Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

flashanje mobitela

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
22 = 30 - 8

PostPostano: 11:33 pon, 16. 2. 2009    Naslov: flashanje mobitela Citirajte i odgovorite

Pitanjce, nakon pretraživanja googla, 100 foruma itd. jel itko ima iskustva s flashanjem mobitela? Konkretno imam motorolu v3 i software joj je u banani! Kako da updateam software. Imam i motorola phone tools, ali kad tamo kliknem update kaže da sam up to date.

Na nekim forumima sam pročitao da mogu čak updateat tak da i filmiće snima (po defaultu ne snima video, smo fotke) i da se oslobodi extra 1mb memorije (ima 5 mb interne). Jel ima ko kakav savjet...
Pitanjce, nakon pretraživanja googla, 100 foruma itd. jel itko ima iskustva s flashanjem mobitela? Konkretno imam motorolu v3 i software joj je u banani! Kako da updateam software. Imam i motorola phone tools, ali kad tamo kliknem update kaže da sam up to date.

Na nekim forumima sam pročitao da mogu čak updateat tak da i filmiće snima (po defaultu ne snima video, smo fotke) i da se oslobodi extra 1mb memorije (ima 5 mb interne). Jel ima ko kakav savjet...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
63 = 82 - 19

PostPostano: 13:23 pon, 16. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja san flashala SE mobitele a samsunge i nokije uglavnom pomocu koda sredivala... jer me obicno neko moli samo za dekodiranje...

opcenito kad san tribala update za razl progr na kompu cesto mi kaze da san up to date al onda na istu tipku to ponovin bar 10 puta dok mu ne dokazen da nisan :lol:
to mi se i jucer dogodilo s mp3con...

iz iskustva sa bilo kakvin glupostima prckanja po mobu uvik pitan na par foruma da mi neko objasni tocno kako radit a i imas uvik nekakav tutorial na koji me upute, posebno ako je do nadogradivanja moba.

sa sonyericssonom je lako jer postoji niz programa koji su manje vise legalni ali i sigurni...

pogledaj motoroline nesluzbene stranice i mislim da ce ti tribat neki drugi program ako ne ide s motorola phone tools (oni prog sa ruznim suceljem :) ), al oprez- pogledaj dobro preporuke zbog sigurnosti svega ( moja nokija jednom nakon flashanja nije radila dok joj nisam sa prijateljicinog moba prebacila sve prog, postavke... )
ja san flashala SE mobitele a samsunge i nokije uglavnom pomocu koda sredivala... jer me obicno neko moli samo za dekodiranje...

opcenito kad san tribala update za razl progr na kompu cesto mi kaze da san up to date al onda na istu tipku to ponovin bar 10 puta dok mu ne dokazen da nisan Laughing
to mi se i jucer dogodilo s mp3con...

iz iskustva sa bilo kakvin glupostima prckanja po mobu uvik pitan na par foruma da mi neko objasni tocno kako radit a i imas uvik nekakav tutorial na koji me upute, posebno ako je do nadogradivanja moba.

sa sonyericssonom je lako jer postoji niz programa koji su manje vise legalni ali i sigurni...

pogledaj motoroline nesluzbene stranice i mislim da ce ti tribat neki drugi program ako ne ide s motorola phone tools (oni prog sa ruznim suceljem Smile ), al oprez- pogledaj dobro preporuke zbog sigurnosti svega ( moja nokija jednom nakon flashanja nije radila dok joj nisam sa prijateljicinog moba prebacila sve prog, postavke... )

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum