Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
Postano: 19:47 uto, 30. 6. 2009 Naslov: tipke, prijenosno racunalo |
|
|
Zna li mozda netko gdje bi mogao kupiti/dobiti tipke za tipkovnicu na laptopu, te da li se to uopce moze kupiti? Imam Gericom Blockbuster laptop. Tipkovnica je ispravna samo mi fale dvije tipke: "m" i ":".
Caka u je u tome, sto je jedini distributer Gericom racunala, "Raj-racunala" davno u stecaju, i koliko sam skuzio nitko drugi ne dila opremom za Gericom.
Dajte ljudi, toliko sam ocajan i ide mi na zivce tipkanje bez te dvije tipke, da samo voljan napraviti bilo sta, samo da dobijem te dvije tipke, pa makar bile od nekog drugog proizvodaca.
Unaprijed zahvaljujem.
Zna li mozda netko gdje bi mogao kupiti/dobiti tipke za tipkovnicu na laptopu, te da li se to uopce moze kupiti? Imam Gericom Blockbuster laptop. Tipkovnica je ispravna samo mi fale dvije tipke: "m" i ":".
Caka u je u tome, sto je jedini distributer Gericom racunala, "Raj-racunala" davno u stecaju, i koliko sam skuzio nitko drugi ne dila opremom za Gericom.
Dajte ljudi, toliko sam ocajan i ide mi na zivce tipkanje bez te dvije tipke, da samo voljan napraviti bilo sta, samo da dobijem te dvije tipke, pa makar bile od nekog drugog proizvodaca.
Unaprijed zahvaljujem.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
Postano: 20:08 uto, 30. 6. 2009 Naslov: |
|
|
Ok Vedrane, savjet stoji! Ali imam mali stol doma, upikivanje jos jedne tipkovnice bi napravilo jos vecu guzvu na mom malom stolu, a ne bi rijesio problem, jer npr. ako bi dosao na faks laptopom (a laptop je ogroman!!!), onda bi sa sobom morao tegliti jos tipkovnicu...
Ok Vedrane, savjet stoji! Ali imam mali stol doma, upikivanje jos jedne tipkovnice bi napravilo jos vecu guzvu na mom malom stolu, a ne bi rijesio problem, jer npr. ako bi dosao na faks laptopom (a laptop je ogroman!!!), onda bi sa sobom morao tegliti jos tipkovnicu...
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:48 uto, 30. 6. 2009 Naslov: |
|
|
A uvijek ih mozes sloziti od neke plastike ili - drveta :D
Moj otac je na pisacu masinu slozio jednu drvenu tipku i ful je dobro funkcioniralo :)
Gdje da nadjes komad drveta? :D
Odi u namu na trgu, drugi kat I think - kucne potrepstine (lonci, tave, kante) i uzmi npr jednu malu dasku za rezanje luka :)
Onda odes u mislim sumo/poljo opskrbu ili tak nesto (ili je ono drugo) - anyway, ducan na sjevernoj strani ulice 'pod zidom' - to je ona koja ide izmedju dolca i trga pa do katedrale :)
i tamo uzmes pilicu, mislim da je pilica + luk cca 20-30 kuna il tako nesto
moguce da imaju i boje, ako ne, onda odes do one ulice koja ide od katdrale do trga pred gradskom kavanom, pa tamo pred kraj s desne strane imas boje, lakove, ljepila.... pa tamo pitas :D
a samoljepiva slova mozes pogledati u knjizari - nama, mladost il sta je vec ono na trgu pored panpeka i tak :D
I mozda bi ti trebalo nesto za izdubiti rupu da bolje sjedne tipka - to sad ovisi o tastaturi - mozda ce ti trebati neki 'siljak' na kojeg sve skupa namontiras - uvijek mozes uzeti malu kuhacu i otpiliti joj komad... ili stapice za raznjice.... il nesto slicno
Za to ce ti trebati ljepilo - to tamo di i boje :)
Za dubljenje rupe - nozh ce posluziti :D Trajat ce, al ono, point je i da ne bankrotiras :D
A mozes pogledati i jel ima medju djecjim igrackama nekih kockica i slicno sto se moze iskoristiti :D
Naravno, mozes uzicati nekoga tko sve pobrojano ima, naravno :)
Ili mozes kupiti neku jeftinu tipkovnicu - ima onih niskih ala ko notebookovske do 50tak kuna i ukradi im tipke koje ti trebaju :D
Mozes cupnuti jednu svoju i nositi ju kao uzorak :D
Ako je bas bijela, zamoli neku curu da ti posudi crni lak za nokte :D Ili zamoli da kupi na placu :D
(lak za nokte mozes i za farbanje drveta, ono gore sto opisivah gdje je ducan sa bojama)
[size=9][color=#999999]Added after 5 minutes:[/color][/size]
btw, si vidio ovo:
http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/servis-gericom-laptopa/9767.aspx
covjek rece da su mu ovi rekli da primaju gericom na popravak, pa mozes pitati jel imaju tipki viska :D
ispravna slova si lako nalijepis :D
http://www.mojservis.hr/
A uvijek ih mozes sloziti od neke plastike ili - drveta
Moj otac je na pisacu masinu slozio jednu drvenu tipku i ful je dobro funkcioniralo
Gdje da nadjes komad drveta?
Odi u namu na trgu, drugi kat I think - kucne potrepstine (lonci, tave, kante) i uzmi npr jednu malu dasku za rezanje luka
Onda odes u mislim sumo/poljo opskrbu ili tak nesto (ili je ono drugo) - anyway, ducan na sjevernoj strani ulice 'pod zidom' - to je ona koja ide izmedju dolca i trga pa do katedrale
i tamo uzmes pilicu, mislim da je pilica + luk cca 20-30 kuna il tako nesto
moguce da imaju i boje, ako ne, onda odes do one ulice koja ide od katdrale do trga pred gradskom kavanom, pa tamo pred kraj s desne strane imas boje, lakove, ljepila.... pa tamo pitas
a samoljepiva slova mozes pogledati u knjizari - nama, mladost il sta je vec ono na trgu pored panpeka i tak
I mozda bi ti trebalo nesto za izdubiti rupu da bolje sjedne tipka - to sad ovisi o tastaturi - mozda ce ti trebati neki 'siljak' na kojeg sve skupa namontiras - uvijek mozes uzeti malu kuhacu i otpiliti joj komad... ili stapice za raznjice.... il nesto slicno
Za to ce ti trebati ljepilo - to tamo di i boje
Za dubljenje rupe - nozh ce posluziti Trajat ce, al ono, point je i da ne bankrotiras
A mozes pogledati i jel ima medju djecjim igrackama nekih kockica i slicno sto se moze iskoristiti
Naravno, mozes uzicati nekoga tko sve pobrojano ima, naravno
Ili mozes kupiti neku jeftinu tipkovnicu - ima onih niskih ala ko notebookovske do 50tak kuna i ukradi im tipke koje ti trebaju
Mozes cupnuti jednu svoju i nositi ju kao uzorak
Ako je bas bijela, zamoli neku curu da ti posudi crni lak za nokte Ili zamoli da kupi na placu
(lak za nokte mozes i za farbanje drveta, ono gore sto opisivah gdje je ducan sa bojama)
Added after 5 minutes:
btw, si vidio ovo:
http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/servis-gericom-laptopa/9767.aspx
covjek rece da su mu ovi rekli da primaju gericom na popravak, pa mozes pitati jel imaju tipki viska
ispravna slova si lako nalijepis
http://www.mojservis.hr/
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
Postano: 12:08 pet, 3. 7. 2009 Naslov: |
|
|
ako se ja dobro sjecam, blockbuster je poprilicno star model s stolnim procesorom ..:))
ako je onda gericom i končar imaju istog dobavljaca, ne bih se iznenadio da imaju i iste tipkovnice, pa pogledaj končar, jer tada su imali indenticne kompove do na naljepnicu..:))
koncar==gericom
ako se ja dobro sjecam, blockbuster je poprilicno star model s stolnim procesorom ..:))
ako je onda gericom i končar imaju istog dobavljaca, ne bih se iznenadio da imaju i iste tipkovnice, pa pogledaj končar, jer tada su imali indenticne kompove do na naljepnicu..:))
koncar==gericom
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
|