Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rezultati popravnog
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
12 = 30 - 18

PostPostano: 15:31 uto, 3. 3. 2009    Naslov: rezultati popravnog Citirajte i odgovorite

hoce li uskoro? nije nas puno bilo pa mislim da ne bi trebalo ispravljanje potrajat... a i zanima me da znam da li da ucim za sutra ili ne :D
hoce li uskoro? nije nas puno bilo pa mislim da ne bi trebalo ispravljanje potrajat... a i zanima me da znam da li da ucim za sutra ili ne Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 18:37 uto, 3. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da su stigli konacni rezultati, ali bas i nisu razumljivi, slova se preklapaju. Bi li mogao netko to prepraviti??? Da budemo sigurni koliko bodova imamo... Nisam sigurna na koji nacin su se pribrajali bodovi na popravnom, pa...
Znam da su stigli konacni rezultati, ali bas i nisu razumljivi, slova se preklapaju. Bi li mogao netko to prepraviti??? Da budemo sigurni koliko bodova imamo... Nisam sigurna na koji nacin su se pribrajali bodovi na popravnom, pa...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:47 uto, 3. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Otvori u IE-u! :D
Otvori u IE-u! Very Happy

[Vrh]
slash
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 7

PostPostano: 19:42 uto, 3. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sad nakon ovog popravnog imam vise od 50 bodova, ali mi na konacnim rezultatima pise da imam sutra usmeni.
zna li itko jeli to znaci da ce me pitat za 3 ili da cu samo doc i upisat 2 u index???
ja sad nakon ovog popravnog imam vise od 50 bodova, ali mi na konacnim rezultatima pise da imam sutra usmeni.
zna li itko jeli to znaci da ce me pitat za 3 ili da cu samo doc i upisat 2 u index???

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 20:34 uto, 3. 3. 2009    Naslov: odg Citirajte i odgovorite

Mislim da mozes pokusat sutra odgovarat za 3 ako hoces, a 2 vec imas. :wink:
Mislim da mozes pokusat sutra odgovarat za 3 ako hoces, a 2 vec imas. Wink

[Vrh]
C.7
Gost

PostPostano: 20:55 uto, 3. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

imamo istu situaciju, a nigdi ne pise da idemo na usmeni, nego da idemo kod profesora, a sad sta ce bit, budemo vidili
imamo istu situaciju, a nigdi ne pise da idemo na usmeni, nego da idemo kod profesora, a sad sta ce bit, budemo vidili

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum