Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

organizacijsko pitanje
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 5 - 0

PostPostano: 13:30 sri, 11. 2. 2004    Naslov: organizacijsko pitanje Citirajte i odgovorite

malo su mi se opet zguzvali ovi rokovi, pa me zanima...

postoji li nacin da procijenim kada ce se odrzati usmeni nakon pismenog 16.02.?
- postoji li sluzbeno pravilo ili barem navika koliko vremena treba proci od objavljivanja rezultata pismenoog do odrzavanja usmenog?
- postoji li sluzbeno pravilo ili barem procjena koliko treba vremena da se isprave pismeni i objave rezultati?
malo su mi se opet zguzvali ovi rokovi, pa me zanima...

postoji li nacin da procijenim kada ce se odrzati usmeni nakon pismenog 16.02.?
- postoji li sluzbeno pravilo ili barem navika koliko vremena treba proci od objavljivanja rezultata pismenoog do odrzavanja usmenog?
- postoji li sluzbeno pravilo ili barem procjena koliko treba vremena da se isprave pismeni i objave rezultati?

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 14:19 sri, 11. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni na slijedecem roku (za one koji idu preko pismenog) ce biti otprilike u srijedu 25.1. Nemojte me drzati za rijec, al' tu je negdje.

Jedina sluzbena pravila (generalna) kojih se sjecam (odavno, mozda vise nisu na snazi, ili su promijenjena):
Rezultati pismenog trebali bi biti objavljeni najkasnije tri dana nakon pismenog.
Termini usmenog moraju se znati barem 24 sata unaprijed.
Cijeli rok (od pismenog do usmenog) ne bi smio trajati vise od tjedan dana.

Mislim da se sve osim zadnjeg stvarno tako i desava. Ovo zadnje je gotovo neprovedivo za ispite u A razredu, jer se s usmenima (obicno) ceka dok svi pismeni na prodju.
Ja obicno stavim rezultate nakon dva dana (ako je pismeni u ponedjeljak, rezultati su u srijedu).

Mea
Usmeni na slijedecem roku (za one koji idu preko pismenog) ce biti otprilike u srijedu 25.1. Nemojte me drzati za rijec, al' tu je negdje.

Jedina sluzbena pravila (generalna) kojih se sjecam (odavno, mozda vise nisu na snazi, ili su promijenjena):
Rezultati pismenog trebali bi biti objavljeni najkasnije tri dana nakon pismenog.
Termini usmenog moraju se znati barem 24 sata unaprijed.
Cijeli rok (od pismenog do usmenog) ne bi smio trajati vise od tjedan dana.

Mislim da se sve osim zadnjeg stvarno tako i desava. Ovo zadnje je gotovo neprovedivo za ispite u A razredu, jer se s usmenima (obicno) ceka dok svi pismeni na prodju.
Ja obicno stavim rezultate nakon dva dana (ako je pismeni u ponedjeljak, rezultati su u srijedu).

Mea

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 16:00 sri, 11. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, hvala puno. pretpostavlit cu da je ovo 25.01. ustvari 25.02. :D
ok, hvala puno. pretpostavlit cu da je ovo 25.01. ustvari 25.02. Very Happy

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum