzicaj nekoga, ako sam/a ne dolazis na fax).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|