Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Potpis - pitanje
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
C
Gost

PostPostano: 17:21 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Potpis - pitanje Citirajte i odgovorite

Ovako, desila mi se mala nezgodacija. Naime, na vjezbama iz MatAna I nisam bio bas redovit, te mi fali jedan blic, dakle ne mogu dobiti potpis. Da li to znaci da necu moci polagati MatAn II prije nego dam uvjet za MatAn I, tj. da li sam vec sada pao godinu prije bilo kojeg ispita?
Ovako, desila mi se mala nezgodacija. Naime, na vjezbama iz MatAna I nisam bio bas redovit, te mi fali jedan blic, dakle ne mogu dobiti potpis. Da li to znaci da necu moci polagati MatAn II prije nego dam uvjet za MatAn I, tj. da li sam vec sada pao godinu prije bilo kojeg ispita?

[Vrh]
dodge
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 17:48 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

vrlo vjerojatno nisi pao godinu, pitaj profesora sto ti je ciniti da bi mogao dobiti potpis, tj. izaci na ispit.
vrlo vjerojatno nisi pao godinu, pitaj profesora sto ti je ciniti da bi mogao dobiti potpis, tj. izaci na ispit.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
C
Gost

PostPostano: 18:20 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pitao sam profesora i on mi je rekao da trebam razgovarati sa asistentom, pa sam razgovarao sa asistenticom i ona mi je rekla da trebam pitati profesora, tj. pisati mu zamolbu, ali sam saznao da ne postoji formalan razlog da ne polazem MatAn II prije MatAna I, tako da nisam pao godinu, najvjerojatnije - za slucaj da netko dodje u slicnu situaciju.

U svakom slucaju, thnx :)
Pitao sam profesora i on mi je rekao da trebam razgovarati sa asistentom, pa sam razgovarao sa asistenticom i ona mi je rekla da trebam pitati profesora, tj. pisati mu zamolbu, ali sam saznao da ne postoji formalan razlog da ne polazem MatAn II prije MatAna I, tako da nisam pao godinu, najvjerojatnije - za slucaj da netko dodje u slicnu situaciju.

U svakom slucaju, thnx Smile

[Vrh]
rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 2 - 0

PostPostano: 20:01 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, ali nemozes upisati drugu godinu ako nemas sve potpise..
Da, ali nemozes upisati drugu godinu ako nemas sve potpise..

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 21:36 čet, 29. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

tko ti to kaže da možeš polagat matan 2 a da nisi položio jedinicu?
nema toga.
Ko prvo bez svih potpisa nema ti upis u drugu godinu, a ko drugo nemožeš polagat dvojku ako nisi dao jedincu! NIKAKO!

Trebas znati jedinicu da bi mogao dvojku shvatiti, jednostavno se sve nadovezuje! Usput da nije tako onda bi to svi radili i predmeti ne bi imali indexe.

pričalo se prošle godine za elementarnu da kao moraš pisati molbe da bi mogao dati dvojku pa onda jedinicu, ali ništa od toga.

Nego nemoras se toliko bojati, profesori će te malo cimati i na kraju ti dati molbu,ali to sredi što prije i dobar smisli razlog,ali mislim da će ti na kraju dati taj potpis ali će te držati malo na nogama!

A što se tiče ma2, pa jedan to zaboravi! :(
tko ti to kaže da možeš polagat matan 2 a da nisi položio jedinicu?
nema toga.
Ko prvo bez svih potpisa nema ti upis u drugu godinu, a ko drugo nemožeš polagat dvojku ako nisi dao jedincu! NIKAKO!

Trebas znati jedinicu da bi mogao dvojku shvatiti, jednostavno se sve nadovezuje! Usput da nije tako onda bi to svi radili i predmeti ne bi imali indexe.

pričalo se prošle godine za elementarnu da kao moraš pisati molbe da bi mogao dati dvojku pa onda jedinicu, ali ništa od toga.

Nego nemoras se toliko bojati, profesori će te malo cimati i na kraju ti dati molbu,ali to sredi što prije i dobar smisli razlog,ali mislim da će ti na kraju dati taj potpis ali će te držati malo na nogama!

A što se tiče ma2, pa jedan to zaboravi! Sad

[Vrh]
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 10:10 pet, 30. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

samo mala napomena:
bez potpisa se moze upisati visa godina! jedino se taj ispit upise ponovno slijedece godine! :shock:
samo mala napomena:
bez potpisa se moze upisati visa godina! jedino se taj ispit upise ponovno slijedece godine! Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 16:47 pet, 30. 1. 2004    Naslov: C Citirajte i odgovorite

Danas sam iso pitat tetu u referadu i ona mi je rekla da je sve ok sto se tice potpisa, samo cu morati upisati MatAn I u drugoj godini "zbog neizvrsavanja obveza".

Sto se tice MatAna II prije I to mi je rekla asistentica da bi se mozda moglo ako pitam profesora, iako mu nece biti drago, ali da ne postoji "formalan" razlog zasto ne.
Razumijem da se kolegiji nadovezuju, i naravno da cu u tom slucaju (ako je moguc) morati znati MatAn I kao da i njega polazem i prije nego pocnem uciti MatAn II.
I meni bi bilo jednostavnije da dobijem potpis, ali nemam "dobar razlog" za izostajanje s blitz-testova - dva puta polagao vozacki (bezuspjesno) i dva puta zaspo.
Sto se tice molbe rekli su mi da to mora biti ispricnica za dugo razdoblje (ne za pojedine datume) jer je izbor datuma kada su blitz-testovi slucajan - oni sluze da osiguraju da sam na svim vjezbama a ne samo na onima na kojima se pisu blitzevi.
U svakom slucaju, prvo cu pitat profesora a onda pocet izmisljavat smrtonosne bolesti - mislim da ipak manje grijesim polazuci (ak je moguce) II prije I nego krivotvoreci ispricnicu za pola godine.
Danas sam iso pitat tetu u referadu i ona mi je rekla da je sve ok sto se tice potpisa, samo cu morati upisati MatAn I u drugoj godini "zbog neizvrsavanja obveza".

Sto se tice MatAna II prije I to mi je rekla asistentica da bi se mozda moglo ako pitam profesora, iako mu nece biti drago, ali da ne postoji "formalan" razlog zasto ne.
Razumijem da se kolegiji nadovezuju, i naravno da cu u tom slucaju (ako je moguc) morati znati MatAn I kao da i njega polazem i prije nego pocnem uciti MatAn II.
I meni bi bilo jednostavnije da dobijem potpis, ali nemam "dobar razlog" za izostajanje s blitz-testova - dva puta polagao vozacki (bezuspjesno) i dva puta zaspo.
Sto se tice molbe rekli su mi da to mora biti ispricnica za dugo razdoblje (ne za pojedine datume) jer je izbor datuma kada su blitz-testovi slucajan - oni sluze da osiguraju da sam na svim vjezbama a ne samo na onima na kojima se pisu blitzevi.
U svakom slucaju, prvo cu pitat profesora a onda pocet izmisljavat smrtonosne bolesti - mislim da ipak manje grijesim polazuci (ak je moguce) II prije I nego krivotvoreci ispricnicu za pola godine.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum