Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis ocjene iz RP4
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Objektno programiranje (C++)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
studentica
Gost

PostPostano: 12:12 uto, 17. 2. 2004    Naslov: upis ocjene iz RP4 Citirajte i odgovorite

Bok!

Zanima me trebam li prijaviti (vec sam prijavila pa me zapravo zanima jel trebam odjavit) ispit iz RP4, da bih mogla upisati ocjenu iz praktikuma vec na ovom roku, a ne cekati 4. mjesec?

Thnx!
Bok!

Zanima me trebam li prijaviti (vec sam prijavila pa me zapravo zanima jel trebam odjavit) ispit iz RP4, da bih mogla upisati ocjenu iz praktikuma vec na ovom roku, a ne cekati 4. mjesec?

Thnx!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:23 uto, 17. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koloko ja znam, Matko je na zadnjim vjezbama rekao da NE prijavljujemo ispit, da je lakse i njemu inama ako prijavimo NAKON sto se sazna termin "usmenog" i dobijemo ocjenu.
Koloko ja znam, Matko je na zadnjim vjezbama rekao da NE prijavljujemo ispit, da je lakse i njemu inama ako prijavimo NAKON sto se sazna termin "usmenog" i dobijemo ocjenu.

[Vrh]
Matko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 2

PostPostano: 15:10 pon, 23. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Domace zadace iz RP4 su (napokon) ispravljene, pa tako finalne rezultate i bodovno stanje mozete naci na:
http://web.math.hr/~mabotinc/rp4/rp4.html

Sto se tice upisa ocjene / usmenog ispita za studente koji su prijavili ispit za neki od ispitnih rokova u veljaci, javit cu vam neku informaciju o tome cim se dogovorim s profesorom Rosenzweigom.
Domace zadace iz RP4 su (napokon) ispravljene, pa tako finalne rezultate i bodovno stanje mozete naci na:
http://web.math.hr/~mabotinc/rp4/rp4.html

Sto se tice upisa ocjene / usmenog ispita za studente koji su prijavili ispit za neki od ispitnih rokova u veljaci, javit cu vam neku informaciju o tome cim se dogovorim s profesorom Rosenzweigom.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Matko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 2

PostPostano: 21:43 pon, 23. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof. Rosenzweig je rekao da cete se oko termina upisa ocjene / usmenog ispita dogovoriti s vrlo skorim pocetkom novog semestra, tako da bi onda bilo najjednostavnije da se pojavite iduci tjedan na predavanjima iz MTR-a, te se na taj nacin dogovorite s profesorom.
Prof. Rosenzweig je rekao da cete se oko termina upisa ocjene / usmenog ispita dogovoriti s vrlo skorim pocetkom novog semestra, tako da bi onda bilo najjednostavnije da se pojavite iduci tjedan na predavanjima iz MTR-a, te se na taj nacin dogovorite s profesorom.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Objektno programiranje (C++) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum