Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Bankomat PBZa na stanici kod Dione

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
11 = 19 - 8

PostPostano: 17:19 čet, 26. 3. 2009    Naslov: Bankomat PBZa na stanici kod Dione Citirajte i odgovorite

Samo jedno upozorenje da neko vrijeme ne koristite doticni bankomat, a ako ste ga koristili jucer ili danas, provjerite transakcije. Meni se dogodilo da sam jucer digao lovu na njemu, jucer je bilo sve ok, nije bilo problema, provjerio sam promet, medjutim, danas je ta transakcija nestala, i imam na racunu isti iznos kao i jucer prije dizanja love. Sad ce se naci netko tko ce reci, sto se ovaj zali, ima love vise nego treba... Svaki bankomat ima ulaz/izlaz love. Sve se kontrolira. Bilo bi otkriveno, a onda su moguce i neugodnosti. Bolje ih je sprijeciti, a banka sigurno nece biti na gubitku, kako god se to rijesilo.
Samo jedno upozorenje da neko vrijeme ne koristite doticni bankomat, a ako ste ga koristili jucer ili danas, provjerite transakcije. Meni se dogodilo da sam jucer digao lovu na njemu, jucer je bilo sve ok, nije bilo problema, provjerio sam promet, medjutim, danas je ta transakcija nestala, i imam na racunu isti iznos kao i jucer prije dizanja love. Sad ce se naci netko tko ce reci, sto se ovaj zali, ima love vise nego treba... Svaki bankomat ima ulaz/izlaz love. Sve se kontrolira. Bilo bi otkriveno, a onda su moguce i neugodnosti. Bolje ih je sprijeciti, a banka sigurno nece biti na gubitku, kako god se to rijesilo.

tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
24 = 29 - 5

PostPostano: 19:53 čet, 26. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

I ja sam to primijetila. Ali sad mi opet piše stanje kakvo stvarno je.
I ja sam to primijetila. Ali sad mi opet piše stanje kakvo stvarno je.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum