Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Torrenticus prevrtljiviticus

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 68 - 51

PostPostano: 18:15 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Torrenticus prevrtljiviticus Citirajte i odgovorite

sorry ak otvaram topic o kojem se već pričalo, al, hitno mi je potrebna nekakva pametna glavica što se kuži u te torrente, firewalle, i take stvarčice.

povezan sam na internet, uključim torrenta da skida, pogledam dole na ono stanje veze, kaže mi da moram otvorit portove da bi se drugi mogli povezati sa mnom. aj dobro, malo prekopam po netu, naiđem na nešto što bi mi moglo pomoć. postavim na Firewallu (Windows) na onoj kartici Exceptions, odem na Add port, upišem ime Torrent i upišem port number, nešto iznad 60000, jer, navodno, neki ispod 50000 su bannirani, pa ono, eto. postavim taj port i na postavkama torrenta, normalno, isključim i randomize port (ono kad torrent svaki put kad se ukopča traži drugi) . ali opet, kod statusa veze mi i dalje stoji onaj žuti trokutić, i govori kako je možda u mom network connectionu problem (to je poruka sa torrenta na laptopu, onaj na kompu ima iste sindrome kao i ovaj na laptopu, samo što ima drugačiju oznaku dole kod tog stanja veze i malo detaljnije objašnjava probleme).
i da, sindromi prevrtljivca ovog mog torrenta su: iako piše da je veza nevaljala, on povlači podatke sa neta. nekad vuče mizernih pet kb per sec, a nekad, kao što je to bilo prije koju sekundu kad sam pogledao, povuče dobrih preko devedeset do i iznad sto kb per sec (očito da imam jedno megabitnu vezu). a, ono što me najviše ždere je, to što mi nekad i ona ikonica o stanju veze zazeleni i veli da je sve u redu. mislim stvaarno.

moje pitanje: kako da ovo sprćkam da funkcionira u granicama normale (za razliku od nenormalnog autora ovoga teksta :))

unaprijed hvala na odgovorima :)
sorry ak otvaram topic o kojem se već pričalo, al, hitno mi je potrebna nekakva pametna glavica što se kuži u te torrente, firewalle, i take stvarčice.

povezan sam na internet, uključim torrenta da skida, pogledam dole na ono stanje veze, kaže mi da moram otvorit portove da bi se drugi mogli povezati sa mnom. aj dobro, malo prekopam po netu, naiđem na nešto što bi mi moglo pomoć. postavim na Firewallu (Windows) na onoj kartici Exceptions, odem na Add port, upišem ime Torrent i upišem port number, nešto iznad 60000, jer, navodno, neki ispod 50000 su bannirani, pa ono, eto. postavim taj port i na postavkama torrenta, normalno, isključim i randomize port (ono kad torrent svaki put kad se ukopča traži drugi) . ali opet, kod statusa veze mi i dalje stoji onaj žuti trokutić, i govori kako je možda u mom network connectionu problem (to je poruka sa torrenta na laptopu, onaj na kompu ima iste sindrome kao i ovaj na laptopu, samo što ima drugačiju oznaku dole kod tog stanja veze i malo detaljnije objašnjava probleme).
i da, sindromi prevrtljivca ovog mog torrenta su: iako piše da je veza nevaljala, on povlači podatke sa neta. nekad vuče mizernih pet kb per sec, a nekad, kao što je to bilo prije koju sekundu kad sam pogledao, povuče dobrih preko devedeset do i iznad sto kb per sec (očito da imam jedno megabitnu vezu). a, ono što me najviše ždere je, to što mi nekad i ona ikonica o stanju veze zazeleni i veli da je sve u redu. mislim stvaarno.

moje pitanje: kako da ovo sprćkam da funkcionira u granicama normale (za razliku od nenormalnog autora ovoga teksta Smile)

unaprijed hvala na odgovorima Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
pero
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
11 = 14 - 3

PostPostano: 18:41 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Probaj na routeru forwardat port
http://portforward.com/
Probaj na routeru forwardat port
http://portforward.com/

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 19:53 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

moram ga eregistrirat. no money no registration, e tak?

[Vrh]
Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
17 = 27 - 10

PostPostano: 20:45 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakva registracija? Na toj stranici su ti upute kako forwardati portove na različitim routerima. Plain and simple.

Inače, ako skidaš nešto s javnih trackera, ništa čudno ako imaš žuti trokut i spore brzine. Za cjelokupni tutorijal u raznim uTorrent stvarima klikni [url=http://forum.hr/showthread.php?t=338926]ovdje[/url].
Kakva registracija? Na toj stranici su ti upute kako forwardati portove na različitim routerima. Plain and simple.

Inače, ako skidaš nešto s javnih trackera, ništa čudno ako imaš žuti trokut i spore brzine. Za cjelokupni tutorijal u raznim uTorrent stvarima klikni ovdje.

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 20:50 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma znaam, glup sam. preko tog sam preletio, tek onako, i stisno na download the full version šta li već piše dole. i to otišo na taj program automatik da ga , ma..... sad dere na prek sto kb per sec, a još uvijek je stanje žuto :)
ma znaam, glup sam. preko tog sam preletio, tek onako, i stisno na download the full version šta li već piše dole. i to otišo na taj program automatik da ga , ma..... sad dere na prek sto kb per sec, a još uvijek je stanje žuto Smile

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:52 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]moram ga eregistrirat. no money no registration, e tak?[/quote]
Registrirat što? :) EDIT: prekasno :D

Btw. ako si na T-Comu, zasad ti trud može biti uzaludan. Navodno (po njihovoj službi za korisnike) nešto čačkaju po mreži jer planiraju upgradeanje brzine, a to čačkanje nekim korisnicima stvara probleme sa latencijom pa je cijelokupni prijenos podataka katastrofa.
Milojko (napisa):

Registrirat što? Smile EDIT: prekasno Very Happy

Btw. ako si na T-Comu, zasad ti trud može biti uzaludan. Navodno (po njihovoj službi za korisnike) nešto čačkaju po mreži jer planiraju upgradeanje brzine, a to čačkanje nekim korisnicima stvara probleme sa latencijom pa je cijelokupni prijenos podataka katastrofa.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum