Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 22:42 sri, 7. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Potrazi mali slatki (preslatki) programcic koji se zove cacheman koji omogucuje optimizaciju swap fileova cacheva i sl. i ponekad visestruko pomaze brzini kompjutera smanjujuci velicinu swap fileova (win386.swp) iskljucujuci po potrebi read-ahead buffere i sl. kroz optimizaciju kompa za pojedine funkcije (power user, multimedia, 3d gameing, ...)
Dao bi ti link direktno na fajl al jagor je nesto bolestan danas.... :neutral: vidi google il nesto..
Potrazi mali slatki (preslatki) programcic koji se zove cacheman koji omogucuje optimizaciju swap fileova cacheva i sl. i ponekad visestruko pomaze brzini kompjutera smanjujuci velicinu swap fileova (win386.swp) iskljucujuci po potrebi read-ahead buffere i sl. kroz optimizaciju kompa za pojedine funkcije (power user, multimedia, 3d gameing, ...)
Dao bi ti link direktno na fajl al jagor je nesto bolestan danas.... vidi google il nesto..
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:05 čet, 8. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Dobro pipl nemojte sad raspravu o tome je li ili nije virus. :roll: Očito sam fulao oko toga zbog svog neznanja. Međutim, zašto sam pomislio da je virus, jer ga dosada nisam primjetio. Točnije kreiran je prije nekoliko dana. :?
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Potrazi mali slatki (preslatki) programcic koji se zove cacheman koji omogucuje optimizaciju swap fileova cacheva i sl. i ponekad visestruko pomaze brzini kompjutera smanjujuci velicinu swap fileova (win386.swp) iskljucujuci po potrebi read-ahead buffere i sl. kroz optimizaciju kompa za pojedine funkcije (power user, multimedia, 3d gameing, ...)
Dao bi ti link direktno na fajl al jagor je nesto bolestan danas.... :neutral: vidi google il nesto..[/quote]
Thanx. :)
Dobro pipl nemojte sad raspravu o tome je li ili nije virus. Očito sam fulao oko toga zbog svog neznanja. Međutim, zašto sam pomislio da je virus, jer ga dosada nisam primjetio. Točnije kreiran je prije nekoliko dana.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Potrazi mali slatki (preslatki) programcic koji se zove cacheman koji omogucuje optimizaciju swap fileova cacheva i sl. i ponekad visestruko pomaze brzini kompjutera smanjujuci velicinu swap fileova (win386.swp) iskljucujuci po potrebi read-ahead buffere i sl. kroz optimizaciju kompa za pojedine funkcije (power user, multimedia, 3d gameing, ...)
Dao bi ti link direktno na fajl al jagor je nesto bolestan danas.... vidi google il nesto.. |
Thanx.
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|