Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Andro Gregov Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:34 uto, 7. 7. 2009 Naslov: Nema ti usmenog iz skupova u četvrtak 9.7. !!! brijem |
|
|
Danas poslje završnog iz mjere popričao sam pred zgradom faksa sa nekim likom iz grupe A-N. Neznam kak se zove, ošišan je na nulericu, ima naočale i crvenu majicu s kragnom.
Tvrdi on meni da se potpisao za četvrtak 9.7. za usmeni iz skupova kod prof. Širole, jer nije bilo mjesta u pon,uto i sri.
Bilo mi je nešto čudno u toj priči pa sam otišao gore vidjeti tu listu, ali tamo za četv postoji samo lista za LA2.
Tako da ak ga netko zna, neka mu javi da se potpisao na krivu listu i da provjeri to jel sve ok, pa da ne uči krivi kolegij sad za bezveze 2 dana, a možda ima prioritetnije stvari, npr kompleksnu.
Nadam se da sam pomogao. Neka me ljudi isprave ako sam u krivu
Danas poslje završnog iz mjere popričao sam pred zgradom faksa sa nekim likom iz grupe A-N. Neznam kak se zove, ošišan je na nulericu, ima naočale i crvenu majicu s kragnom.
Tvrdi on meni da se potpisao za četvrtak 9.7. za usmeni iz skupova kod prof. Širole, jer nije bilo mjesta u pon,uto i sri.
Bilo mi je nešto čudno u toj priči pa sam otišao gore vidjeti tu listu, ali tamo za četv postoji samo lista za LA2.
Tako da ak ga netko zna, neka mu javi da se potpisao na krivu listu i da provjeri to jel sve ok, pa da ne uči krivi kolegij sad za bezveze 2 dana, a možda ima prioritetnije stvari, npr kompleksnu.
Nadam se da sam pomogao. Neka me ljudi isprave ako sam u krivu
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:43 uto, 7. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Koliko ja znam, skupove predaje prof Šiftar i prof Vuković, a ne Širola... Širola predaje algebarske... a prof Vuković (grupa N-Ž ili koja već) ima usmene u ponedjeljak i srijedu.
Koliko ja znam, skupove predaje prof Šiftar i prof Vuković, a ne Širola... Širola predaje algebarske... a prof Vuković (grupa N-Ž ili koja već) ima usmene u ponedjeljak i srijedu.
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Mali_42 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:14 sri, 8. 7. 2009 Naslov: Re: Nema ti usmenog iz skupova u četvrtak 9.7. !!! brijem |
|
|
[quote="Andro Gregov"]Danas poslje završnog iz mjere popričao sam pred zgradom faksa sa nekim likom iz grupe A-N. Neznam kak se zove, ošišan je na nulericu, ima naočale i crvenu majicu s kragnom.
Nadam se da sam pomogao. Neka me ljudi isprave ako sam u krivu[/quote]
Bok, hvala ti. Ja sam se zapisao na listu iz linearne algebre :) .
Sad neznam kad ima slododni termin za usmeni.
Andro Gregov (napisa): | Danas poslje završnog iz mjere popričao sam pred zgradom faksa sa nekim likom iz grupe A-N. Neznam kak se zove, ošišan je na nulericu, ima naočale i crvenu majicu s kragnom.
Nadam se da sam pomogao. Neka me ljudi isprave ako sam u krivu |
Bok, hvala ti. Ja sam se zapisao na listu iz linearne algebre .
Sad neznam kad ima slododni termin za usmeni.
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buzov5 Forumaš(ica)
|
Postano: 11:56 sri, 8. 7. 2009 Naslov: |
|
|
ima slobodnih termina, samo ne na listi.... :D
ja sam jucer trazio prof Siftara bas zbog toga, i rekao mi je da mu posaljem mail, i da izrazim zelju kad bih na usmeni (u stilu, reci otprilike kad zelis da nebude u vrijeme neceg drugog), pa da ce mi odg..
ima slobodnih termina, samo ne na listi....
ja sam jucer trazio prof Siftara bas zbog toga, i rekao mi je da mu posaljem mail, i da izrazim zelju kad bih na usmeni (u stilu, reci otprilike kad zelis da nebude u vrijeme neceg drugog), pa da ce mi odg..
_________________ tko je ikada naučio od poraza?
|
|
[Vrh] |
|
Mali_42 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|