Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

stomatolog naseg faksa (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 17:38 ned, 8. 3. 2009    Naslov: stomatolog naseg faksa Citirajte i odgovorite

mene zanima ko je stomatolog naseg fakulteta, i ako neko ima neki kontakt od stomatologa.

jel zna ko sta sve treba za prenjeti karton kod stomatologa?

hvala
mene zanima ko je stomatolog naseg fakulteta, i ako neko ima neki kontakt od stomatologa.

jel zna ko sta sve treba za prenjeti karton kod stomatologa?

hvala

pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
63 = 82 - 19

PostPostano: 17:51 ned, 8. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

"Lijecnika opce medicine za lijecenje bolesti,
stomatologa i ginekologa možete izabrati u tri doma
zdravlja u Zagrebu: DZ Centar, Zapad i Istok u pravilu prema
mjestu stanovanja.
Studenti koji zadrže izabrane lijecnike u mjestu stalnog
prebivališta tijekom studija u Zagrebu imaju pravo
SAMO NA HITNU MEDICINSKU POMOC. "

samo ovo znam...
ovo je primarna medicina...
mozda mozes tamo pitat...
Dzepina
Mirogojska 16.
Tel. 4696 281
Parne datume poslije podne
Neparne datume prije podne

sritno s trazenjem :)
ja sam e upisala sama u zubara na tresnjevku...
"Lijecnika opce medicine za lijecenje bolesti,
stomatologa i ginekologa možete izabrati u tri doma
zdravlja u Zagrebu: DZ Centar, Zapad i Istok u pravilu prema
mjestu stanovanja.
Studenti koji zadrže izabrane lijecnike u mjestu stalnog
prebivališta tijekom studija u Zagrebu imaju pravo
SAMO NA HITNU MEDICINSKU POMOC. "

samo ovo znam...
ovo je primarna medicina...
mozda mozes tamo pitat...
Dzepina
Mirogojska 16.
Tel. 4696 281
Parne datume poslije podne
Neparne datume prije podne

sritno s trazenjem Smile
ja sam e upisala sama u zubara na tresnjevku...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 20:35 ned, 8. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam jedan dan išla do studentske poliklinike ili kako se to već zove - ono kod Moše. Mislila sam da mogu radit tu potrebni pregled bez da prenesem karton - dakle, da ostajem prijavljena kod svog doktora, a tu dolazim dok sam u Zg-u. Ne znam, naziv me zavarao.

Uglavnom, da bi se tu išlo na preglede, treba i karton njima prenijet pa sam odustala od toga jer mi bolje onda uzet nekog na boljem glasu.

E za prenijet karton... Ti dođeš tamo, dobiješ formular (čini mi se da ti i sestra tamo to nešto potvrdi, ali nisam sigurna) i onda se to nosi na socijalno.
Karton ne nosiš sam nego to ovi kod kojih ti je sad pošalju njima - jer dobiju obavijest da ti imaš novog doktora, u tvom slučaju stomatologa.

E to je tako bilo prije ove sad tzv. reforme pa moguće da se nešto promijenilo, al` mislim da nije.

Uglavnom, idi tom novom kod kojeg se misliš prebacit pa ako kod njega bude mjesta će ti sestra dat formular i uputit te za dalje ;)
Ja sam jedan dan išla do studentske poliklinike ili kako se to već zove - ono kod Moše. Mislila sam da mogu radit tu potrebni pregled bez da prenesem karton - dakle, da ostajem prijavljena kod svog doktora, a tu dolazim dok sam u Zg-u. Ne znam, naziv me zavarao.

Uglavnom, da bi se tu išlo na preglede, treba i karton njima prenijet pa sam odustala od toga jer mi bolje onda uzet nekog na boljem glasu.

E za prenijet karton... Ti dođeš tamo, dobiješ formular (čini mi se da ti i sestra tamo to nešto potvrdi, ali nisam sigurna) i onda se to nosi na socijalno.
Karton ne nosiš sam nego to ovi kod kojih ti je sad pošalju njima - jer dobiju obavijest da ti imaš novog doktora, u tvom slučaju stomatologa.

E to je tako bilo prije ove sad tzv. reforme pa moguće da se nešto promijenilo, al` mislim da nije.

Uglavnom, idi tom novom kod kojeg se misliš prebacit pa ako kod njega bude mjesta će ti sestra dat formular i uputit te za dalje Wink

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 22:02 ned, 8. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo vec par mjeseci idem kod naseg stomatologa (PMF) dr.Glamuzina parne datume radi ujutro, neparne popodne, moras se naruciti na tel. 4603630, za hitne slucajeve mozes kod nje ali ce te onda traziti da karton prenosis,ali za hitne slucajeve bez prenosa kartona mozes u Perkovcevu u polikliniku, tamo mozes bez kartona kod dezurnoga ortodonta. Dok se kod ostalih dr. moras i kartonom prebaciti a to ti ide tako da dodjes kod dr. i kazes da si studentica PMF, poneses index s kojim ces to potvrditi i poneses zdravstvenu knjizicu i onda ti se u roku mjesec i pol karton prebaci kod te doktorice i to ti je to, nisam trebala nista u socijalno nositi i potvrdjivati. Dr. Glamuzina je u domu zdravlja za studente kod Trga zrtava fasizma, drugi kat vrata lijevo i zadnja vrata u sobi su njezina.
Ne znam sto se prica o doktorici ali ja mogu nahvaliti i nju i njezinu medicinsku sestru,jako sipmaticne i susretljive osobe, ako ne mozes doci u dogovoreno vrijeme samo nazoves i dogovoris drugi tremin. Ja se inace uzasno bojim zubara, ali ova teta zubarka je prva liga! (Barem meni, ne znam kako ostalima)

PS:U Perkovcevu sam isla kod dezurnoga ortodonta samo na pregled i uzimanje drugog i treceg misljenja i nisu mi se svidjeli. Ugl...zbog problema sam dosla kod njih po savijet da bi me jedan od njih i pregledao i rekao da ne zeli uopce komentirati tudji losi "rad", dok me drugi nije htio ni pregledati nego mi je rekao "odite tamo tko vam je to i napravio" pa sada ti misli jel si nekome stao na zulj taj dan ili jednostavno covijek radi tek toliko da "radi" :(
Perkovceva ti je odmah pokraj Novinarskog doma na Savskoj evo karte http://www.spz.hr/lijevo/gdjesmo.htm
Evo vec par mjeseci idem kod naseg stomatologa (PMF) dr.Glamuzina parne datume radi ujutro, neparne popodne, moras se naruciti na tel. 4603630, za hitne slucajeve mozes kod nje ali ce te onda traziti da karton prenosis,ali za hitne slucajeve bez prenosa kartona mozes u Perkovcevu u polikliniku, tamo mozes bez kartona kod dezurnoga ortodonta. Dok se kod ostalih dr. moras i kartonom prebaciti a to ti ide tako da dodjes kod dr. i kazes da si studentica PMF, poneses index s kojim ces to potvrditi i poneses zdravstvenu knjizicu i onda ti se u roku mjesec i pol karton prebaci kod te doktorice i to ti je to, nisam trebala nista u socijalno nositi i potvrdjivati. Dr. Glamuzina je u domu zdravlja za studente kod Trga zrtava fasizma, drugi kat vrata lijevo i zadnja vrata u sobi su njezina.
Ne znam sto se prica o doktorici ali ja mogu nahvaliti i nju i njezinu medicinsku sestru,jako sipmaticne i susretljive osobe, ako ne mozes doci u dogovoreno vrijeme samo nazoves i dogovoris drugi tremin. Ja se inace uzasno bojim zubara, ali ova teta zubarka je prva liga! (Barem meni, ne znam kako ostalima)

PS:U Perkovcevu sam isla kod dezurnoga ortodonta samo na pregled i uzimanje drugog i treceg misljenja i nisu mi se svidjeli. Ugl...zbog problema sam dosla kod njih po savijet da bi me jedan od njih i pregledao i rekao da ne zeli uopce komentirati tudji losi "rad", dok me drugi nije htio ni pregledati nego mi je rekao "odite tamo tko vam je to i napravio" pa sada ti misli jel si nekome stao na zulj taj dan ili jednostavno covijek radi tek toliko da "radi" Sad
Perkovceva ti je odmah pokraj Novinarskog doma na Savskoj evo karte http://www.spz.hr/lijevo/gdjesmo.htm

pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

63 = 82 - 19

PostPostano: 22:19 ned, 8. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"] Dok se kod ostalih dr. moras i kartonom prebaciti a to ti ide tako da dodjes kod dr. i kazes da si studentica PMF, poneses index s kojim ces to potvrditi i poneses zdravstvenu knjizicu i onda ti se u roku mjesec i pol karton prebaci kod te doktorice i to ti je to, nisam trebala nista u socijalno nositi i potvrdjivati.
[/quote]

u hzzo ides ako ti treba hitno jer te papire koje potpises za promjenit doktora/stomatologa nose njihove sestre jednom tjedno/mjesecno...
ja sam za stomatologa dobila broj od cimerice (koja slucajno studira stomatologiju :lol: ) nazvala ga i objasnila da me jako boli a on meni da doden popodne...
...odma mi je sve sredija i posli san to potpisala... al on hitne slucajeve prima valjda i bez da se odma pribacis...
...reka mi je da ne moran sama nosit na hzzo, al bilo mi je usput pa san sama to ucinila ( hzzo je cca 3 min od sc-a, ako i toliko)...

ugl, moja preporuka je ako se vec bilo tko ide prebacit u zg kod lijecnika da ne ide 'preporucenog faxovskog' vec nekog drugog koji takoder ima ugovor s hzzo-om jer su po mom dosadasnjem iskustvu( dezurna sam za odlaske na hitnu s mojim bliznjima) oni malo 'nervozni' i nemaju strpljenja...
naravno, postoje iznimke... al ipak ;)
Liddy (napisa):
Dok se kod ostalih dr. moras i kartonom prebaciti a to ti ide tako da dodjes kod dr. i kazes da si studentica PMF, poneses index s kojim ces to potvrditi i poneses zdravstvenu knjizicu i onda ti se u roku mjesec i pol karton prebaci kod te doktorice i to ti je to, nisam trebala nista u socijalno nositi i potvrdjivati.

u hzzo ides ako ti treba hitno jer te papire koje potpises za promjenit doktora/stomatologa nose njihove sestre jednom tjedno/mjesecno...
ja sam za stomatologa dobila broj od cimerice (koja slucajno studira stomatologiju Laughing ) nazvala ga i objasnila da me jako boli a on meni da doden popodne...
...odma mi je sve sredija i posli san to potpisala... al on hitne slucajeve prima valjda i bez da se odma pribacis...
...reka mi je da ne moran sama nosit na hzzo, al bilo mi je usput pa san sama to ucinila ( hzzo je cca 3 min od sc-a, ako i toliko)...

ugl, moja preporuka je ako se vec bilo tko ide prebacit u zg kod lijecnika da ne ide 'preporucenog faxovskog' vec nekog drugog koji takoder ima ugovor s hzzo-om jer su po mom dosadasnjem iskustvu( dezurna sam za odlaske na hitnu s mojim bliznjima) oni malo 'nervozni' i nemaju strpljenja...
naravno, postoje iznimke... al ipak Wink

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 14:10 pon, 9. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, hvala na info, ovih dana cu nazvat dr.Glamuzinu i pitat sve sto mi jeos treba da mi podrobnije objasne, za nju sam i ja cuo da jedobra ali nisam bio siguran da li je za nas fax. nije mi nista toliko hitno da idem na perkovceu, a uostalom tamo mi se bas i ne svida kako rade...

tnx jos jednom
ok, hvala na info, ovih dana cu nazvat dr.Glamuzinu i pitat sve sto mi jeos treba da mi podrobnije objasne, za nju sam i ja cuo da jedobra ali nisam bio siguran da li je za nas fax. nije mi nista toliko hitno da idem na perkovceu, a uostalom tamo mi se bas i ne svida kako rade...

tnx jos jednom

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum