Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Druga zadaca (web), rezultati (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:48 ned, 19. 4. 2009    Naslov: Druga zadaca (web), rezultati Citirajte i odgovorite

U prikvacmentu ovog posta (vidljivo samo ulogiranim registriranim userima; reload ako se ne vidi) nalaze se bodovi dodijeljeni za zadacu iz weba. 8)

Uz neka imena stoje napomene: one [b]nisu[/b] objasnjenja (svih) izgubljenih bodova, nego su tu kako bi upozorile na neke detalje, da biste bolje pripazili na kolokviju. :)

Sretno na kolokviju! :D
U prikvacmentu ovog posta (vidljivo samo ulogiranim registriranim userima; reload ako se ne vidi) nalaze se bodovi dodijeljeni za zadacu iz weba. Cool

Uz neka imena stoje napomene: one nisu objasnjenja (svih) izgubljenih bodova, nego su tu kako bi upozorile na neke detalje, da biste bolje pripazili na kolokviju. Smile

Sretno na kolokviju! Very Happy

0809-zadaca-web.pdf
 Description:
Rezultati 2. zadace is RP2 (edukacijski studiji), ak.god. 2008/09.

Download
 Filename:  0809-zadaca-web.pdf
 Filesize:  40.29 KB
 Downloaded:  645 Time(s)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
pajson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-18 = 6 - 24

PostPostano: 18:35 ned, 19. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

kako možemo znati kako smo zgubili koje bodove?
kako možemo znati kako smo zgubili koje bodove?

Pustinja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 18:59 ned, 19. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može li se znati po kojem kriteriju su djeljeni bodovi? Meni stranica radi, u public_html imam sve potrebne fileove, a dobila sam 0 bodova. Je li postoji mogućnost žalbi na rezultate?
Može li se znati po kojem kriteriju su djeljeni bodovi? Meni stranica radi, u public_html imam sve potrebne fileove, a dobila sam 0 bodova. Je li postoji mogućnost žalbi na rezultate?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:05 ned, 19. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozete se javiti prof. Igalyju; kod njega je cjelokupna tablica. 8)
Mozete se javiti prof. Igalyju; kod njega je cjelokupna tablica. Cool

[Vrh]
Pustinja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:35 ned, 19. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala. :)
Hvala. Smile

[Vrh]
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 35 - 15

PostPostano: 16:06 pon, 20. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pustinja"]Može li se znati po kojem kriteriju su djeljeni bodovi? Meni stranica radi, u public_html imam sve potrebne fileove, a dobila sam 0 bodova. Je li postoji mogućnost žalbi na rezultate?[/quote]

Ista stvar i kod mene, e da i na vrijeme sam je predao! :(
ako netko nesta sazna, molim da napise
Pustinja (napisa):

Ista stvar i kod mene, e da i na vrijeme sam je predao! Sad
ako netko nesta sazna, molim da napise

Non scholae, sed vitae discimus
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:14 pon, 20. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nula bodova imaju oni cije stranice nije bilo. :? Provjerite da ste u popis studenata stavili ispravan login preko kojeg se pristupa vasim stranicama, jer ce se preko tog logina traziti i vasi uratci s kolokvija. :)
Nula bodova imaju oni cije stranice nije bilo. Confused Provjerite da ste u popis studenata stavili ispravan login preko kojeg se pristupa vasim stranicama, jer ce se preko tog logina traziti i vasi uratci s kolokvija. Smile

[Vrh]
angelito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 2

PostPostano: 18:32 pon, 20. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moje stranice je bilo, ali nisam uz ime i prezime napisala login. Tek danas. Jednostavno mi je promaklo. Nemojte mi reći da sam zbog toga dobila 0 bodova?!?!?!!!! Jer stranica mi radi.
Moje stranice je bilo, ali nisam uz ime i prezime napisala login. Tek danas. Jednostavno mi je promaklo. Nemojte mi reći da sam zbog toga dobila 0 bodova?!?!?!!!! Jer stranica mi radi.

[Vrh]
niky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 5

PostPostano: 19:45 pon, 20. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Isto tako meni stranica radi ali nigdje ne pise koje korisnicko ime treba napisat (sa studenta ili kiwija) jer mi korisnicko ime nije isto na accountu na Kiwiju i na Studentu.

:?: :?: :?:
Isto tako meni stranica radi ali nigdje ne pise koje korisnicko ime treba napisat (sa studenta ili kiwija) jer mi korisnicko ime nije isto na accountu na Kiwiju i na Studentu.

Question Question Question

[Vrh]
pajson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 6 - 24

PostPostano: 20:13 pon, 20. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da bi trebalo napraviti opsadu kabineta kao što je danas bila opsada filozofije! trebamo napraviti revolt!!! :lol: :lol: :lol:
mislim da objašnjenje trebamo potražiti ipak kod profesora!!! :) :lol: :lol:
ja mislim da bi trebalo napraviti opsadu kabineta kao što je danas bila opsada filozofije! trebamo napraviti revolt!!! Laughing Laughing Laughing
mislim da objašnjenje trebamo potražiti ipak kod profesora!!! Smile Laughing Laughing

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:19 pon, 20. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na predavanju je jasno receno sto treba napisati. :| Ne razumijem kako ste zamislili da ja nadjem vase web stranice ako ne napisete svoj login (na studentu). :?

Anyway, ja sam stvar obavio prema profesorovim uputama; ako mislite da ste osteceni, pozalite mu se sutra na kolokviju. 8)
Na predavanju je jasno receno sto treba napisati. Neutral Ne razumijem kako ste zamislili da ja nadjem vase web stranice ako ne napisete svoj login (na studentu). Confused

Anyway, ja sam stvar obavio prema profesorovim uputama; ako mislite da ste osteceni, pozalite mu se sutra na kolokviju. Cool

[Vrh]
happyja7
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 2

PostPostano: 10:59 uto, 21. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

rečeno nam je da u kiwiju stavimo login koji nam je na kiwiju a ne na studentu (tj nije nam dobro objasnjeno). i meni je drugaciji!
rečeno nam je da u kiwiju stavimo login koji nam je na kiwiju a ne na studentu (tj nije nam dobro objasnjeno). i meni je drugaciji!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:29 uto, 21. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

To vam sigurno nije receno, jer je direktno krivo. :? Pitao sam prof. sto je rekao i dobro je rekao. :) Necu se prepucavati preko Foruma; tko misli da je ostecen, neka to rijesi s profesorom. :|
To vam sigurno nije receno, jer je direktno krivo. Confused Pitao sam prof. sto je rekao i dobro je rekao. Smile Necu se prepucavati preko Foruma; tko misli da je ostecen, neka to rijesi s profesorom. Neutral

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum